Horoscop karmic săptămâna in curs

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual . Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la ...

Horoscopul zilnic de azi 01 Ianuarie 2013

Written By NIKE B. on luni, 31 decembrie 2012 | 08:14


La Mulți ani 2013!

Horoscopul zilei de azi 01 Ianuarie 2013

Horoscop zilnic 2013

Horoscop Urania si ce şanse ai să-ţi găseşti jumătatea, în 2013

Horoscop Urania si Cumpenele anului 2013


Horoscopul zilnic de azi Berbec

Odihna de care ai azi parte e binevenita, pentru ca iti ofera starea perfecta pentru a te detasa de toate. Ai mai mult timp pentru tine insuti, pentru a analiza pe indelete ceea ce-ti doresti cel mai mult de la acest an. Discutiile pe care le ai cu familia au si ele un rol pozitiv asupra starii tale psihice, pentru ca primesti de la cei dragi promisiuni si garantii ca planurile comune vor ajunge la indeplinire curand. Tocmai pentru ca nu apare nimic sa te consume fizic sau psihic in vreun fel, ai chef de visare, de planificare, de o privire in perspectiva spre ceea ce speri sa cladesti in 2013.

Horoscop zilnic 2013

Horoscop Urania Berbec saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Berbec 2013

Horoscop Berbec 2013


Horoscopul zilnic de azi Taur

E o placere sa primesti atatea incurajari la propunerile pe care le faci celor cu care intri azi in contact. Cineva trebuie sa fie liderul actiunilor potrivite acestei zile, iar cel mai potrivit se pare ca esti tu, pentru ca vii cu idei concrete pentru o zi reusita. Poate iti vin azi chiar si idei de afaceri, generate de discutiile foarte animate cu cei din anturaj, cu sansa chiar de a gasi un potential client sau asociat. Vorbeste despre planurile tale de anul acesta, pentru ca e posibil sa mai atragi si pe altii in realizarea lor, sau poate primesti indrumari cat se poate de bune!

Horoscop zilnic 2013

Horoscop Urania Taur saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Taur 2013

Horoscop Taur 2013





Horoscop zilnic 2013

Horoscop Urania si ce şanse ai să-ţi găseşti jumătatea, în 2013

Horoscop Urania si Cumpenele anului 2013


Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Trebuie sa te ocupi de un aspect care nu-ti face nicio placere, dar de care nu poti scapa, ca atare taci si suporti situatia asa cum e. Considera-l un sacrificiu necesar la inceput de an pentru a-ti asigura mai apoi o evolutie fara probleme. Orice inceput poate fi mai dificil, asa cum simti si tu aceasta prima zi din an, dar va veni momentul cand vei aprecia forta ta de sacrificiu de azi si efectele acestui compromis se vor arata intr-o lumina optimista. Sa nu te sperii de eventuale surprize neplacute picate din senin chiar din prima zi a anului, pentru ca ele nu descriu absolut deloc atmosfera intregului an. Lasa superstitiile!

Horoscop zilnic 2013

Horoscop Urania Gemeni saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Gemeni 2013

Horoscop Gemeni 2013


Horoscopul zilnic de azi Rac

Nu sta acasa intr-o astfel de zi, pentru ca cele mai bune lucruri se vor petrece in afara propriului camin. Ia legatura cu cat mai multe persoane, pe orice mijloace accesibile tie, pentru ca vestile vor veni in cantitati uriase, si dintre ele vei afla si informatii de-a dreptul folositoare pentru planurile tale de anul acesta! Mai mult, azi poti cunoaste (poate chiar la petrecerea de Revelion, cine stie?) un om care va juca un rol cheie in multe dintre evenimentele importante ale anului 2013, deci iesi in lume, discuta, da telefoane, relationeaza, pentru a incepe un an bun!

Horoscop zilnic 2013

Horoscop Urania Rac saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Rac 2013

Horoscop Rac 2013


Horoscopul zilnic de azi Leu

Cea mai mare preocupare a anului care incepe este legata de bani si afaceri si, cum una din superstitii spune sa faci in prima zi a anului ceva din ceea ce doresti si mearga bine tot anul, acesta e domeniul asupra caruia te vei apleca azi cu mai multa atentie. Fie ca iti faci un calcul al banilor pe care ii ai prin conturi sau prin sertare, fie ca treci un pic in revista ce ai realizat in 2012 in acest sens, oricare ar fi activitatea cu iz financiar asupra careia iti concentrezi azi energia, se pare ca rezultatele suna promitator. N-ar fi rau sa stai un pic de vorba cu tine insuti ca sa descoperi mijloace concrete pentru a-ti imbunatati bugetul in 2013!

Horoscop zilnic 2013

Horoscop Urania Leu saptaminal

Horoscopul Luni Ianuarie Leu 2013

Horoscop Leu 2013


Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Mai prudenta si poate si mai tematoare din fire, privesti cu nesiguranta spre anul care incepe, de parca ai presimti ca vor veni evenimente marcante pe care nu stii sigur cum le vei gestiona. Lasa orice frica deoparte si incepe anul cu capul sus, cu planuri marete, cu mai multa incredere in capacitatea ta de a face fata provocarilor. Stii cum se spune: de ce ti-e frica nu scapi, ca atare nu trebuie sa spui - cel putin azi, in prima zi a anului - ca nu poti, ca nu stii, ca nu meriti… Ba da, toate sunt posibile daca il iei pe da in brate si crezi cu tarie in calitatile tale de a reusi orice ti-ai propune!

Horoscop zilnic 2013

Horoscop Urania Fecioara saptamana

Horoscopul Luni Ianuarie Fecioara 2013

Horoscop Fecioara 2013


Horoscopul zilnic de azi Balanta

Nu primesti reactii pozitive ori de cate ori vorbesti despre planurile tale din noul an, ba dimpotriva, unii, mai critici din fire, incep sa comenteze tot ce ai tu de spus, cu riscul de a te influenta negativ cu atitudinea lor pesimista. Daca tu crezi ca marile planuri din 2013 sunt posibile - cata vreme depind numai de ambitia ta - nu are rost sa pleci urechea la comentariile lor malitioase. Unii nu stiu altceva decat sa-i dezarmeze pe cei care au curaj sa viseze, ca atare continua sa-ti cladesti propriile vise, fara a te lasa oprit din elan de invidii ieftine. Tu stii mai bine ce-ti doresti si ce poti face!

Horoscop zilnic 2013

Horoscop Urania Balanta saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Balanta 2013

Horoscop Balanta 2013



Horoscop zilnic 2013

Horoscop Urania si ce şanse ai să-ţi găseşti jumătatea, în 2013

Horoscop Urania si Cumpenele anului 2013


Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Unde e entuziasmul tau caracteristic? Unde e pasiunea ta proverbiala? S-a intamplat ceva chiar la trecerea dintre ani care ti-a mai calmat energia si incepi anul cu un ciudat sentiment de blocaj, de teama, de moderatie, ca nu cumva sa te avanti in directii cu un oarecare factor de risc. Nu-i rau sa pornesti anul sub influenta prudentei si a calmului, pe care va trebui incet-incet sa le inveti in 2013, dar e ciudata atitudinea ta atat de retrasa si de tacuta, cand toata lumea te stie mult mai pasional. Ai nevoie de ceva care sa te motiveze, sa te stimuleze, sa-ti reaprinda flacara pasiunii, dar deocamdata sufli si-n iaurt, cu o atitudine de-a dreptul precauta pentru o fire dinamica si tonica, asa ca tine!

Horoscop zilnic 2013

Horoscop Urania Scorpion saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Scorpion 2013

Horoscop Scorpion 2013


Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Nu e genul tau sa te lasi coplesit de depresie, dar ceva ciudat se petrece in aceasta zi, de parca schimbi radical macazul de pe o zi pe alta… Nu e genul tau nici sa te lasi coplesit de o criza, dar una dintre ele totusi te paste: o criza emotionala, o criza de isterie, o criza de lacrimi, o criza de personalitate… pentru ca te comporti ciudat. Incepi anul cu o senzatie de trezire brusca la realitate, de parca ai lua o decizie ferma prin care vrei sa schimbi ceva de acum inainte. De azi esti cu totul altfel decat erai ieri… decat anul trecut. Tine-te de decizia luata!

Horoscop zilnic 2013

Horoscop Urania Sagetator saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Sagetator 2013

Horoscop Sagetator 2013


Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Esti una din zodiile care se bucura cel mai mult de inceputul de an, desi, de obicei, ai o cu totul alta atitudine: mai rezervata, mai pesimista, mai rationala. Nu, de data aceasta esti cuprins de o pasiune noua, interesat de un scop care te atrage ca un magnet, convins ca ceea ce visezi sa gasesti deschide o etapa noua in viata ta. Intr-adevar intri intr-un an plin de noutati si vesti bune, dar reusita acestui an depinde enorm de energia pe care o investesti in telurile propuse. Cat timp iti mentii interesul viu, energia si entuziasmul la cote maxime, totul va merge excelent, deci spune cu tarie azi: orice se poate!

Horoscop zilnic 2013

Horoscop Urania Capricorn saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Capricorn 2013

Horoscop Capricorn 2013


Horoscopul zilnic de azi Varsator

Incepi anul cu sobrietate, de parca ai devenit mai intelept peste noapte. Esti mult mai preocupat de cele sfinte, incat ti s-ar potrivi de minune o vizita la biserica sau un minut de meditatie, stand de vorba cu latura ta spirituala. Tot ce e legat de divinitate te atrage mai mult, poate pentru ca ti-ai dat seama ca ai cam pierdut relatia cu Dumnezeu sau poate nu ai fost cel mai corect om in anul tocmai incheiat, de aceea iti propui ca in 2013 sa-ti faci mai mult timp pentru acest domeniu. Parca ai ceva pe constiinta si vrei sa repari.

Horoscop zilnic 2013

Horoscop Urania Varsator saptaminal

Horoscopul Luni Ianuarie Varsator 2013

Horoscop Varsator 2013


Horoscopul zilnic de azi Pesti

Sentimentul cu care te trezesti de dimineata e o combinatie de echilibru, de calm, de liniste interioara pe care vrei sa le pastrezi tot anul. Simti ca ceva s-a mai linistit in viata ta sau ca urmeaza se revina la normal foarte curand, de aceea vrei sa te bucuri de acest sentiment chiar din prima zi a anului. Atitudinea cu care vei aborda evenimentele din 2013 trebuie sa contina neaparat aceste secrete: pace interioara, moderatie, stabilitate emotionala, amabilitate, generozitate, prietenie. Acestea sunt punctele tale forte incepand de azi!

Horoscop zilnic 2013

Horoscop Urania Pesti saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Pesti 2013

Horoscop Pesti 2013

Horoscop Urania si ce şanse ai să-ţi găseşti jumătatea, în 2013

Horoscop Urania si Cumpenele anului 2013

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții