Horoscopul zilei de 7 mai 2024

Horoscop Special zilei de 7 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni,...

Horoscopul Luni Noiembrie Berbec 2012

Written By NIKE B. on vineri, 2 noiembrie 2012 | 11:32



Horoscop Berbec Luna Noiembrie 2012


Horoscop Berbec Luna Noiembrie 2012: Dragoste si cuplu

Avida de dragoste, intelegere, aprobare si acceptare, Venus trece prin casa cuplului Berbecului in primele doua decade din noiembrie 2012. Sensibilitatea marita poate sa dea loc unui comportament paradoxal la inceputul lunii, sub influenta aspectelor distonante pe care planeta iubirii le face cu Pluto si Uranus. Poate fi vorba despre un eveniment oficial sau o problema profesionala.

In perioada 8-9 noiembrie 2012, trigonul lui Venus cu Jupiter promite o reusita, probabil ca urmare a unui drum, a unei discutii sau a unui schimb epistolar. Atmosfera ramane degajata, vesela si curtenitoare pana pe 21.

In noaptea de 21 spre 22 noiembrie 2012 Venus intra in Scorpion, intr-o casa obscura si complicata, unde ramane pana la finele lunii, in compania sobrului Saturn. Acum pot aparea dificultati, blocaje sau situatii care cer multa rabdare si maturitate.

Comunicarea are o importanta de prim ordin in bunul mers al relatiei, mai ales cu referire la emotii, bani si sexualitate.


Horoscop Berbec Luna Noiembrie 2012: Cariera si bani

Noiembrie 2012 nu este cea mai lejera luna, dar cu disciplina si perseverenta o poti face sa rodeasca.

Mercur, stapanul casei muncii Berbecului, este retrograd in cea mai mare parte a intervalului (7-27 noiembrie 2012), atragand atentia asupra unor probleme care se cer mai adanc analizate, poate reabordate sau reevaluate.

Chestiunile care te preocupa au legatura cu banii, studiile, cultura, relatiile de lucru la distanta sau calatoriile. Se pare ca ai de meditat cu privire la conexiunile dintre toate astea si profesie.

Banii sunt, oricum, o provocare. Casele financiare ale Berbecului sunt marcate de Nodurile Lunii, Saturn s-a "cazat" intr-una dintre ele pe termen lung, iar acum isi fac de lucru pe-acolo, pe rand, Soarele, Mercur, Venus, plus eclipsa de Soare din data de 14 noiembrie 2012.

Se poate sa ai ganduri de afaceri sau investitii, dar la fel de bine pot aparea preocupari cu privire la credite, economii, recuperari, obligatii fiscale, mosteniri sau accesarea unor resurse colaterale.

Se recomanda prudenta.

Horoscop Berbec Luna Noiembrie 2012: Sanatate si moral

Treci printr-o perioada care comporta un anume risc. Stapanul casei bolilor Berbecului nu se simte chiar bine. Ai energie fizica, este adevarat, dar asta nu este o garantie a sanatatii.

Intrarea lui Marte in Capricorn pe data de 17 noiembrie 2012 deschide o perioada tensionata, cu expunere mare la stres, accidente si diverse alte neplaceri.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții