Mesajul Universului de Pasti 5 mai 2024

Ce îți transmite Universul de Pasti in funcție de zodia ta! Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrolo...

Horoscop Martie Varsator 2012

Written By NIKE B. on luni, 27 februarie 2012 | 10:02



Horoscop Varsator Luna Martie 2012


Horoscop Varsator Luna Martie 2012: Dragoste si cuplu

Zicala "nu aduce anul ce aduce ceasul" se potriveste si in cazul tau, in martie 2012.

Conjunctia stapanului casei iubirii cu Uranus ar putea sa-ti scoata in cale pe cine n-ai gandi. Intalnirile, vestile, telefoanele sau mailurile surpriza s-ar incadra perfect in specificul configuratiei. La fel si drumurile hotarate pe nepusa masa spre a te aduce mai aproape de omul drag.

Atentie, insa, fiindca toate cele enumerate pot avea si un revers, fiind marcate de incidente la fel de neasteptate!

Climatul acesta incitant si schimbator se aplica mai ales relatiilor de dragoste libera. Relatiile matrimoniale sau cele cvasi-oficiale au un parcurs mai monoton si mai pragmatic.

Atentia cuplului pare a fi indreptata catre chestiunile de natura materiala, catre bani, achizitii, valori. Dar chiar si acest tip de relatii este predispus la surprize, insa doar in ultima decada din martie 2012.



Horoscop Varsator Luna Martie 2012: Cariera si bani


Martie 2012 se caracterizeaza prin idei si initiative diverse, agitatie, controverse, decizii bruste si peripetii legate de drumuri, acte, calculatoare, telefoane, imprimante.

Dar in centrul atentiei sunt finantele. Sub toate aspectele: de la interesul pentru o crestere a veniturilor, pana la tentatia afacerilor sau interactiunea cu mediile financiare.

Dintre toate, investitiile domestice sau cele care vizeaza terenurile, imobilele sau bunurile de patrimoniu par a fi in mod particular privilegiate. Se poate sa te muti in casa noua, sa-ti renovezi sau redecorezi locuinta existenta, sa cumperi un obiect de folosinta indelungata.

Tranzitul Soarelui prin Pesti promite venituri confortabile, iar familia si parintii par a fi bucurosi sa te sustina material.

Totusi, ai grija in relatiile cu bancile, fiscul, asigurarile, fiindca lucrurile pot lua intorsaturi nedorite! Ar fi preferabil sa te abtii, deocamdata, sa iei sau sa dai cu imprumut ori sa demarezi o afacere in stil mare.


Horoscop Varsator Luna Martie 2012: Sanatate si moral

Nu esti intr-o forma grozava. Te afli intr-un deficit energetic si poti avea o stare de neliniste sau nervozitate accentuata.

Exista un pericol de surmenaj si un risc crescut de accidente fie la drum, fie prin manevrarea unor obiecte periculoase ori care pot deveni periculoase din cauza neatentiei sau a neindemanarii.

Ar fi bine sa iei niste suplimente cu magneziu si sa te odihnesti mai mult.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții