Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024

Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024 în funcție de zodie Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual Site de astrologie...

Horoscopul Luni Noiembrie Taur 2012

Written By NIKE B. on vineri, 2 noiembrie 2012 | 11:28



Horoscop Taur Luna Noiembrie 2012


Horoscop Taur Luna Noiembrie 2012: Dragoste si cuplu

O perioada complexa, de care ar putea sa depinda sensul evolutiei viitoare. Saturn, Mercur retrograd si eclipsa de Soare din 14 noiembrie 2012 vizeaza zona relationala, unde viitorul si trecutul se innoada intre innoiri si reeditari.

Eclipsa de Soare poate sa aduca schimbari, surprize sau evenimente inedite. Mercur retrograd revine asupra problemelor nerezolvate sau asupra unor situatii care au nevoie de revizuire. Saturn diseca, se teme, taraganeaza, stinghereste.

Din peisaj lipsesc relaxarea si umorul. Poate ca n-ar trebui sa tratezi lucrurile cu o atat de mare gravitate; poate ca ar fi bine sa nu mai despici firul in patru. Reprosurile, imbufnarile, ambitiile si orgoliile nu fac mai placuta viata in doi.

Daca esti single si iti cauti pereche, ai grija de cine te legi in noiembrie 2012! Oricat de fascinanta ar fi atractia, o iubire nascuta in circumstantele actuale tinde sa devina prea apasatoare.

In afara de cele de mai sus, exista si probabilitatea ca perechea ta sa treaca printr-o perioada dificila.


Horoscop Taur Luna Noiembrie 2012: Cariera si bani

Colaborarile si parteneriatele au o mare importanta in noiembrie 2012. Insa, chiar daca relatiile profesionale decurg intr-o maniera ceva mai linistita decat cele personale, si acestea sunt purtatoare de semnificatii importante.

Contractele si asocierile trebuie abordate cu multa grija, fiindca pot fi supuse instabilitatii, razgandirii sau amanarii, cu posibile repercusiuni negative asupra situatiei financiare pe termen lung.

In luna noiembrie 2012, interesele banesti sunt scoase in evidenta de tranzitele lui Jupiter si Marte, tranzite foarte active, care cer actiune. Este posibil sa simti o chemare irezistibila catre tranzactii, investitii sau alte initiative de afaceri.

Daca sunt in joc cifre mari, ar fi bine sa procedezi la o examinare detaliata a oportunitatii. Asta, fiindca interactiunile Marte-Jupiter se manifesta de obicei cam riscant, iar formarea eclipsei de Luna intr-o casa financiara al carei stapan, Mercur, este retrograd, este un semnal de alarma ce nu trebuie ignorat.

Horoscop Taur Luna Noiembrie 2012: Sanatate si moral

Esti cam departe de forma maxima, dar in primele doua decade din noiembrie 2012 Venus te asista in orice demers medical, cosmetic sau de intretinere corporala.

Venus iti usureaza contactele cu specialistii si te ajuta sa gasesti metodele si tratamentele cele mai adecvate. Tot Venus poate, insa, sa-ti slabeasca vointa in fata ispitelor alimentare.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții