Urmează săptămâna schimbărilor majore

Horoscopul special Urmează săptămâna schimbărilor majore pentru zodii Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și prev...

Horoscop Martie Fecioara 2012

Written By NIKE B. on luni, 27 februarie 2012 | 10:35


Horoscop Fecioara Luna Martie 2012


Horoscop Fecioara Luna Martie 2012: Dragoste si cuplu

La prima vedere, luna martie 2012 pare foarte frumoasa pentru dragoste.

Cu Soarele in casa cuplului, exista o mai mare disponibilitate afectiva, simti ca ai mult de daruit si, la randul tau, stimulezi capacitatea celuilalt de a darui. Sunt asteptari optimiste in legatura cu o posibila calatorie in scop sentimental sau cu o eventuala poveste de iubire la distanta.

Totusi, parcursul lunii martie 2012 nu e liniar, ci destul de sinuos. Retrogradarea lui Mercur poate sa aduca si momente mai delicate, mai ales in ultima decada a lunii. Este posibil ca la mijloc sa fie o neintelegere, o retragere, o amanare sau sa fie vorba chiar despre revenirea asupra unei decizii.

Nu este exclus ca, intr-un fel sau altul, sa existe si niste implicatii financiare. Si chiar daca din afara situatia da impresia ca ar fi OK, undeva, la nivelurile mai profunde, ceva nu este tocmai limpede.



Horoscop Fecioara Luna Martie 2012: Cariera si bani

Banii, drumurile, studiile si colaborarile sunt principalele puncte de reper in martie 2012.

Cele mai frumoase perspective le au studiile, calatoriile si relatiile profesionale la distanta. Aici domnesc bunavointa, increderea si sansa. Aici apar cele mai interesante posibilitati de dezvoltare, reusita si succes si tot de aici apar si satisfactiile financiare.

In sfera financiara, totusi, situatia este mai complexa. Pe de-o parte vin bani, iar pe alta, intampini unele surprize sau complicatii, mai ales in privinta imprumuturilor, a investitiilor, a fiscului, a asigurarilor, a documentelor contabile, a comportamentului perechii sau al partenerilor de afaceri etc.

Intarzieri, neintelegeri, razgandiri... Cam acelasi gen de probleme pot sa apara si in materie de colaborari si contracte, mai ales in ultima parte a lunii martie 2012.

Pentru a evita pe cat posibil necazurile, ai nevoie de ordine, transparenta si o comunicare fara cusur.


Horoscop Fecioara Luna Martie 2012: Sanatate si moral

Atata timp cat Marte este retrograd in Fecioara, nu trebuie sa slabesti vigilenta.

Se poate sa ai noroc si sa nu se intample nimic. Dar trebuie sa stii ca Marte sporeste riscul de accidentari, raniri, infectii, inflamatii, sangerari, probleme musculare sau legate de sexualitate si de sfera genitala (aceasta din urma, mai ales la barbati).

In plus, Marte retrograd poate declansa tot felul de crize, dureri, episoade acute.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții