Horoscop Urania. Ce dorințe ascunse au zodiile

Dorințele ascunse ale fiecărui semn zodiacal Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. F...

Horoscopul zilnic de azi 29 Decembrie 2012

Written By NIKE B. on vineri, 28 decembrie 2012 | 10:59

Horoscopul zilei de azi 29 Decembrie 2012

Horoscopul zilnic de azi Berbec

Starea de liniste care se instaleaza iti convine de minune, pentru ca te poti relaxa sau te poti ocupa pe indelete de unele aspecte care necesita ceva mai mult timp de gandire. Daca nu apare nimic urgent care sa te impinga de la spate, te desfasori altfel, intr-un ritm mai lent care iti permite sa ajungi la roade sigure. E placut sa lucrezi fara nici un stres pe cap, pentru ca privesti totul cu detasare, ca si cum ai avea tot timpul de pe lume.

Horoscopul zilnic de azi Taur

Ceva nu iese asa cum ai dorit si prima reactie este de a aluneca spre pesimism si depresie. Treci peste acest hop fara sa-l pui la suflet, pentru ca e un sacrificiu trecator prin care oricine trece din cand in cand. Te vei simti mult mai eliberat dupa ce va trece totul, chiar daca pe moment ai tendinta de a spune ca ai ghinion, ca cele mai rele lucruri doar tie ti se intampla. Nu-i adevarat, mai sunt si altii in aceeasi situatie, dar numai tu esti atat de depresiv incat te cramponezi de acel moment nefericit.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Atmosfera se destinde si mai mult in anturajul tau datorita unei surprize placute picate ca din senin. Apare o veste excelenta ce te face sa te simti mult mai bine, ca si cum nu ai mai avea nicio problema ceea ce te stimuleaza sa te ocupi doar de lucruri frumoase. Orice activitate de week-end ti se potriveste de minune pentru o zi cand nu se pot intampla decat evenimente amuzante. Indiferent de varsta pe care o ai, te comporti ca un copil fara nicio problema si reusesti sa-i molipsesti si pe altii de veselie.

Horoscopul zilnic de azi Rac

Ai multe de facut, dar nu reusesti deloc sa te intelegi cu cei cu care lucrezi. Apar conflicte de la orice fleac, pentru ca ai alt mod de a te implica in sarcinile asumate. Esti iritat de atitudinea celor din jur, pentru ca unii critica ce faci tu, altii iti pun bete in roate, deci, orice ai face, mereu se gaseste cineva care sa comenteze negativ faptele tale. Ar fi bine sa nu tii cont de nimeni si sa-ti vezi de treaba ta, fara sa te lasi oprit de nimeni, fiindca unii nu stiu altceva decat sa taie cheful altora cu critici si rautati.

Horoscopul zilnic de azi Leu

Daca vezi ca unii, mai nervosi din fire, comenteaza sever tot ce spui, nu pune la suflet, ci apeleaza in continuare la o gluma sau la o ironie, care ii va dezarma imediat. Ba mai mult, stupiditatea unora te determina sa fii si mai acid in umorul tau si sa ataci mai abitir pe cel ce nu stie de gluma. Nu suporti sa vezi ca unii au reactii absurde la ceea ce ai tu de spus, dar reusesti sa faci haz de tot ce vezi, gasind in simtul umorului ca mai buna solutie de a trece peste toate zambind.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Ai sufletul indurerat de sentimente greu de exprimat. Parca ceva lipseste pentru a putea spune ca esti fericit si ti se citeste pe chip suferinta. Norocul tau vine prin intermediul unei persoane dragi care iti arata prin gesturile sale de afectiune cat de mult te iubeste si incearca sa-ti abata gandul de la problemele tale. Nu are rost sa-l impovarezi mai mult cu necazurile tale, deci accepta propunerile sale de a te ocupa si de altceva, mult mai placut.

Horoscopul zilnic de azi Balanta

Te afli intr-o companie de oameni maturi, care nu-ti seamana, dar de la care recunosti ca ai multe de invatat. Te poti folosi de sfaturile lor practice, de ideile lor constructive si de experienta bogata de viata pentru ca acestia iti sunt cu ceva superiori. Probabil sunt parintii tai care au mereu o vorba buna pentru tine sau niste specialisti de la care poti afla azi raspunsul la una din marile tale intrebari existentiale.


Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Esti cam obosit la final de saptamana si la final de an, si nu esti in stare de prea multe lucruri. Ai avea nevoie urgenta de o zi de pauza, in care sa nu faci nimic care sa te solicite fizic, pentru ca nu dai randament in nicio activitate care ar necesita de la tine vreun efort. Chiar daca incerci sa-ti depasesti slabiciunea, vei vedea ca nimic nu-ti iese si tot la odihna vei ajunge intr-un final, pentru ca trebuie sa recunosti ca ai si tu limitele tale.

Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Primesti o veste despre niste evenimente viitoare, dar nu-ti place deloc ce auzi. Sunt vesti cam triste, pesimiste, de care nu te poti agata cu nici un chip, pentru ca iti taie complet orice speranta. Se poate face ceva pentru a evita acea situatie neplacuta, si cum primesti vestea din timp, poti interveni cu precautie in asa fel incat sa ocolesti ghinionul. Ca atare chiar si in fata vestii proaste, tu tot reusesti sa iti aduni repede gandurile ca sa mergi mai departe.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Trebuie sa pleci neaparat la drum pentru a rezolva o problema undeva departe de casa. E nevoie de tine la fata locului pentru ca privesti lucrurile logic, impartial, fara implicare emotionala, tocmai de aceea se apeleaza la aceste calitati ale tale, pentru ca se stie ca poti face lumina in problema respectiva. Te intorci acasa satisfacut ca ai putut fi de folos si ca ai putut transmite ceva din experienta ta si celor care au avut nevoie de tine acolo, departe.

Horoscopul zilnic de azi Varsator

Primesti un telefon de la o persoana de la care chiar asteptai o veste si esti fericit sa ii auzi vocea. Din relatia cu lumea azi primesti vesti foarte bune, invitatii care te bucura sau informatii utile de care te vei folosi cu succes foarte curand. Si tu poti transmite mai departe vesti optimiste unor persoane care spera sa le dai un semn de viata, deci aminteste-ti sa iei legatura si cu cei despre care nu stiai nimic in ultima vreme.

Horoscopul zilnic de azi Pesti

Esti foarte preocupat de platile finalului de an, pentru ca nu ai vrea sa intri in 2013 cu datorii neachitate. Faci un efort sa scapi de restante si de plati amanate in ultimele luni, chiar daca asta ar insemna sa ramai cu buzunarele goale la final de an. Lefter, dar multumit ca ai scapat de niste datorii greu de dus mai departe si in noul an, vei rasufla usurat cand le vei sterge de pe lista. Ce-i drept, trebuie sa renunti la alte cheltuieli potrivite acestui moment, dar consideri ca acum sunt mai importante datoriile.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții