Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 3-5 mai 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de astrolo...

Horoscopul zilnic de azi 13 Ianuarie 2013

Written By NIKE B. on sâmbătă, 12 ianuarie 2013 | 10:05



Horoscopul zilei de azi 13 Ianuarie 2013

Horoscop zilnic 2013

Totul despre Astrologie

Horoscop Urania si ce şanse ai să-ţi găseşti jumătatea, în 2013

Horoscop Urania si Cumpenele anului 2013


Horoscopul zilnic de azi Berbec

Esti atat de indragostit, incat simti nevoia sa-ti arati public iubirea! Gasesti o forma mai zgomotoasa de a-ti exprima sentimentele fata de cel care te atrage, incat ai fi in stare sa dai un anunt in ziar, sa strigi in gura mare pe strada ca iubesti sau sa-i faci o declaratie de-a dreptul uimitoare, care il va lasa fara replica. Astfel de gesturi vor avea efectul scontat, pentru ca nimeni nu va putea rezista unor initiative atat de indraznete, mai ales ca sunt total neasteptate de la cineva ca tine!


Pasul Fortunei Berbec saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Berbec 2013

Horoscop Berbec 2013


Horoscopul zilnic de azi Taur

Ai la cine apela la nevoie, daca ajungi intr-un impas, ca atare nu te mai codi sa-i deranjezi pe ceilalti. De data aceasta chiar e urgenta interventia altuia deci trebuie sa-ti iei inima in dinti si sa soliciti ajutorul unei persoane care detine cheia problemei tale. Nu ai de unde sa le stii tu pe toate, deci gandeste-te la persoana cea mai potrivita pentru a-ti oferi sfatul competent in chestiunea care te macina, dar nu apela la oricine. Unii doar se bat cu pumnul in piept ca stiu ce trebuie facut, pe cand altii sunt acolo exact pentru astfel de solutii, chiar daca trebuie sa platesti pentru serviciile lor.


Pasul Fortunei Taur saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Taur 2013

Horoscop Taur 2013





Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Mai apar si ciondaneli in cuplu, nu ai cum sa le eviti, totul e sa nu le transformi in motiv de cearta. Nu puteti fi intotdeauna pe aceeasi lungime de unda, accepta ca sunteti doua personalitati distincte si aveti preferinte, dorinte si idealuri diferite, ca atare nu pretinde de la celalalt sa fie permanent de acord cu tine. Chiar si din opinii adverse se poate naste o solutie care sa va multumeasca pe amandoi, fara a declansa scandaluri inutile. Cu diplomatie si cu iubire neconditionata, orice conflict poate fi dezamorsat.


Pasul Fortunei Gemeni saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Gemeni 2013

Horoscop Gemeni 2013


Horoscopul zilnic de azi Rac

Te lasi pagubas mult prea repede cand vezi ca nu iti poti atinge scopurile, dar nu esti in cea mai buna forma psihica pentru a trece peste toate cu mai mult curaj. Mai apatic, mai sensibil, mai influentabil in fata vestilor proaste, in loc sa-ti aduni fortele ca sa treci peste toate cu ambitie, tu iti torni cenusa in cap si spui nu pot inainte de a incerca ceva. Lupta, nu te lasa cu una, cu doua, pentru ca poti depasi orice impas daca ai avea o sustinere alaturi. Daca nimeni nu crede in tine, nu crezi nici tu insuti.


Pasul Fortunei Rac saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Rac 2013

Horoscop Rac 2013


Horoscopul zilnic de azi Leu

Nu esti singur, asa cum ai fi tentat sa crezi, dar cei care iti sunt cu adevarat aproape nu sunt cei care se bat cu pumnul in piept de cat de buni prieteni iti sunt. Nu-i considera prieteni pe cei care fac cea mai mare galagie in preajma ta, pentru ca acestia sunt aproape doar la bine. Daca ai trece prin momente dificile, ai vedea ca se goleste locul in jurul tau. Unul singur e omul care iti va sta alaturi orice ar fi, deci descopera-ti prietenul de nadejde. Nu de cantitate ai nevoie, ci de calitate umana!


Pasul Fortunei Leu saptaminal

Horoscopul Luni Ianuarie Leu 2013

Horoscop Leu 2013


Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Esti greu de oprit cand iti intra ceva in cap astazi, pentru ca te bazezi pe principiul bate fierul cat e cald. Ce rost sa astepti si sa taraganezi lucrurile cand poti ajunge la rezultate mult mai rapid? Totusi, tine cont de cei din preajma care incearca sa-ti mai domoleasca pasiunea care te-a cuprins, pentru ca nu e genul tau sa te inflacarezi astfel. Esti mai calm din fire, uneori chiar mai comod, ca atare o atitudine atat de razvratita, gata sa rastorni si muntii din loc, nu prea ti se potriveste si ai putea face erori.


Pasul Fortunei Fecioara saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Fecioara 2013

Horoscop Fecioara 2013


Horoscopul zilnic de azi Balanta

De unde nici nu te astepti, iti apare in cale un noroc grozav de care trebuie sa profiti imediat. O reactie spontana, fara sa stai pe ganduri, este de indicat intr-o astfel de situatie, deoarece pare sa dureze o fractiune de secunda ca apoi sa dispara. Sansa ta e ca esti pe faza, suficient de prompt pentru a profita de o astfel de ocazie, pentru ca, daca ai sta sa cauti prea mult nod in papura, vei rata sansa si vei regreta amarnic ca ai fost atat de lent. Uneori e nevoie sa fii mai iute, depasind starea ta naturala de comoditate.


Pasul Fortunei Balanta saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Balanta 2013

Horoscop Balanta 2013




Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Ai succes deplin in orice confruntare aprinsa de idei iar atu-ul tau forte e capacitatea de a te abtine sa raspunzi agresiv. Desi, de obicei, esti mult mai impulsiv, de data asta reusesti sa te stapanesti foarte bine fara a te lasa atras in conflicte. Stai deoparte, asteptand momentul potrivit pentru a da lovitura de maestru, fara a te implica in dispute inutile. Practic, il aduci la exasperare pe rivalul tau prin tacere, pasivitate si toleranta, pentru ca te stia mult mai agresiv din fire si, cand acolo, tu stai…


Pasul Fortunei Scorpion saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Scorpion 2013

Horoscop Scorpion 2013


Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Nu te astepta ca toata lumea sa fie de acord cu tine din prima, deoarece unii au nevoie de ceva mai multa lupta de lamurire. Mergi mai departe cu argumentele potrivite, pentru ca intr-un final ti se va da dreptate. Nu ai de a face cu tovarasi de discutie prea deschisi la nou, de aceea trebuie sa insisti mai mult decat altadata pana cand vei convinge ca ceea ce spui e valabil. Nu apela la agresivitate verbala sau atitudini ostile, chiar daca ceilalti spun nu intruna, ci abordeaza o figura zambitoare si joviala!


Pasul Fortunei Sagetator saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Sagetator 2013

Horoscop Sagetator 2013


Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Planurile pe care le faci acum, vor avea efecte pe termen lung, tocmai de aceea trebuie sa fii atent la toate detaliile. Nu te vei mai putea intoarce aici, ca sa mai schimbi ceva, ci o decizie, odata luata, asa va ramane. Nu strica sa te consulti si cu ceilalti, pentru ca directia visata nu te priveste doar pe tine ci si pe colaboratori sau pe alti membri din familie. Cere-le si lor parerea!


Pasul Fortunei Capricorn saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Capricorn 2013

Horoscop Capricorn 2013


Horoscopul zilnic de azi Varsator

Viitorul genereaza in tine o stare de nervozitate, pentru ca nu stii exact ce te asteapta. Daca te-ai mai calma un pic, ai reactiona corect in orice situatie, altfel vei avea atitudini neadecvate momentului. Iti sare tandara de la orice, pentru ca neprevazutul are un efect nedorit asupra ta. Desi esti genul de om care se adapteaza in orice imprejurare, de data aceasta noul te irita si te face sa reactionezi prin agresivitate, ceea ce poate naste erori regretabile. Fii mai relaxat si pregatit de orice!


Pasul Fortunei Varsator saptaminal

Horoscopul Luni Ianuarie Varsator 2013

Horoscop Varsator 2013


Horoscopul zilnic de azi Pesti

Tristetea devine profunda si se instaleaza in adancul sufletului tau ca o povara. Ai parte de o mare dezamagire din cauza unei vesti proaste sosite de la cineva drag sau din cauza unei surprize neplacute pregatite de persoana iubita. Suferi in taina, pentru ca nu vrei deocamdata sa arati ca esti jignit si ranit, dar cine te cunoaste va simti de la o posta ca ai o mare povara pe suflet. Mai bine te eliberezi si rabufnesti imediat, decat sa tii totul in tine.


Pasul Fortunei Pesti saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Pesti 2013

Horoscop Pesti 2013

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții