Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop zilnic azi 7 Februarie 2011

Written By NIKE B. on luni, 7 februarie 2011 | 13:36



Horoscop azi Berbec.


Daca aveati de gand sa incepeti astazi o noua relatie acordati-va putin timp de gandire si nu va grabiti sa faceti schimari radicale in relatia deja existenta! Evident ca inainte de a deschide noi usi trebuie sa le inchideti intai pe cele vechi! Nu va ingrijorati, inima va va spune daca ati procedat corect si ce aveti de facut in continuare.








Horoscop azi Taur .


Cu toate ca puteti fi foarte dedicat unei cauze sau unei persoane inca mult timp dupa ce aceasta relatie inceteaza sa mai fie profitabila, e posibil sa incepeti sa simtiti nelinistile nemultumirii in ceea ce priveste o anumita legatura stabila cu o persoana. Configuratia celesta a zilei indica faptul ca va simtiti oarecum ingradit, limitat, nicidecum fericit si implinit. E posibil ca stazi sa luati atitudine in incercarea de a schimba aceasta situatie.

Horoscop azi Gemeni .


Cateodata inceputul se declanseaza in feluri ciudate, mai ales la inceputul unei relatii noi. Astazi pozitia planetelor indica ceva ;in genul asta apare si mai exact din senin. In clipa asta n-ai un iubit si in secunda urmatoare deja el e aici. Poate nu e exact ce te asteptai sa fie dar oricum este foarte distractiv.

Horoscop azi Rac .


Se poate ca astazi sa-ti fie un pic mai greu ,sa exprimi ceea ce simti pentru iubitul tau. Aliniamentul planetelor te pune intr-o stare de spirit in care ai prefera sa citesti Shakespeare sau un roman gotic, mai degraba decat sa soptesti dulci nimicuri partenerului. Poate ca de fapt ai nevoie de putin spatiu, astfel incat sa iti poti reincarca bateriile.

Horoscop azi Leu .


Aveti posibilitatea sa petreceti o zi speciala alaturi de persoana iubita, datorita influentei favorabile a astrelor. Si cum aveti un talent creator deosebit, ati putea crea o atmosfera speciala acasa, unde va veti simti sublim alaturi de jumatatea dvs.. Veti simti din plin efectul benefic al acestei zile.

Horoscop azi Fecioara .


S-ar putea ca astazi sa fiti nevoit sa pompati un pic de viata si entuziasm in relatia dvs, mai ales daca in ultimul timp nu i-ati alocat partenerului dvs timpul si atentia cuvenite. Asta nu inseamna neaparat ca ceva este in neregula, ci pur si simplu ca ati fost ocupat cu altele in ultima vreme si nu ati mai avut timp sa ii oferiti partenerului ce aveti dvs mai bun. Nu mai asteptati, schimbati cat mai repede situatia!

Horoscop azi Balanta .


Alinierea planetelor indica faptul ca va asteapta o provocare placuta astazi, in ceea ce priveste viata amoroasa. Instinctele nu va inseala, si va dati seama imediat ca cineva va place si va arata prin semne evidente acest lucru. Dvs. nu trebuie decat sa dovediti ca sunteti acea persoana extraordinara pe care o asteapta.

Horoscop azi Scorpion .


Configuratia astrelor in acest moment te face sa te regasesti. Este posbil ca cei nascuti cu tendinte revolutionare sa treaca prin propria revolutie, se pare ca si tu vei face la fel, avind in vedere propria relatie. Dupa luni de negocieri rabdatoare, si asteptare in expectativa cu speranta ca lucrurile sa vor imbunatateasca, te decizi in sfarsit sa faci schimbarile necesare, si apoi sa te intrebi de ce ti-a luat atit.

Horoscop azi Sagetator .


Daca sunteti abatut astazi, puteti da vina pe conjunctura astrala. Insa ati putea observa un efect de echilibrare, daca in ultima vreme ati fost hiperactiv si v-ati surescitat in legatura cu inceperea unei noi relatii. Acordati-va un timp in care sa va relaxati, si incercati sa va regasiti pacea interioara. Va veti simti mult mai bine.

Horoscop azi Capricorn .


Daca persoana iubita nu mai pare sa fie interesanta, si ceea ce ati vazut prima data la el/ea pare sa fi disparut, este numai vina dvs.. Pozitia planetelor indica faptul ca astazi veti avea o deceptie din cauza intereselor pentru care ati intrat in aceasta relatie. Va dati seama ca nu ati ales aceasta persoana pentru ca va placea sa fiti in preajma ei/lui.

Horoscop azi Varsator .

Impreuna cu iubitul tau iei o decizie serioasa, arata miscarea astrilor astazi, una pe care ati tot cantarit-o de ceva timp. Aceasta se refera la consolidarea legaturii dintre voi, si probabil, la ideea de a face acest lucru oficial. Desi veti avea foarte mult de discutat, mai tarziu vei vrea, sa sarbatoresti intr-un fel sau altul cu ocazia acestei hotarari.

Horoscop azi Pesti .


Alinierea de azi planetara te face, sa vezi ca viata poate fi plina de surprize, chiar si pentru cineva atat de neconventionala ca tine. O prima intalnire se dovedeste a fi un prilej incitant, in care vei putea admira deschis amploarea si generozitatea, ca sa nu mai vorbim de originalitatea de spirit, a persoanei care sta in fata ta. Vei recunoaste o profunda legatura intre voi.








0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții