Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscopul zilnic de azi 27 Decembrie 2012

Written By NIKE B. on joi, 27 decembrie 2012 | 08:18

Horoscopul zilei de azi 27 Decembrie 2012

Horoscopul zilnic de azi Berbec

Te afli intr-o companie aparent placuta, dar dupa cateva discutii, vei incepe sa-i privesti pe ceilalti cu un dram de suspiciune, de parca ai presimti ca au si ceva de ascuns. Nu te baza intru totul pe promisiunile lor, pentru ca ai putea avea de suferit de pe urma generozitatii iesite din comun dar care nu se va materializa in nici un fel. Mai bine te bazezi doar pe fortele proprii, decat sa crezi tot ce ti se promite acum sus si tare!

Horoscopul zilnic de azi Taur

Ai o presimtire ciudata ca ceva nu tocmai placut urmeaza sa se intample. Intuitia iti atrage atentia asupra unor eventuale riscuri sau asupra adevaratei fete a unui prieten care spune multe, dar nu se va tine de cuvant in cele din urma. Asculta-ti vocea interioara care te avertizeaza asupra acelui punct vulnerabil care va iesi la iveala mai devreme sau mai tarziu. Daca nu tii cont de ce-ti transmite intuitia, vei regreta mai apoi ca te-ai lasat inselat de aparente false.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Iti place sa stai in medii cat mai populate, nicidecum de unul singur la tine acasa, de aceea vei iesi oriunde vezi cu ochii, cu sau fara un motiv anume. Unde-i loc de socializare, hop si tu, de aceea esti cel mai usor de gasit in spatii deschise, in aglomeratie, in locuri publice, unde dorinta ta de comunicare e satisfacuta din plin. Ce-i drept, unde sunt atat de multe tipuri de oameni, se mai pot incinge si dispute, dar incearca sa le detensionezi cu o gluma, nu tot cu ton ridicat.

Horoscopul zilnic de azi Rac

Daca pleci la drum, nu te astepta ca toate sa-ti mearga struna, pentru ca se vor ivi diverse situatii neasteptate care vor strica ceva din placerea calatoriei. Ori apar mici conflicte in trafic, ori te trezesti cu vreo surpriza neplacuta legata de mijloacele de locomotie pe care le folosesti, dar unele din aceste situatii pot fi cumva evitate daca te-ai informa mai atent inainte de a pleca de acasa sau daca ai aveam si un plan de rezerva in cazul in care la destinatie nu te asteapta chiar ceea ce doreai.

Horoscopul zilnic de azi Leu

Nici nu-ti vine a crede ce bine se rezolva azi o problema cu care te-ai confruntat multa vreme, dar care isi gaseste solutia aproape peste noapte. E un noroc chior, s-ar putea spune, de parca ti se face dreptate intr-o clipa, in ciuda eforturilor de luni de zile de dinainte. Practic, treci prin locul potrivit in momentul potrivit pentru a le reaseza pe toate pe fagasul normal. Ai motive de bucurie, pentru ca resimti aceasta situatie ca pe un drept recastigat pe merit si pentru care ai de ce sa fii fericit.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Chiar daca un plan pe care ti l-ai facut pentru azi pica in ultimul moment, asta nu te ia prin surprindere, pentru ca ai altceva si mai bun de facut in schimb. Ba e posibil ca varianta de rezerva la care apelezi sa se dovedeasca a fi un castig mult mai mare decat daca ai fi reusit sa duci la capat primul plan, de aceea nu trebuie sa te cramponezi de un singur scop. Daca acela nu e accesibil, ce te faci? Asa ai mereu un as in maneca de care sa te folosesti in astfel de situatii neprevazute.

Horoscopul zilnic de azi Balanta

Este o zi dedicata iubirii, cu marea sansa de a te indragosti din nou. Daca visai la o idila de Craciun, ea mai are inca acum toate sansele sa se materializeze, pentru ca poti intalni o persoana care iti atrage atentia in mod deosebit. Te simti bine in aceasta postura de indragostit, pentru ca intotdeauna primii fiori ai iubirii sunt cei mai frumosi, cand iti pui tot felul de intrebari despre persoana cealalta. Da-i ocazia sa se apropie mai mult, pentru ca poate iesi ceva frumos de aici!


Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Azi ai parte numai de lucruri bune, pentru ca nu iesi inca din atmosfera sarbatorilor si prelungesti bucuria. Si azi e motiv de petrecere, si azi primesti vesti bune si felicitari, deci bucura-te cu toata fiinta ta de evenimentele fericite la care participi. Familia, cei dragi, prietenii sunt si ei prin preajma, si vor sa fie luati mai mult in seama de tine, chiar daca si tu, orgolios din fire, doresti acelasi tratament, dar de data aceasta tu trebuie sa faci un pas pentru a le oferi acestora mai multa atentie.

Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Primesti un semn care are un efect benefic asupra psihicului tau, de parca era un raspuns de care aveai nevoie urgenta. Totul poate reveni acum la normal, pentru ca stresul asteptarii dispare odata cu acea veste care soseste, deci te poti relaxa si tu, finalmente, dupa ce ai stat o vreme ca pe jaratec, in asteptare. Gasesti solutia pe care o cautai, apare persoana pe care o asteptai sau un simplu telefon de la un prieten, care va ofera amandurora sansa de a relua o relatie esuata candva.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Azi te poti trezi in fata unor situatii neprevazute care strica complet un plan facut in cele mai mici detalii. Daca trebuia sa te intalnesti cu cineva, primesti un telefon in ultima clipa ce contramandeaza intalnirea. Daca trebuia sa pleci intr-o calatorie, te trezesti in fata unei surprize ce nu te mai lasa sa ajungi la destinatie conform planurilor. Nu primesti variante de rezerva in schimb, ca atare pare sa fie o zi in care nu-ti prea ies treburile, ci trebuie sa renunti la ceea ce doreai sa faci initial.

Horoscopul zilnic de azi Varsator

Te indoiesti de bunele intentii ale celui care se ofera azi sa te ajute intr-o problema pe care nu o poti gestiona de unul singur, dar nu are rost sa-l privesti cu suspiciune. E posibil ca sprijinul sau sa fie sincer si real si doar tu esti cel care nu are incredere in oameni, poate pentru ca te-ai pacalit altadata cu privire la prietenia altora. Daca nu accepti sprijinul sau, s-ar putea sa pierzi o prietenie frumoasa, poate chiar un ajutor de nadejde pe termen lung, deci nu mai fi atat de indiferent la gesturile de apropiere.

Horoscopul zilnic de azi Pesti

Este o zi cam agitata in mediul tau familial, de parca s-ar perinda foarte multa lume cu diverse probleme de rezolvat. Te implici trup si suflet in tot ce fac cei dragi, de parca ar fi chiar problemele tale, dorind sa le preiei cumva pe umerii tai, dar incercarea ta de a fi de ajutor nu inseamna decat aglomerarea propriului tau program de astazi. Ceilalti se simt usurati ca ai intervenit tu, pe cand tu nu-ti mai vezi capul de treburi din aceasta cauza, dublandu-ti lista de sarcini pentru o zi in care si tu ai fi avut dreptul la relaxare.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții