Răsturnări de situație pentru 4 Zodii!

Luna MAI aduce răsturnări de situație pentru 4 Zodii! Horoscop zilnic, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi ce spune hor...

Astrologie Interaspecte ale nodurilor lunare 2

Written By NIKE B. on sâmbătă, 5 ianuarie 2013 | 04:43


Interaspecte ale nodurilor lunare 2

> Marte în conjuncţie cu nodul nord: superpoziţie foarte stimulativă şi atractivă. Marte ajută nodul nord să-şi atingă scopurile. Există un mare schimb de energie şi multă pasiune între cele două persoane.
Marte ajută nodul nord să-şi dezvolte dinamismul. Sectorul principal de acţiune este reprezentat de casele în care Marte este stăpîn şi de casa ce conţine nodul nord.

> Marte în conjuncţie cu nodul sud: această superpoziţie aduce rivalitate şi ciocniri, nefiind favorabilă pe durata unei relaţii(adesea pasională). Marte are o datorie karmică faţă de nodul sud, contractată prin violenţă în cadrul unor raporturi între fraţi, sportivi sau între soldaţi şi inamici. Acest interaspect este destul de agresiv şi poate dispărea prin casele în care Marte este stăpîn.

Horoscop zilnic 2013

Totul despre Astrologie

Horoscop Urania si ce şanse ai să-ţi găseşti jumătatea, în 2013

Horoscop Urania si Cumpenele anului 2013

> Jupiter în conjuncţie cu nodul nord: acest schimb este favorabil şi creează o mare toleranţă reciprocă. Cele două persoane se ajută reciproc, mai ales pentru a evolua spiritual. Interaspect de încredere, îndrumare, de speranţe realizate împreună şi de protecţie. Idealurile şi credinţele ezoterice sau spirituale ale celor două persoane sînt asemănătoare. Ele se vor întîlni într-o viaţă viitoare, pentru a urma o evoluţie comună.

> Jupiter în conjuncţie cu nodul sud: aparţine celui care-1 va putea îndruma pe celălalt pentru a se putea impune. Adeseori, Jupiter oferă nodului sud ocazii de înflorire (în raport cu casa pe care o stăpîneşte). Jupiter încearcă, astfel, să se răscumpere dintr-o viaţă anterioară. Poate fi vorba de repararea unei nedreptăţi pe care a făcut-o anterior. Maniera prin care se poate achita este indicată de casa în care el este stăpîn.

> Saturn în conjuncţie cu nodul nord: Saturn deţine o învăţătură pe care trebuie să o dea nodului nord, doar dacă nu vrea să-1 înveţe sensul datoriei şi/sau al răbdării şi/sau al responsabilităţilor. Acest interaspect este favorabil relaţiilor profesionale. Nodul nord îl ajută pe Saturn să-şi realizeze ambiţiile în care acesta este stăpîn şi Saturn aduce nodului nord o oarecare siguranţă şi/sau o evoluţie lentă, dar stabilă (în raport cu casa sa).

>. Saturn în conjuncţie cu nodul sud: se poate ca nodul sud să ceară prea mult de la Saturn, rezultînd, uneori un blocaj reciproc. Acest interaspect este destul de frustrant, dar poate funcţiona favorabil dacă Saturn este sfătuitor sau îndrumător. Aceste persoane trebuie să înveţe o lecţie din vieţile lor comune şi, mai ales, să nu exercite nici o limitare una asupra celeilalte. Casa în care Saturn este stăpîn indică sectorul de viaţă în care el poate îndruma nodul sud. Interaspectele cu Uranus, Neptun şi Pluto sînt colective şi nu prezintă interes. In schimb, superpoziţiile cu unghiurile sînt importante. Iată interpretarea noastră.

> AS în conjuncţie cu nodul nord: nodul nord aduce o direcţie evolutivă sau posibilitatea de a-1 îndruma pe AS pe calea sa.Uneori, calea evoluţiei este comună.
Tipul de schimburi şi sectorul de viaţă se văd după semnul şi casa în care se situează nodul nord.

> AS în conjuncţie cu nodul sud: mare compatibilitate (DS este, de asemenea, pe nodul nord!), dar nodul sud are tendinţa de a-1 propulsa pe AS. Acesta din urmă dă nodului sud, faţă de care are o datorie, mult mai mult decît primeşte. Nodul sud limitează şi frus­trează AS. Vedeţi semnul şi casa nodului sud.

> MC în conjuncţie cu nodul nord: există o puternică legătură familială, care provine din alte existenţe (FC în conjuncţie cu nodul sud). In general, cele două persoane se pot ajuta reciproc în carieră. Vedeţi semnul şi casa nodului nord.

> MC în conjuncţie cu nodul sud: există o legătură karmică de natură socială care datează dintr-o altă existenţă. MC ajută nodul sud să stabilească structuri solide în viaţa sa actuală. Vedeţi semnul şi casa nodului sud.

> Chiron în conjuncţie cu nodul nord: cele două persoane împăr­tăşesc acelaşi drum evolutiv, în care se ajută reciproc pentru a-şi dezvolta talentele şi creativitatea. Chiron poate îndruma nodul nord pe calea sa.

> Chiron în conjuncţie cu nodul sud: indică o relaţie profesor / elev sau îndrumător/discipol datînd dintr-o altă existenţă.
Chiron are să-1 înveţe şi să-i dăruiască ceva nodului sud şi doreşte să se ocupe de el într-o manieră originală. Evoluţie spirituală comună (începută într-o existenţă anterioară).

> Luna neagră în conjuncţie cu nodul nord: persoana „nod nord" poate ajuta persoana „Lună neagră" să resimtă, să conştientizeze şi să-şi vindece rana cea mai profundă. Poate că persoana „nod nord" a reuşit să înţeleagă lecţiile evolutive în raport cu această rană emoţională şi poate ajuta persoana „Lună neagră" să tragă învăţăminte.

Sfătuită să evite ceva într-o relaţie sentimentală, ea necesită
deschiderea către o profundă repunere în discuţie.

> Luna neagră în conjuncţie cu nodul sud: această poziţie a Lunii negre confirmă regăsirile karmice. Persoana „Lună neagră" tocmai şi-a achitat o datorie dintr-o viaţă trecută faţă de persoana „nod sud". Este posibilă o atracţie puternică, dar explozivă şi, adeseori, dureroasă din punct de vedere emoţional.

> Junon în conjuncţie cu nodul nord: poate indica o posibilă uniune între cele două persoane. Această legătură poate ajuta nodul nord în evoluţia sa.

> Junon în conjuncţie cu nodul sud: indică o căsnicie care n-a mers foarte bine într-o viaţă anterioară, lăsînd sechele care astăzi trebuie reparate. Junon are o datorie faţă de nodul sud şi trebuie să se arate mai tolerant şi mai flexibil în raport cu casa în care se situează.
Interpretaţi şi ceilalţi asteroizi (Sapho, Eros, Amor şi Psyche), ca pe Junon - dar, bineînţeles, cu semnificaţiile proprii.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții