Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024

Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024 în funcție de zodie Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual Site de astrologie...

Horoscop Martie Pesti 2012

Written By NIKE B. on luni, 27 februarie 2012 | 09:55



Horoscop Pesti Luna Martie 2012



Horoscop Pesti Luna Martie 2012: Dragoste si cuplu

Pentru o parte din Pesti, martie 2012 este luna celor mai frumose conversatii, mesaje, intalniri sau plimbari. Implinirile amoroase au legatura cu drumurile, comunicarea sau preocuparile intelectuale.

Chiar si acolo unde lucrurile nu au mers prea bine in ultima vreme, discutiile sunt agreabile sau macar constructive. Iar acolo unde lucrurile sunt in continuare complicate, comunicarea este cel mai tare atu de care Pestii pot beneficia.

Pentru unii dintre Pesti situatia ramane incurcata. Marte este tot retrograd in casa relatiilor, iar Mercur, stapanul casei, retrogradeaza si el. Ba, mai mult, in cea mai mare parte a lunii martie 2012, Mercur este conjunct cu Uranus. Asa ca sunt posibile neconcordante, retrageri, imposibilitati, amanari, rasturnari de situatie, divergente, incidente care apar brusc sau din motive neobisnuite.

Este posibil ca banii sau chestiunile materiale sa aiba o influenta asupra relatiei.



Horoscop Pesti Luna Martie 2012: Cariera si bani

Luna martie 2012 iti promite realizari.

Trecerea Soarelui prin Pesti lumineaza drumul si te pune si pe tine intr-o lumina buna. Autoritatea creste, ai ocazia sa-ti exersezi talentele organizatorice si abilitatile de conducere. Este posibil sa ti se incredinteze insarcinari speciale, care te onoreaza, sa te plasezi cumva pe podium, in elita.

Atragi atentia asupra ta in mod pozitiv. Altfel, ai in fata o luna norocoasa pentru interviuri si negocieri, pentru informare, invatare, probe si examene, pentru redactarea unor lucrari sau sustinerea unor discursuri. In general, initiativele iti sunt incununate de succes, iar drumurile sunt placute si profitabile.

Financiar, se intrevede o perioada cu surprize: unele bune, alte mai putin bune, in functie de predispozitiile natale si conjunctura actuala.

Oricum, ai grija de bani si de actele contabile, evita disputele pe aceasta tema, pastreaza-ti o rezerva si nu da curs impulsurilor de moment in afaceri, cheltuieli, investitii.


Horoscop Pesti Luna Martie 2012: Sanatate si moral

Forma fizica este buna, mai ales in primele doua decade din martie 2012. Ai energie si te bucuri de o imunitate ridicata.

Exista insa un risc de accidentari minore in prima decada.

Moralul este insa la inaltime in martie 2012. Foarte putine lucruri ar putea sa-ti submineze optimismul sau sa-ti strice buna dispozitie. Ai capacitatea chiar de a-i motiva pe cei din jur si de a le insufla incredere.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții