Horoscopul zilei de 7 mai 2024

Horoscop Special zilei de 7 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni,...

Horoscopul zilnic de azi 28 Decembrie 2012

Written By NIKE B. on joi, 27 decembrie 2012 | 14:26

Horoscopul zilei de azi 28 Decembrie 2012

Horoscopul zilnic de azi Berbec

Privesti foarte serios problema pe care o analizezi azi cu impartialitate si atentie, spre deosebire de cei din jur care inca nu s-au detasat de spiritul sarbatorilor si au chef de joaca. Nu e de glumit cu raspunsul pe care trebuie sa il dai, pentru ca ti se cere concentrare si capacitatea de a intelege situatia pe toate fetele cu corectitudine, pentru a te asigura ca nu ai scapat nimic din vedere. Tu vei reusi sa cantaresti problema cat se poate de bine si-i vei ajuta si pe ceilalti sa revina cu picioarele pe pamant.

Horoscopul zilnic de azi Taur

Desi te afli intr-un mediu cu care esti obisnuit, azi parca nu mai poti comunica eficient cu nimeni din anturaj. Cei aerieni si zapaciti te enerveaza, cei nervosi si artagosi te tin la distanta, deci oricat ai incerca sa ramai calm si amabil, tot te va scoate si pe tine cineva din sarite, pana la urma. Fa un efort sa-ti pastrezi atitudinea pozitiva in ciuda tratamentelor incorecte din partea celor din fata ta, care uita si de sarbatori, si de bune maniere, doar pentru a-si impune propriile dorinte.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Nu lasa nimic sa-ti strice buna dispozitie cu care incepi ziua, deoarece motive de suparare si de enervare vor aparea suficiente pana la final. Prefa-te ca nici nu auzi ceea ce te-ar putea deranja si priveste doar lucrurile care iti fac placere, cele care te inalta, care iti aduc zambetul pe buze. Daca incepi sa faci bilantul multelor dezamagiri de pe parcursul ultimelor luni, lista va fi cam lunga, dar dintre toate exista un moment de top care le compenseaza pe toate: acela sa fie motivul bucuriei tale!

Horoscopul zilnic de azi Rac

Nu iesi din atmosfera sarbatorilor inca, pentru ca revenirea la normal lasa loc de nemultumiri. Cat timp reusesti sa vezi in jur doar lucrurile sclipitoare ale sarbatorilor, vei sta departe de orice motiv de suparare, care sunt si ele undeva in umbra, dar daca lupti impotriva depresiei sau a nemultumirilor de zi cu zi, vei reusi sa ramai cu zambetul pe fata… pana la anul! Daca te cramponezi de cele mai banale lucruri care ti-au facut anul mai complicat, vei descoperi ca au fost o multime de momente neplacute, dar cu o atitudine optimista, acestea nu vor mai conta.

Horoscopul zilnic de azi Leu

Esti cam obosit, parca impovarat de niste emotii care nu te reprezinta, pentru ca tu esti mai pozitiv din fire, dar acum te copleseste o stare psihica apasatoare. se vede ca s-au acumulat multe pe umerii tai si nu prea ai chef de nimic care sa te epuizeze odata in plus, de aceea ai prefera si pentru azi o mica vacanta, o ora mai mult de somn sau mai mult timp petrecut impreuna cu cei dragi. De apt, nici dragostea sau viata de familie nu merge mai usor, pentru ca si aici se resimt unele tensiuni care lasa urme in modul de a relationa cu acestia.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Desi esti foarte sensibil la orice stimul negativ, azi ar trebui sa te mentii tare pe pozitie si sa nu te lasi afectat de nimic trist. Daca incepi sa sapi dupa motive de suparare, sigur vei gasi cateva, ca atare numai de vointa ta depinde daca ziua va fi linistita sau agravata de tristete si alte griji. Incearca sa nu te gandesti la nimic din ceea ce te-ar putea supara mai mult decat e cazul, pentru ca exista suficiente motive in jur. lasa bilanturile pentru altadata, cand poate psihicul tau va fi mai linistit.

Horoscopul zilnic de azi Balanta

Nu esti in apele tale, nici starea ta fizica nu e prea grozava, si nici anturajul nu e mai vesel ca sa-ti distraga atentia de la probleme. Nici vorba de optimism astazi, esti puternic influentat de compania nefasta in care ai nimerit. Daca faci echipa cu persoane bolnave, singure, nemultumite, depresive, fii sigur ca ceva din starea lor proasta se va transmite si la tine ca atare alege-ti cu mai multa exigenta anturajul. Nu doar despre probleme, boli sau lipsuri vrei sa auzi tu povesti astazi!


Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Nostalgiile te napadesc mai mult ca oricand, poate si pentru ca atmosfera sarbatorilor te face mult mai sensibil decat esti de obicei. Iti aduci aminte de tot felul de momente frumoase din trecut si simti nevoia sa readuci la lumina ceea ce conta candva pentru sufletul tau. Ca revezi persoane dragi din copilarie, ca treci prin locuri de care te leaga amintiri puternice sau ca ai sansa de a retrai o emotie de odinioara, trecutul revine in actualitate cu un episod de o incarcatura emotionala maxima ce te face sa-ti recunosti slabiciunile.

Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Abia astepti un eveniment fata de care ai o atractie speciala, pentru ca il privesti ca pe o eliberare de stres, ca pe o evadare din cotidian. Poate e vacanta mult asteptata, o calatorie de la care ai mari asteptari sau doar o intalnire cu prietenii pe care o presimti ca fiind cu totul speciala. Privesti spre viitor cu un soi de optimism dus la extrem, ceea ce nu e o noutate la tine, dar nici nu lasi lucrurile sa ajunga ele singure acolo, ci le grabesti cumva evolutia pentru a te bucura mai repede de ceea ce visezi sa ti se intample.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Numai datorita prudentei tale proverbiale poti depasi cu bine furtuna de evenimente care navaleste acum in calea ta. In alte conditii, te-ar fi bulversat complet si ti-ai fi pierdut cumpatul, dar de data aceasta reusesti sa te aduni foarte bine in fata haosului creat astfel incat sa nu dai nimic peste cap. Noroc ca existi tu in aceasta situatie pentru a readuce totul repede pe un fagas normal, pentru ca reusesti sa te reorganizezi perfect in fata surprizelor aparute din senin. Nu te grabi, nu te enerva, pentru ca orice situatie are rezolvare!

Horoscopul zilnic de azi Varsator

Nu esti in apele tale si se vede ca ceva te apasa pe suflet. Exista un aspect care te face mai sensibil, mai ingandurat, foarte vulnerabil la stimuli negativi. Esti gata sa plangi de la orice fleac, sa te enervezi de la orice aspect care nu-ti convine, pentru ca s-au infiltrat in inima ta niste emotii negative, care de obicei nu te caracterizeaza. Lupta cu aceste stari, pentru ca nu sunt genul tau, si agata-te de un carlig de optimism si buna dispozitie oricat de mic, care sa te readuca la normal cat mai repede.

Horoscopul zilnic de azi Pesti

Stai de vorba cu familia si pui tara la cale pe indelete pentru perioada imediat urmatoare. Planurile pe care vi le faceti impreuna au toate sansele sa se materializeze, pentru ca nu sunt simple vise sau iluzii, ci proiecte cat se poate de concrete pentru care aveti toate mijloacele necesare sa le duceti la capat. Fiecare va juca un rol in desfasurarea lor, ca atare trebuie sa va asumati fiecare responsabilitati concrete, fara a promite ceva ce nu puteti face. Spune ce sta in puterea ta si du la indeplinire!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții