Horoscop sănătate luna mai 2024

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual . Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la hor...

Horoscopul zilnic de azi 12 Ianuarie 2013

Written By NIKE B. on vineri, 11 ianuarie 2013 | 12:18



Horoscopul zilei de azi 12 Ianuarie 2013

Horoscop zilnic 2013

Totul despre Astrologie

Horoscop Urania si ce şanse ai să-ţi găseşti jumătatea, în 2013

Horoscop Urania si Cumpenele anului 2013


Horoscopul zilnic de azi Berbec

Ai un amic in preajma care se ofera sa te ajute cu ceea ce stie el mai bine dar nu e un om de incredere. Cantareste atent informatiile care sosesc de la acesta pentru ca te-ar putea trimite pe o pista falsa. Ca are sau nu intentii clar negative atunci cand ti le impartaseste, poate are mai putina importanta, ci conteaza doar efectele pe care le-ar putea avea asupra ta daca tii cont de ceea ce iti spune. Verifica si din alte surse si, daca se confirma, atunci te poti baza pe parerile sale.


Pasul Fortunei Berbec saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Berbec 2013

Horoscop Berbec 2013


Horoscopul zilnic de azi Taur

Iti cam irosesti energia pe lucruri marunte in loc s-o canalizezi prioritar spre un tel cu adevarat important. La cat de mult elan ai astazi, ai avea parte de mari reusite in activitati in care spiritul de competitie, dorinta de a iesi primul si ambitia sunt cuvintele cheie care te duc spre succes. Nu te lasa coplesit de cei care nu au curaj sa faca nimic extraordinar, ci acum conteaza doar fantastica ta energie care se va transforma extrem de usor in satisfactia muncii implinite.


Pasul Fortunei Taur saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Taur 2013

Horoscop Taur 2013





Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Elanul cu care pornesti o actiune noua iti este imediat taiat de un obstacol la care nu te asteptai. Este atat de greu de trecut incat aproape ca pune in pericol continuarea drumului pe care l-ai pornit. Poate ti se cere o schimbare de strategie, o alta atitudine in continuarea misiunii asumate si primesti suficiente indicii despre ceea ce ar trebui sa faci. Important e ca tu sa accepti aceste schimbari de sens, pentru ca s-ar putea sa nu fie compatibile cu principiile tale fundamentale.


Pasul Fortunei Gemeni saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Gemeni 2013

Horoscop Gemeni 2013


Horoscopul zilnic de azi Rac

Pui punct unei etape care a durat mult si a consumat mari resurse de energie din partea ta, dar acest final este benefic. Deja te gandesti la ceva nou, dar ar fi bine sa nu te apuci de nimic pana ce nu ai incheiat complet actiunea care se termina acum. Fii sigur ca nu a ramas nimic nerezolvat si ca ai extras si concluzia finala, pentru ca e posibil sa preiei ceva din roadele tocmai atinse pentru a incepe ceva nou pornind chiar de la nivelul atins. E etapa urmatoare, dar care depinde de incheierea cu brio a celei anterioare.


Pasul Fortunei Rac saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Rac 2013

Horoscop Rac 2013


Horoscopul zilnic de azi Leu

Ideile de afaceri care iti vin azi merita puse in aplicare cat mai repede, pentru ca pot atrage un venit frumusel. Fie ca e vorba de o infuzie de capital in afacerile deja pe rol sau de inceperea unui nou proiect, esti din ce in ce mai convins ca roadele finale vor fi promitatoare. Poate beneficiezi si de ajutorul unui colaborator, a unui asociat care are interese similare, si, daca va uniti fortele si banii, veti avea parte de un succes deplin. Banii sunt pe teren sigur.


Pasul Fortunei Leu saptaminal

Horoscopul Luni Ianuarie Leu 2013

Horoscop Leu 2013


Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Incearca sa stai departe de tentatia periculoasa care apare in calea ta, pentru ca sigur ai la dispozitie o a doua alternativa mult mai buna. E prea riscant sa te lasi furat de aceasta directie, pentru ca nu ar fi decat pierdere de timp si va veni o zi cand iti vei da seama ca ar fi fost mai bine sa incerci un plan de rezerva. Succesul de azi depinde enorm de vointa ta de a nu calca stramb, de a nu face gesturi gresite, pentru ca, daca nu rezisti ispitei, vei avea multe de tras dupa aceea.


Pasul Fortunei Fecioara saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Fecioara 2013

Horoscop Fecioara 2013


Horoscopul zilnic de azi Balanta

Unii te vor chema sa te alaturi unor eforturi comune, or tu nu dai randament azi in activitati cu un consum mare de energie fizica. Esti mai bun la rationamente, demonstratii teoretice, discutii interesante sau comunicare, de aceea ar fi bine sa-ti pui mai mult in valoare aceste calitati. Daca trebuie luate decizii sau exprimate opinii bine documentate, atunci tu esti persoana cea mai potrivita, pentru ca-ti merge mintea brici.


Pasul Fortunei Balanta saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Balanta 2013

Horoscop Balanta 2013




Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Unde esti tu, e actiune, e miscare, e mereu noutate, ceea ce-i face pe colaboratorii tai sa se simta bine in compania ta. Esti un motor de energie pentru multi, deoarece vii cu propuneri interesante si stii sa-i mobilizezi si pe ceilalti in activitati constructive si reciproc avantajoase. Ar fi bine sa iti asumi rolul de lider, de deschizator de drumuri, de indrumator, deoarece ai o viziune de ansamblu mult mai clara asupra directiei in care trebuie sa mergeti impreuna.


Pasul Fortunei Scorpion saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Scorpion 2013

Horoscop Scorpion 2013


Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Nu te avanta deja in cheltuieli, daca tot ai acumulat o suma substantiala de bani, ci incearca sa privesti lucrurile intr-o perspectiva mai indepartata. Nu conteaza ca ai bani acum si eventual iti poti satisface cine stie ce dorinte, ci conteaza si mai mult banii pe care ii vei avea maine si in zilele care urmeaza. E posibil sa vina in curand o serie de cheltuieli mai importante si, daca dai acum iama prin bani, nu vei mai putea face fata acelor datorii care se apropie.


Pasul Fortunei Sagetator saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Sagetator 2013

Horoscop Sagetator 2013


Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Discutiile pe care le porti astazi cu jumatatea ta au o conotatie speciala, de parca, din acest moment inainte, lucrurile vor sta altfel pentru amandoi. Este vremea marilor decizii de cuplu, a declaratiilor de dragoste profunde, a cererilor in casatorie, tocmai de aceea trebuie sa privesti lucrurile cat se poate de serios. Unele decizii, luate azi, nu vor mai putea fi schimbate, ca atare trebuie sa fii convins ca alegerea facuta iti va conveni si maine, si peste un an, si peste zece!


Pasul Fortunei Capricorn saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Capricorn 2013

Horoscop Capricorn 2013


Horoscopul zilnic de azi Varsator

Nu stii ce sa alegi acum, pentru ca esti la mijloc intre dorinta si datorie, intre as vrea sa si trebuie sa… E greu pentru tine sa lasi de fiecare data doar ratiunea sa decida, tocmai de aceea azi ajungi la concluzia ca si inima trebuie sa se faca auzita din cand in cand, deci te vei opri asupra vocii interioare care te trimite intr-o directie care iti face placere. Esti fericit ca ai facut aceasta alegere, dar uneori ai resentimente cu privire la faptul ca trebuie sa lasi datoria pe planul doi. Vine si vremea ei!


Pasul Fortunei Varsator saptaminal

Horoscopul Luni Ianuarie Varsator 2013

Horoscop Varsator 2013


Horoscopul zilnic de azi Pesti

Nu te simti bine in mediile cu care, altadata, aveai o relatie armonioasa, dar acum parca te-ai afla printre straini. Ai impresia ca te privesc ostil, ca au ceva impotriva ta, dar nimeni nu are absolut nimic cu tine. Tu esti in toane rele, tu esti cel care respinge dialogul si spune nu la orice propunere, ca atare, pentru a avea din nou o relatie amicala cu restul lumii, ar trebui sa-ti revizuiesti cat de cat comportamentul. Tu trebuie sa te adaptezi la mediu, nu ei la tine!


Pasul Fortunei Pesti saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Pesti 2013

Horoscop Pesti 2013

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții