Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 19 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Astrologie Interaspecte ale nodurilor lunare 1

Written By NIKE B. on sâmbătă, 5 ianuarie 2013 | 04:45


Interaspecte ale nodurilor lunare 1

Rar se întîmplă ca într-o relaţie importantă, nodurile lunare ale unei teme să nu fie în contact cu planetele individuale sau cu stăpînul lui AS sau DS sau chiar cu Saturn al celeilalte teme. Aceasta indică o legătură karmică, adică cele două persoane în discuţie s-au cunoscut deja într-o altă existenţă şi îşi urmează astăzi drumul împreună.
Nodurile lunare (nord şi sud) fiind opuse, o planetă în conjuncţie cu unul dintre ele este, în acelaşi timp, în opoziţie cu celălalt. Deci nu vom trata decît conjuncţiile.
Atunci cînd o planetă se găseşte în sextil cu unul dintre noduri, ea este,înacelaşi timp, în trigon cu celălalt.Vom interpreta deci sextilul şi trigonul împreună. în cazul careului, planeta se situează la 90° faţă de ambele noduri simultan.
Atunci cînd nodurile nord ale celor două teme se află în acelaşi element(înconjuncţie sau trigon), ele au de realizat aceeaşi conversie karmică, ceea ce facilitează înţelegerea între cele două persoane care au căi de evoluţie similare în această viaţă (v. precedenta mea lucrare, L 'Astrologie Holistique).

Cînd nodurile nord ale celor două teme se situează în elemente complementare (sextil sau opoziţie), există posibilitatea unei bune înţele­geri, căci cele două persoane se pot ajuta reciproc în evoluţia lor. în cazul opoziţiei, cele două persoane se pot completa şi întrajutora pentru a evolua în această viaţă (de notat că persoanele respective vor avea o diferenţă de vîrstă de nouă ani).
Atunci cînd cele două noduri se găsesc în careu sau în elemente incompatibile, cele două persoane au drumuri diferite, ceea ce poate face ca înţelegerea dintre ele să fie delicată. Ele se pot bloca una pe cealaltă, rezultatul fiind o situaţie frustrantă. Rareori se manifestă o conştientizare reciprocă şi o mare transformare pentru fiecare. în interaspectele nodurilor lunare trebuie să ştiţi că:

• Orice conjuncţie cu nodul sud se referă la existenţele comune ale celor două persoane; persoana „planetă" a contractat o datorie karmică faţă de persoana „nod sud". Tipul de datorie karmică este legat de planeta acestui interaspect şi de casa căreia îi este stăpînă în tema natală a individului căruia îi aparţine.

Totul despre Astrologie

Horoscop zilnic 2013

Horoscop Urania si ce şanse ai să-ţi găseşti jumătatea, în 2013

Horoscop Urania si Cumpenele anului 2013

• Orice conjuncţie cu nodul nord (superpoziţie) subliniază unele acţiuni comune pe care cele două persoane trebuie să le trăiască în această viaţă. De această dată este vorba despre o legătură karmică pozitivă din alte existenţe sau de o primă întîlnire (impor­tantă) în această viaţă. în general, este un indiciu al unei relaţii care va continua în viaţa următoare.

• O planetă în sextil sau trigon cu nodul nord al unei alte teme îl ajută pe individul „nod nord" să-şi canalizeze energiile pentru evoluţia sa actuală.

• O planetă în careu cu axa nodurilor lunare a altei teme împinge persoana „noduri lunare" să se reconsidere prin ceea ce repre­zintă planeta celeilalte persoane; persoana „noduri lunare" trebuie să se inspire din înţelepciunea trecutului său (nod sud) pentru a înţelege lecţia evolutivă a ceea ce o face să reacţioneze la cealaltă persoană (nod nord). Uneori, acest interaspect se dovedeşte a fi frustrant. în concluzie, iată interpretarea superpoziţiilor cu nodurile lunare :

> Soarele în conjuncţie cu nodul nord: favorizează evoluţia spirituală a celor două persoane. Atracţie puternică şi încredere reciprocă. Fiecare îl poate ajuta pe celălalt să evolueze. Prevede o excelentă înţelegere în această viaţă şi în următoarea.

•> Soarele în conjuncţie cu nodul sud: indică o datorie karmică dintr-o altă viaţă, care face această relaţie dificilă, în ciuda unei mari atracţii.

Soarele îşi poate plăti datoria în raport cu casa al cărei stăpîn este.
Această relaţie riscă să fie frustrantă pentru Soare.

> Luna în conjuncţie cu nodul nord: atracţie puternică şi posibilitate
de uniune. Cele două persoane se stimulează din punct de vedere
emoţional şi se creează legături pozitive pentru viitoarele vieţi
comune.

Totul despre Astrologie

Horoscop zilnic 2013

Horoscop Urania si ce şanse ai să-ţi găseşti jumătatea, în 2013

Horoscop Urania si Cumpenele anului 2013

> Luna în conjuncţie cu nodul sud: indică legături karmice ante­rioare familiale sau conjugale destul de dificile îm plan emoţional sau cotidian. în general, Luna este cea care are o datorie faţă de nodul sud şi o poate plăti prin intermediul casei a cărei stăpînă este.

> Mercur în conjuncţie cu nodul nord: bună înţelegere intelectuală şi centre de interes comune. Aceste persoane se înţeleg bine şi se pot ajuta reciproc în sectoarele Gemenilor şi Fecioarei la Mercur şi în raport cu casa nodului nord pentru cealaltă temă.

> Mercur în conjuncţie cu nodul sud: individul „nod sud" are de transmis învăţături lui Mercur. Uneori, aceste persoane continuă o legătură profesor/elev dintr-o viaţă anterioară. Mercur se simte obligat să facă servicii nodului sud din cauza unei datorii contractate anterior şi legată de casele al căror stăpîn este. Uneori, această superpoziţie indică o relaţie anterioară între doi fraţi sau între un frate şi o soră.

> Venus în conjuncţie cu nodul nord: favorabilă uniunii. Atracţie fizică şi sentimentală. Afecţiune sinceră şi încredere reciprocă.
Aceste persoane îşi dăruiesc mult una alteia şi se armonizează.
Activităţile pe care le împart sînt legate de casele în care Venus este stăpînă şi de casa ce conţine nodul nord în cealaltă temă. Acest interaspect poate evoca o posibilitate de uniune între cele două persoane în viaţa următoare. -

> Venus în conjuncţie cu nodul sud: această superpoziţie este măr­turia unei legături sau uniuni care nu s-a derulat foarte bine într-o existenţă anterioară. Venus este cea care a contractat o datorie faţă de nodul sud. Chiar dacă uniunea este posibilă în această viaţă, ea nu este în general durabilă, căci relaţia sentimentală aparţine trecutului. Sectoarele în care Venus se va activa pentru a seduce nodul sud şi pentru a se răscumpăra se află în casele a căror stăpînă
este Venus.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții