Horoscop sănătate luna mai 2024

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual . Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la hor...

Horoscopul zilnic de azi 30 Decembrie 2012

Written By NIKE B. on sâmbătă, 29 decembrie 2012 | 06:41

Horoscopul zilei de azi 30 Decembrie 2012

Horoscop Urania si ce şanse ai să-ţi găseşti jumătatea, în 2013

Horoscop Urania si Cumpenele anului 2013

Horoscopul zilnic de azi Berbec

Iubirea este tot ce ai mai scump pe lume si te bucuri de momente superbe alaturi de cel drag. Primesti cu inima deschisa gesturile sale de afectiune si oferi si tu in schimb tot ce ai mai bun in tine. In cazul in care nu exista cineva inca in inima ta, azi sansele sunt mai mari de a intalni o persoana care sa-ti faca sufletul sa tresalte. Iesi in intampinarea iubirii si daruieste-ti inima cu incredere, pentru ca apare sansa unei idile frumoase.

Horoscop Urania Berbec saptamanal

Horoscopul Luni Decembrie Berbec 2012

Horoscop Berbec 2013

Horoscopul zilnic de azi Taur

Atmosfera este vesela si tonica in jurul tau si te simti excelent printre cei dragi. Te cobori la nivelul copiilor, de parca nu ai fi departe de varsta lor, pentru ca ai suficiente motive de distractie pe oriunde te-ai duce. Se incing petreceri peste tot, te intalnesti cu prieteni amuzanti cu care iti place sa-ti petreci duminica, de parca deja ai inceput sa celebrezi Revelionul. Vestile bune vin de pretutindeni si abia astepti sa le transmiti si tu mai departe, la randul tau, ca sa bucuri pe altii.

Horoscop Urania Taur saptamanal

Horoscopul Luni Decembrie Taur 2012

Horoscop Taur 2013



Horoscop Urania si ce şanse ai să-ţi găseşti jumătatea, în 2013

Horoscop Urania si Cumpenele anului 2013

Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Uneori e bine sa-ti sustii punctul de vedere cu un dram de agresivitate, pentru ca doar asa vei reusi sa ai ultimul cuvant intr-o disputa. Gasesti tonul potrivit pentru a te face ascultat, si inspiri siguranta de sine si fermitate, ceea ce te ajuta sa te impui in fata tuturor cu usurinta. Nu aluneca spre agresivitate verbala orice ar fi, chiar daca unii te vor irita cu modul lor de comunicare, ci trebuie sa continui sa vorbesti cu incredere in mesajul pe care il ai de transmis.

Horoscop Urania Gemeni saptamanal

Horoscopul Luni Decembrie Gemeni 2012

Horoscop Gemeni 2013

Horoscopul zilnic de azi Rac

Este un moment bun sa treci in revista etapele parcurse intr-un proiect la care ti-ai adus contributia in ultima perioada. Ajungi la concluzii importante perfecte pentru un final de an si le vei putea pune in aplicare imediat ce va fi posibil. Esti inca foarte preocupat de munca, de treburile pe care le-ai lasat in asteptare la serviciu, dar tocmai pentru ca e o zi libera, te vei putea concentra cu detasare si asupra acestora, gasind unele din cele mai corecte si practice solutii.

Horoscop Urania Rac saptamanal

Horoscopul Luni Decembrie Rac 2012

Horoscop Rac 2013

Horoscopul zilnic de azi Leu

Esti atras pe o pista falsa si iti vei da seama ca ai consumat inutil timp si energie mult mai tarziu, dupa ce te vei fi implicat deja prea mult in aceasta actiune inselatoare. Fii mai atent la detalii, pentru ca sunt suficiente informatii premergatoare care pot fi interpretate gresit, dar daca ai analiza un pic la rece situatia, ti-ai da seama unde gresesti. Cineva te impinge intr-o directie amagitoare, dar numai de luciditatea ta depinde daca ii urmezi sfaturile sau te opresti la timp, inainte de a fi prea tarziu sa mai repari ceva.

Horoscop Urania Leu saptaminal

Horoscopul Luni Decembrie Leu 2012

Horoscop Leu 2013

Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Ai ajuns intr-un moment in care stii cat valoreaza timpul. Se vede ca ai capatat mai multa experienta si nu mai lasi timpul sa se scurga inutil, ci profiti de fiecare moment pentru a-l valorifica la maximum. Treci in revista anul care s-a scurs si descoperi ca ai avut parte de foarte multe momente cu totul deosebite ce au transformat 2012 intr-un punct de reper in destinul tau. Privesti spre viitor cu incredere, planificand deja evenimente deosebite.

Horoscop Urania Fecioara saptamana

Horoscopul Luni Decembrie Fecioara 2012

Horoscop Fecioara 2013

Horoscopul zilnic de azi Balanta

Gandeste-te la ce nu ai reusit sa rezolvi corect pe parcursul anului care se incheie, pentru ca inca mai e timp sa repari cate ceva pe ultima suta de metri. Daca ai gresit fata de cineva, daca ai ranit cu o vorba sau cu o fapta, daca nu ai spus adevarul intr-o situatie si constiinta te trage de maneca, fa acum un efort si recunoaste-ti greseala. Vei fi iertat si te vei elibera de o mare povara de pe suflet. Poti face asta, deci fa ceva ca sa restabilesti ordinea corecta.

Horoscop Urania Balanta saptamanal

Horoscopul Luni Decembrie Balanta 2012

Horoscop Balanta 2013



Horoscop Urania si ce şanse ai să-ţi găseşti jumătatea, în 2013

Horoscop Urania si Cumpenele anului 2013

Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Petrecerile se pot incinge si ad-hoc, fara nicio pregatire, pentru ca acolo unde se aduna cateva persoane dornice de distractie, nu trebuie sa pierzi ocazia! Cu un pahar sau cu putina muzica, atmosfera se destinde incat poate fi deja avanpremiera revelionului care se apropie. Alatura-te oamenilor veseli, amuzanti, pentru ca te vei molipsi si tu de buna dispozitie de la acestia. Nici nu-ti aminti la griji, la lipsuri, la probleme, nu e acum e vremea sa te gandesti la asa ceva!

Horoscop Urania Scorpion saptamanal

Horoscopul Luni Decembrie Scorpion 2012

Horoscop Scorpion 2013

Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Rutina pare a fi cel mai mare inamic al planurilor tale, pentru ca nu-ti place sa te impotmolesti in cele mai banale detalii. Ai vrea ca toate sa mearga direct la tinta, fara sa consumi timp pretios pe pasi pe care-i consideri nesemnificativi. Nu poti scapa insa de acele elemente intermediare, ca atare nu le trata cu indiferenta, pentru ca exact acestea pot sta la baza unui esec cand ti-e lumea mai draga. Nu le ignora, pentru ca ele exista!

Horoscop Urania Sagetator saptamanal

Horoscopul Luni Decembrie Sagetator 2012

Horoscop Sagetator 2013

Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Esti foarte dinamic si plin de viata incat ar fi culmea sa lenevesti azi langa soba! Fa ceva interesant, ceva complicat care sa consume energia din belsug pe care o detii, pentru ca ar putea da nastere unor rezultate exceptionale. Indiferent care sunt actiunile care vor primi acest plus de energie, ca e sport, ca e curatenie prin casa sau ca e putina distractie, esti ca un motor la turatie maxima care se bucura ca toate ii merg struna si care ii stimuleaza si pe ceilalti.

Horoscop Urania Capricorn saptamanal

Horoscopul Luni Decembrie Capricorn 2012

Horoscop Capricorn 2013

Horoscopul zilnic de azi Varsator

Dragostea poate fi cea mai ciudata surpriza a acestei zile. Poti primi un semn complet neasteptat de la o persoana fata de care nutresti sentimente de iubire si care nu a reusit pana acum sa se apropie prea mult de tine. Nici nu stii cum iti da un telefon si te invita sa petreceti Revelionul impreuna! Da, cam asa pot fi noutatile sosite ca din senin, care te pot lua complet prin surprindere si care iti vor face inima sa bata din ce in ce mai tare. Frumos final de an, poti spune!

Horoscop Urania Varsator saptaminal

Horoscopul Luni Decembrie Varsator 2012

Horoscop Varsator 2013

Horoscopul zilnic de azi Pesti

Nu poti ignora o situatie neplacuta care te-a afectat anul acesta si pe care, vrei - nu vrei, il readuci la lumina desi credeai ca e deja de domeniul trecutului. Poate nu ar fi bine sa zgandaresti rani ce s-au inchis deja sau sa treci in revista doar esecurile acestui an, ci sa faci un efort sa inchizi acel sipet cu amintiri neplacute. Bilantul acestui an trebuie sa cuprinda reusitele cu care te mandresti, pentru ca de sacrificii si nemultumiri e timp si altadata.

Horoscop Urania Pesti saptamanal

Horoscopul Luni Decembrie Pesti 2012


Horoscop Pesti 2013

Horoscop Urania si ce şanse ai să-ţi găseşti jumătatea, în 2013

Horoscop Urania si Cumpenele anului 2013

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții