Urmează săptămâna schimbărilor majore

Horoscopul special Urmează săptămâna schimbărilor majore pentru zodii Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și prev...

Horoscop zilnic azi 9 Februarie 2011

Written By NIKE B. on miercuri, 9 februarie 2011 | 07:57



Horoscop azi Berbec.


Configuratia astrala a zilei indica faptul ca nu puteti avea incredere in ceea ce va spune instinctul. Stiti ce aveti de facut pentru a remedia anumite neajunsuri in relatia actuala. Aveti dubii, dar stiti ca va functiona, chiar daca nimic nu pare sa aiba sens in acest moment.









Horoscop azi Taur .


Atmosfera astrala de astazi va da sansa sa aflati exact de cata aventura si emotie este capabila relatia dvs.. Daca sunteti inca in tatonari, atunci este posibil sa faceti ceva foarte indraznet, impulsiv, combinandu-va abilitatile si gandirea. Daca va reuseste, ati putea sa dati peste ceva neasteptat de frumos.

Horoscop azi Gemeni .


Configuratia astrala iti confera o stare nemaipomenit de detasata. Astepti cu nerabdare sa-ti inviti iubitul/a acasa la tine, sa aranjezi pernele asa fel incat sa creezi o atmosfera relaxata sa-i soptesti dulcegarii la ureche, si sa-l/o rasfeti cu bunatati. De fapt, pentru tine nu exista dulcegarii, esti mereu foarte profound/a, in ultima instanta.

Horoscop azi Rac .


Daca in ultima vreme ai fost putin tensionata din cauza unor probleme in viata amoroasa, vei descoperi ca astazi miscarea celesta te ajuta sa te relaxezi si sa capeti o perspectiva realista despre ce s-a petrecut. Iti va face foarte bine sa renunti la ganduri si pur si simplu sa iesi din casa si sa te distrezi. Te vei simti improspatata si refacuta.

Horoscop azi Leu .


Un aer misterios si magic va invaluie, si va poate duce relatia in care va aflati pe noi culmi. Tranzitele planetare benefice va usureaza accesul la atmofera romantica ce va este pregatita. Aceasta poate necesita putina imaginatie, dar partenerul este pregatit sa va fie devotat in acest sens.

Horoscop azi Fecioara .


E mai bine sa-ti asumi riscul de a spune ce simti azi, in loc sa te prefaci ca nu simti nimic. Alinierea planetara din acest moment arata ca nu ai nimic de pierdut deschizindu-ti sufletul. Adevarul este ca prietenul/a tau/a este probabil mai rezerva/at ca tine, dar se simte la fel de atras/a. Unul din voi trebuie sa faca un pas altfel nu se va intampla nimic intre voi.

Horoscop azi Balanta .


Cu toate ca nici in ruptul capului nu i-ati dezvalui asta persoanei iubite, inima dvs insa abia astepta ziua de astazi! Pozitia planetelor va incurajeaza sa va ascundeti latura pasionala sub o masca de indiferenta! Cu toate acestea, ar fi totusi indicat ca macar sail lasati sa banuiasca pe cel de langa dvs ca in spatele mastii cinice se ascund de fapt sentimente foarte intense!

Horoscop azi Scorpion .


Simtiti pasiune si atentie in jurul dvs. astazi, lucru care se datoreaza alinierii planetelor. Daca va intrebati cum sa va faceti remarcat in fata unei persoane foarte speciale din viata dvs., atunci astazi aveti ocazia sa va faceti intentiile cunoscute. Nu va folositi de trucurile vechi, si nici nu purtati culori inchise. Faceti impresie spunand lucrurilor pe nume.

Horoscop azi Sagetator .


Avind in vedere configuratia astrala, partenerul va vrea sa te submineze, plictisit fiind de atitudinea ta dominanta. Totusi, s-ar putea sa fii atit de surprins/a incat vei ceda si-l vei lasa sa fie cocosul-n casa sau sa preia friele pentru o zi. In secret, speri sa dea gresi si sa iti recastigi statutul a doua zi. Dar in locul tau eu nu m-as baza pe asta!

Horoscop azi Capricorn .


Daca iti place riscul si provocarea, atunci te vei bucura de configuratia astrala de azi. Dar daca vrei sa te bazezi pe ce cunosti deja si sa ramai intre parametrii propriei limitate experiente, atunci poti sa o faci si asa. Cind vei vedea ce ti-a pregatit universul, nu-ti vei mai dori acest status quo. Cineva special se indreapta catre tine!

Horoscop azi Varsator .

Vi se va oferi astazi sansa de a va bucura de o seara romantica petrecuta in compania unei persoane incantatoare. Incercati totusi sa nu va implicati prea serios din punct de vedere afectiv! E posibil sa nu vedeti padurea din cauza copacilor, ceea ce ar putea sa va dauneze daca aveati in vedere un angajament mai serios. Asa ca, simtiti-va bine, iesiti la o plimbare sub clar de luna, insa evitati pe cat posibil sa luati decizii importante!

Horoscop azi Pesti .


O calatorie intreprinsa pe teritorii inca neexplorate poate insemna de asemenea ca va veti lansa intr-o relatie nou-nouta. Sunteti incurajat de pozitia planetelor sa fiti indraznet si sa inaintati fara grija! Intrebati persoana care v-a atras atentia ce planuri are in ceea ce va priveste! Astazi aveti tendinta de a fi mai rational, asa incat nu v-ar strica sa fiti un pic mai pasional si mai ardent in felul dvs de a fi, pentru a crea astfel o atmosfera mai calda in jurul dvs.









0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții