Horoscop Urania. Ce dorințe ascunse au zodiile

Dorințele ascunse ale fiecărui semn zodiacal Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. F...

Horoscopul zilnic de azi 31 Decembrie 2012

Written By NIKE B. on luni, 31 decembrie 2012 | 08:03


La Mulți ani 2013!

Horoscopul zilei de azi 31 Decembrie 2012

Horoscop Urania si ce şanse ai să-ţi găseşti jumătatea, în 2013

Horoscop Urania si Cumpenele anului 2013


Horoscopul zilnic de azi Berbec

Esti plin de elan, acum la final de an, dar e o atitudine buna pentru a-ti stabili noi obiective pentru un an intreg! Esti mult mai ferm cu tine insuti si, undeva la trecerea dintre ani, iti faci singur o promisiune pe care o vei pune in aplicare cu mult curaj chiar de maine. Daca vrei o schimbare in viata ta, intra in noul an cu acest mare tel in minte si nu te lasa pana nu-l duci la indeplinire. Esti foarte sigur pe ceea ce vrei sa faci sau sa obtii, de aceea pasesti in Anul Nou cu acest scop maret stabilit in perspectiva.

Horoscop Urania Berbec saptamanal

Horoscopul Luni Decembrie Berbec 2012

Horoscop Berbec 2013


Horoscopul zilnic de azi Taur

Uneori te indoiesti ca visul pe care il ai in minte ar fi posibil, dar e doar o chestiune de vointa pentru a-l duce la indeplinire. Asa ca lasa suspiciunile deoparte si deschide-ti mintea si sufletul la trecerea dintre ani, pentru ca reusita scopurilor tale depinde numai si numai de tine, de ceea ce crezi tu ca poti face. Nu asculta de cei care ridica din spranceana cand le povestesti ce iti doresti, pentru ca nimeni nu stie de fapt ce poti face. Daca te cunosti bine pe tine insuti, iti vei stabili planuri pe care le poti realiza, deci ai grija ce-ti doresti pentru 2013!

Horoscop Urania Taur saptamanal

Horoscopul Luni Decembrie Taur 2012

Horoscop Taur 2013





Horoscop Urania si ce şanse ai să-ţi găseşti jumătatea, în 2013

Horoscop Urania si Cumpenele anului 2013


Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Faci echipa buna cu persoane total diferite tie, dar aici e vorba de talentul tau de a te integra in orice mediu, oricat de pestrit ar fi. Fie ca esti cu cei tineri, de seama ta, sau cu oameni din cu totul alte generatii, reusesti sa comunici eficient si sa te faci ascultat, pentru ca ai calitati de necontestat in domeniul comunicarii. Una din dorintele tale pentru anul care incepe tine de ducerea la indeplinire a unui proiect care, deocamdata, este in faza de concepere, dar propune-ti sa-l duci la bun sfarsit in 2013. Nu va evolua repede, dar ai toate mijloacele de a-l termina cu brio!

Horoscop Urania Gemeni saptamanal

Horoscopul Luni Decembrie Gemeni 2012

Horoscop Gemeni 2013


Horoscopul zilnic de azi Rac

Privesti spre viitor cu incredere si cu o siguranta rara la tine, de parca ai avea unele garantii ca ceea ce iti doresti are sanse sa se materializeze. Noul an suna bine pentru tine, te asteapta multe reusite, dar succesul depinde foarte mult de atitudinea pe care o abordezi acum, la trecerea dintre ani. Ca atare pune un zambet pe chip, o speranta in suflet, spune o rugaciune la miezul noptii si intra in 2013 cu un tonus optimist pe care sa-l pastrezi tot anul. Pentru nimic in lume nu-ti aminti acum de bilanturi negative sau de grijile anului care se termina, ci concentreaza-te numai asupra marilor asteptari pentru 2013!

Horoscop Urania Rac saptamanal

Horoscopul Luni Decembrie Rac 2012

Horoscop Rac 2013


Horoscopul zilnic de azi Leu

Parca nu te poti bucura complet de aceasta zi, ceva lipseste inimii tale pentru a fi cu adevarat fericit. Poate persoana draga tie nu e aproape sau nu te afli in mediul in care ai fi sperat sa petreci Revelionul. Poate nici starea ta emotionala sau fizica nu e la cote maxime, ca atare treci in noul an cu un sentiment de tristete. Lupta cu depresia, cu dezamagirea, cu senzatia de singuratate si integreaza-te in grupul in care te afli, fara sa cauti nod in papura. Ai suficiente dorinte pentru 2013: trece-le in revista si nu te gandi la ce nu ai, ci la ce ai avut sansa sa primesti de la viata!

Horoscop Urania Leu saptaminal

Horoscopul Luni Decembrie Leu 2012

Horoscop Leu 2013


Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Esti nostalgic si momentul de bilant te face si mai sensibil. Posibil ca trecerea dintre ani sa fie motiv de recapitulare emotionala pentru tine, amintindu-ti o multime de momente impresionante. Ai si motive sa fii fericit, dar si un pic trist, ca atare Revelionul poate fi, pentru tine, si prilej de lacrimi, de suspine, de emotii dintre cele mai profunde, dand dovada de o mare sensibilitate. Dorul te poarta cu gandul la persoane dragi, alaturi de care nu poti fi la trecerea dintre ani. Dorinta ta pentru 2013 tine de inima, pentru ca iti doresti ceva cu ardoare doar pentru sufletelul tau: un copil, o iubire, o casatorie…

Horoscop Urania Fecioara saptamana

Horoscopul Luni Decembrie Fecioara 2012

Horoscop Fecioara 2013


Horoscopul zilnic de azi Balanta

Cand te uiti in jur, nu poti numara prea multi oameni dragi tie, de parca ai petrece Revelionul intr-un mediu mai sobru sau mai intim. Poate stai acasa cu parintii, poate apare o problema nedorita ce iti strica planurile de petrecere, cum ar fi o raceala picata din senin, deci ceva nu iese conform marilor tale sperante pentru Revelion. Te poti multumi cu putin daca vei cobori un pic stacheta pretentiilor. Mai singuratic, mai retras, mai tacut, intri in noul an cu o dorinta imensa legata de realizarea ta profesionala, pentru ca aici ai cele mai mari asteptari pentru 2013 si iti faci griji daca le poti atinge!

Horoscop Urania Balanta saptamanal

Horoscopul Luni Decembrie Balanta 2012

Horoscop Balanta 2013




Horoscop Urania si ce şanse ai să-ţi găseşti jumătatea, în 2013

Horoscop Urania si Cumpenele anului 2013


Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Atmosfera din jurul tau e vesela, luminoasa, tonica, perfecta pentru o petrecere reusita. Esti o companie placuta pe care multa lume o va dori aproape, de parca ai uitat brusc de cinism, de critici sau de glume acide, asa cum te porti de obicei. Bravo, asta da atitudine de Revelion, in care pui in prim plan cele mai calde emotii de care esti capabil: prietenie, simpatie, veselie, generozitate. Cu ele vei intra si in Noul An in buzunar si le vei primi si tu de la ceilalti din belsug. Visul tau cel mai mare pentru 2013 e legat de o viata de familie armonioasa si calda si… ai toate sansele sa ti se implineasca!

Horoscop Urania Scorpion saptamanal

Horoscopul Luni Decembrie Scorpion 2012

Horoscop Scorpion 2013


Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Nu te crampona de un singur lucru, pentru ca daca nu va aparea, vei aluneca spre o stare de pesimism care nu are ce cauta azi in meniu! Cu siguranta vei primi altceva care sa compenseze ceea ce nu ai, ca atare fii deschis la alternative, care se vor dovedi a fi chiar mai bune decat visul initial care nu se implineste. Alege-ti cu grija dorinta dintre ani, ca nu cumva sa-ti doresti ceva ce nu exista. Se stie ca esti un idealist care uneori exagereaza, deci nu sari nici tu calul ci propune-ti ceva ce poti realiza singur. Un vis de iubire ti se poate implini… daca ti-l pui in cap la miezul noptii!

Horoscop Urania Sagetator saptamanal

Horoscopul Luni Decembrie Sagetator 2012

Horoscop Sagetator 2013


Horoscopul zilnic de azi Capricorn

La trecerea dintre ani iei o decizie destul de radicala prin care vrei sa schimbi ceva major in viata ta. Parca te-ai decide sa te lasi de fumat, sa renunti la o atitudine care nu te onoreaza sau poate chiar sa pui capat unei stari de lucruri care nu-si mai are rostul, cum ar fi un job sub nivelul tau sau o relatie care nu mai merge bine. Numai de vointa ta depinde daca te vei tine de cuvant, dar sentimentul cu care intri in noul an pare destul de bine conturat, de parca ai pune toata miza pe aceasta carte. Ai forta si ambitia de a-ti implini scopul propus, deci nu te lasa!

Horoscop Urania Capricorn saptamanal

Horoscopul Luni Decembrie Capricorn 2012

Horoscop Capricorn 2013


Horoscopul zilnic de azi Varsator

Privesti spre noul an cu teama si cu bucurie, deopotriva, pentru ca visezi la evenimente carora le acorzi o semnificatie cu totul speciala. Presimti ca 2013 iti aduce noutati si in plan sentimental, si in plan profesional, si te gandesti deja cum vei face fata provocarilor. Foarte bine, daca primul tau gand pentru 2013 e sustinut de planuri bine conturate pe care esti pregatit sa le construiesti cu maturitate si rabdare. Nu pretinde rezultate imediate, pentru ca cele mai bune lucruri sunt cele care se ridica lent si cu efort, de aceea trebuie sa fii constient ca intri intr-un an greu, dar cu roade excelente. Sufletul si mintea vor conlucra perfect in 2013!

Horoscop Urania Varsator saptaminal

Horoscopul Luni Decembrie Varsator 2012

Horoscop Varsator 2013


Horoscopul zilnic de azi Pesti

Ai ceva pe suflet si preferi sa nu spui nimanui mica ta problema, pentru ca iti propui ca in noul an care incepe sa te ocupi de acest aspect si sa-l rezolvi gata sa povesti nimanui ce se petrece cu tine. Ai o dorinta secreta pentru 2013, dar, discret din fire, incerci sa o ascunzi de urechile celorlalti ca nu cumva reactia lor sa fie una ciudata si sa te dezarmeze. E de preferat sa-ti planifici doua lucruri importante pentru anul care incepe, dar sa te lauzi cu ele abia dupa ce se vor materializa. Doua lucruri, pentru ca un singur plan poate esua, de aceea e bine sa ai si un plan de rezerva, ca sa poti schimba imediat macazul spre el, la o adica. Gandeste-te care sunt cele doua mari dorinte ale tale si pune-ti-le in plan pentru 2013! Ambele sunt posibile!

Horoscop Urania Pesti saptamanal

Horoscopul Luni Decembrie Pesti 2012

Horoscop Pesti 2013

Horoscop Urania si ce şanse ai să-ţi găseşti jumătatea, în 2013

Horoscop Urania si Cumpenele anului 2013

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții