Ce semne zodiacale se înțeleg cel mai bine

Ce semne zodiacale se înțeleg cel mai bine ? Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. ...

Horoscop Martie Balanta 2012

Written By NIKE B. on luni, 27 februarie 2012 | 10:30



Horoscop Balanta Luna Martie 2012


Horoscop Balanta Luna Martie 2012: Dragoste si cuplu

Ziua de 1 martie 2012 te avantajeaza. Martisorul primit/oferit este solul unor frumoase momente petrecute in doi.

Venus, care ramane in casa cuplului pana pe 5 martie 2012, aduce tandrete si seductie.

Perioada 2-5 martie 2012 este interesanta si riscanta: opozitia Venus-Saturn, care ar putea aduce un blocaj, o contradictie in pareri, o intarziere, este acompaniata de o conjunctie Mercur-Uranus in casa cuplului, ce poate provoca la randul ei evenimente subite, decizii spontane, intalniri sau discutii neasteptate.

Cum Mercur si Uranus sunt planete neutre, evenimentele pe care le provoaca pot fi atat pozitive cat si negative. Trasaturile comune sunt: nou, schimbare, surpriza.

Trendul se pastreaza si in restul lunii martie 2012 (mai ales pana pe 23) fiindca Mercur (stapanul casei relatiilor Balantei) va incepe sa retrogradeze pe 12, iar in cea mai mare parte a timpului va fi conjunct cu Uranus.

Asadar, pregateste-te pentru orice, inclusiv pentru complicatii ciudate sau care nu ti-ar fi trecut prin minte ca pot aparea!


Horoscop Balanta Luna Martie 2012: Cariera si bani


Martie 2012 este o luna bizara in privinta colaborarilor, a asocierilor si a contractelor. Prognoza pentru cuplu si pentru celelalte situatii parteneriale este similara - adaptata, bineinteles, la specificul relatiei.

Prudenta, asadar, mai ales ca retrogradarea lui Mercur cuprinde atat casa relatiilor cat si pe cea a muncii, stabilind astfel o legatura intre ele.

Din fericire, banii nu sunt afectati, ba chiar dimpotriva, sunt semne care vestesc sansa financiara. Venus impreuna cu Jupiter vorbesc despre posibile venituri suplimentare, despre cadouri, despre inlesniri materiale, despre succes in chestiunile legate de banci si alte institutii financiare, despre mosteniri, achizitii sau investitii.

Legaturile solide pe care Venus si Jupiter le au cu Pluto pledeaza pentru succes, mai ales in materie de investitii imobiliare sau achizitii de bunuri de patrimoniu sau de folosinta indelungata.

Familia te sprijina si mai poti obtine ajutor si pe o filiera confidentiala.


Horoscop Balanta Luna Martie 2012: Sanatate si moral

Nu functionezi la cel mai inalt randament, iar riscul aparitiei unui disconfort fizic sau psihic este in continuare prezent.

Primele zile ale lunii martie 2012 sunt in mod particular nefavorabile, asa incat ia-ti masuri suplimentare de protectie, mai ales impotriva infectiilor, contagiunilor, ranirilor si accidentarilor.

Organizeaza-ti programul astfel incat sa te odihnesti suficient si sa eviti stresul!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții