Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 3-5 mai 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de astrolo...

Horoscop mai Gemeni 2011

Written By NIKE B. on sâmbătă, 30 aprilie 2011 | 10:20


Horoscop Pesti Luna Mai 2011


Daca il ai pe cel drag alaturi, toate sunt frumoase. Petreceti mai mult timp impreuna si puneti tara la cale pentru perioada urmatoare. E o placere sa visati amandoi, sa stabiliti obiective comune, sa puneti umarul la realizarea scopurilor pe care vi le-ati propus printr-o permanenta consultare. Il simti foarte aproape pe partenerul tau, parca ati fi pe aceeasi lungime de unda, dar ceea ce va leaga pe voi cel mai bine acum e optimismul cu care priviti in aceeasi directie. Daca nu aveti deja o casa sau copii, ajungeti la concluzia ca e momentul oportun pentru a va implini si aceste scopuri cat de curand. Daca erai singur, acum ai sansa de a cunoaste pe cineva cu care sa legi o relatie de viitor.


Muncesti pe cont propriu, ceea ce te ajuta sa faci pasi mari spre ceea ce ti-ai propus, dar uneori independenta nu e bine privita de cei din jur. Unii vor considera ca faci opinie separata, ca te-ai rupt de colectiv, ca nu iti convin parerile celor din jur sau chiar ca nu esti cooperant, dar consideri ca poti duce mai bine ceea ce ai inceput la un nivel satisfacator daca esti lasat in pace sa lucrezi asa cum iti place. Totusi, chiar daca vrei sa te detasezi de ceilalti, tine-i la curent cu intentiile tale, ca sa afle ce ai de gand. Macar un raport de activitate merita si ei, chiar daca nu prea pot contribui la planurile tale.

Te gandesti mai mult la economii, rezerve, depozite care sa-ti asigure mai tarziu, peste luni sau ani, o stare materiala stabila. Nu ceea ce ai acum, in acest moment, te preocupa, ci ceea ce se poate acumula daca ai pune o suma mai mare sa prinda cheag in banca. Merita sa mai pui un ban deoparte dau macar sa nu te atingi luna aceasta de rezerve, pentru ca asa se va acumula o suma mai mare care iti va fi de folos in viitor.

Bani: foarte bine    Sanatate: foarte bine    Dragoste: foarte bine

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții