Femeile geniale din horoscop 2024

Femeile geniale din horoscop, în funcție de zodie. Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi ce...

Horoscop zilnic azi 8 Februarie 2011

Written By NIKE B. on marți, 8 februarie 2011 | 07:06



Horoscop azi Berbec.


Aliniamentul planetelor se pare ca implica ca tu si persoana iubita va luati relatia foarte in serios. Asta e bine deoarece aveti cateva probleme care trebuiesc discutate. Dar nu uitati sa va faceti timp si pentru amuzament chiar daca inseamna numai sa dezlegati un rebus sau sa o plimbare.








Horoscop azi Taur .


Configuratia astrala a zilei va face sa fiti visator, contrar dispozitiei dvs. obisnuite. Daca ati promisi persoanei iubite ca va veti petrece timpul impreuna, asigurati-va ca va veti aminti de acest lucru. Exista posibilitatea de a fi distras de alte evenimente sau persoane si sa uitati.

Horoscop azi Gemeni .


Prezenta aliniere a astrelor ar putea face sa simti ca si cum ceva important este pe cale sa se intimple. Totusi, acest lucru se va petrece numai daca faci eforturi. Stii ca exista o problema legata de viata ta amoroasa care acum trebuie sa fie rezolvata pentru a putea merge mai departe sau a incheia un capitol. Nu evita discutarea a ceea ce simti cu cea mai apropiata persoana!

Horoscop azi Rac .


E posibil ca turnura evenimentelor de azi sa va surprinda chiar si pe dvs. O intalnire neasteptata s-ar putea sa constituie exact scanteia de care avea nevoie viata dvs afectiva! Aceasta persoana e posibil sa fie foarte speciala, insa, la o adica, asa sunteti si dvs! Iar impreuna puteti realiza lucruri frumoase.

Horoscop azi Leu .


Pozitia planetelor va incurajeaza ca astazi sa fiti indraznet/eata si sa ii impresionati pe cei din jurul dvs.. Daca aveti planificata o prima intalnire, imbracati-va cu stil, si in acelasi timp fiti misterios/oasa. Nu trebuie sa va tradati toate secretele cu aceasta prima ocazie, dar nici sa fiti inabordabil/a. Flirtati, seduceti, atatati, si peste toate acestea, simtiti-va bine!

Horoscop azi Fecioara .


Opozitia planetelor va incurajeaza sa fiti mai expresiv in ceea ce priveste sentimentele. Daca vreti sa aduceti in discutie un subiect mai controversat, astazi este timpul pentru asa ceva. Trebuie sa clarificati totul inainte de a pasi cu incredere in aceasta relatie. Spuneti tot ce aveti pe suflet, fara retineri. Veti vedea ca totul va fi bine.

Horoscop azi Balanta .


Pozitia celesta astazi va avea grija sa te faca sa zambesti. Partenerul tau poate fi iertat pentru ca se intreaba daca ai castigat cumva la loterie deoarece arati atat de plina de bucuria vietii. Fa din asta o ocazie ca sa iesiti impreuna sau ca sa va intalniti cu prieteni la masa sau sa mergeti la un spectacol sau un film.

Horoscop azi Scorpion .


Astrograma incurajeaza poetul din tine pentru a te face remarcat. De obicei vrei sa spui ce gindesti si vrei sa pui punctual pe I in orice situatie, daca este necesar. Totusi, ai in suflet impulsuri creative si vrei sa le impartaseti cu persoana iubita. Bucura-te de acesta explozie de inspiratie, iubitul/a cu siguranta ca se va bucura si el/ea.

Horoscop azi Sagetator .


Astazi, pozitia planetelor va semnaleaza faptul ca aveti sansa de a opera modificari semnificative in actuala dvs relatia. La inceput asta poate insemna sa petreceti un timp separati, pentru a va putea reconecta la sursa dvs de interioara de creativitate. Insa acest timp petrecut departe unul de celalalt nu va face decat sa va intareasca relatia, oferindu-va posibilitatea de a va darui unul altuia la intensitati neexperimentate pana acum.

Horoscop azi Capricorn .


Asta nu este tocmai ziua potrivita in care sa iei decizii sau sa faci schimbari majore in legatura cu o relatie importanta. Configuratia astrelor astazi iti incetoseaza granitele, marginile si intreaga ta gindire in general, asa ca nu vei putea sa vezi clar care este urmatorul pas. Ar fi mai bine sa te bazezi pe intuitie daca vrei sa obtii niste raspunsuri valide. Si mai bine: lasa-te purtat de val!

Horoscop azi Varsator .

Pozitia planetelor indica faptul astazi vi se ofera sansa de a incepe o colaborare cu o persoana care care, in timp, ar putea capata importanta in viata dvs. Daca intalnirea de astazi este prima dintre dvs si aceasta persoana, veti ajunge sa va dati seama ca aveti foarte multe in comun. E posibil sa va doriti sa continuati aceasta relatie pentru a descoperi ce are de oferit si sa petreceti mai mult timp unul in compania celuilalt.

Horoscop azi Pesti .


Astazi pozitia planetelor arata ca este posibil sa doriti sa aminati o calatorie de placere sau o intalnire. Poate ai reactionat prea tare la un eveniment care te-a facut sa pui sub semnul intrebarii motivele iubitului tau ca si motivele tale pentru a fi impreuna. Daca poti discuta asta intr-un mod matur ai sa descoperi ca probabil nu ai de ce sa te ingrijorezi. Si asta e lucrul care merita incercat.








0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții