Horoscop sănătate luna mai 2024

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual . Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la hor...

Horoscopul Luni Ianuarie Pesti 2013

Written By NIKE B. on luni, 31 decembrie 2012 | 06:03



Horoscop Pesti Luna Ianuarie Pesti 2013




Horoscop zilnic 2013

Horoscop Pesti 2013

Horoscop Urania si ce şanse ai să-ţi găseşti jumătatea, în 2013

Horoscop Urania si Cumpenele anului 2013


Horoscop Pesti Luna Ianuarie Pesti 2013: Dragoste si cuplu

In primele doua decade din ianuarie 2013, Mercur, stapanul casei cuplului Pestilor, se afla in aceeasi zodie cu romantica, seducatoarea si vesela Venus, intr-un sector bun, norocos pentru Pesti. Perspectivele sunt optimiste.

Prietenii si societatea au o influenta accentuata asupra felului in care evolueaza lucrurile. Cea mai la indemana supozitie este ca tu si perechea ta va veti distra foarte bine alaturi de amici sau ca veti iesi mult impreuna in luna ianuarie 2013.

Dar se poate, de asemeni, sa fie vorba despre un spectacol, un curs, o conferinta, o adunare, o activitate de club, de asociatie sau de partid, care sa joace un rol semnificativ in plan sentimental.

Sau se mai poate sa cunosti pe cineva intr-o astfel de circumstanta ori prin intermediul prietenilor.

In jurul datei de 6 ianuarie 2013, conjunctia lui Mercur cu Pluto poate aduce momente mai tensionate, in care ar fi bine sa lasi de la tine.

Dupa 19 ianuarie 2013, vioiciunea paleste, iar in relatie se instaleaza fie o stare de apatie, fie una de insatisfactie.


Horoscop Pesti Luna Ianuarie Pesti 2013: Cariera si bani

Prima luna a anului 2013 este activa, plina de planuri si realizari. Socializezi mult, intalnesti oameni care-ti sunt favorabili, castigi suporteri sau colaboratori pentru proiectele pe care le ai in vedere. Ianuarie 2013 este o luna a efortului colectiv, a cooperarii si a parteneriatelor de lucru.

Sunt sanse sa ti implineasca o speranta, ai putinta de a da viata unui vis, de a te achita cu brio de o sarcina.

In prima parte a lunii ianuarie 2013, mai ales in prima decada, este posibil sa trebuiasca sa faci fata unor provocari in zona studiilor, a specializarilor, a activitatilor universitare, culturale sau publicistice. Loviturile sub centura nu sunt excluse.

Calatoriile si relatiile de lucru la distanta pot, de asemeni, sa-ti creeze momente de disconfort. Este bine sa analizezi atent situatiile, cautand eventualele hibe ascunse.

In general, incearca sa nu starnesti invidii sau animozitati! Inamicii din umbra pot lansa atacuri periculoase, care te pot afecta inclusiv financiar. Iar cu banii, ai grija!

Horoscop Pesti Luna Ianuarie Pesti 2013: Sanatate si moral

In linii mari, in ianuarie 2013 ai un tonus bun.
Totusi, cu Marte in pozitie defavorabila, trebuie sa-ti iei unele masuri de precautie. Evita conjuncturile care te expun la riscuri fizice (raniri, loviri, accidentari), la infectii, febra sau boli acute.
Odihneste-te si las-o moale cu alcoolul, cafeaua, excitantele si energizantele!


Horoscop zilnic 2013

Horoscop Pesti 2013

Horoscop Urania si ce şanse ai să-ţi găseşti jumătatea, în 2013

Horoscop Urania si Cumpenele anului 2013

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții