Femeile geniale din horoscop 2024

Femeile geniale din horoscop, în funcție de zodie. Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi ce...

Horoscopul zilnic de azi 17 Ianuarie 2013

Written By NIKE B. on miercuri, 16 ianuarie 2013 | 11:28



Horoscopul zilei de azi 17 Ianuarie 2013

Horoscop zilnic 2013

Totul despre Astrologie

Horoscop Urania si ce şanse ai să-ţi găseşti jumătatea, în 2013

Horoscop Urania si Cumpenele anului 2013


Horoscopul zilnic de azi Berbec

Esti plin de avant, stimulat de un proiect nou care prinde contur din ce in ce mai bine sub ochii tai. Joci un rol important in aceasta actiune in continua miscare, care poate fi sansa ta de afirmare. Nu te lasa coplesit nici de superioritatea sau agresivitatea altora, nici de dorintele de dominare ale unor rivali, pentru ca ai si tu ambitia ta si mai ales valoarea ta care se cere aratata. Cu cat concurentii sunt mai puternici, cu atat reusesti sa-ti pui mai bine in lumina calitatile ce te pot propulsa in frunte. Nu te lasi pana nu obtii victoria!


Pasul Fortunei Berbec saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Berbec 2013

Horoscop Berbec 2013


Horoscopul zilnic de azi Taur

Esti cam slabit din punct de vedere fizic si numai cand te uiti cate ai de facut astazi, obosesti. Aduna-ti fortele pentru ca ai in fata o lista lunga de sarcini care nu suporta amanare. A le lasa pe maine nu ar insemna decat aglomerarea programului din alta zi, dar tot tu vei fi cel care va trebui sa duca la capat atatea restante. Fa un efort sa mai stergi de pe lista cate ceva, pentru ca se apropie alte si alte evenimente in perioada urmatoare si trebuie sa ai loc pentru toate la vremea respectiva.


Pasul Fortunei Taur saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Taur 2013

Horoscop Taur 2013





Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Esti trimis in delegatie sau ai de facut o multime de drumuri si peste tot dai de stres, efort si nervi. Te intorci acasa extrem de obosit si cu prea putine rezultate fata de cele pe care ti le-ai propus la inceputul zilei. Insista totusi sa duci la bun sfarsit ceea ce ai in program pentru astazi, ca sa nu incepi ziua de maine cu restante de azi! Te vei simti mai bine la capatul zilei cand vei trece in revista sarcinile incheiate, chiar daca fizic si psihic vei fi la pamant. Vei spune ca a meritat efortul!


Pasul Fortunei Gemeni saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Gemeni 2013

Horoscop Gemeni 2013


Horoscopul zilnic de azi Rac

Ai avea atatea sa-i spui persoanei iubite, dar nu gasesti in tine curajul de a deschide gura. Ti-e teama de reactia sa, de esec, de respingere, or nu ai absolut nici un motiv sa fii atat de timorat. Ia-ti inima in dinti si exprima-ti deschis sentimentele, dorintele, temerile cele mai secrete, pentru ca este metoda cea mai accesibila de a ajunge la inima celuilalt. Dorinta de comunicare este reciproca, deci nu te intimida de prezenta sa: spune-i ce simti. Se pare ca si celalalt simte la fel, dar asteapta de la tine primul pas.


Pasul Fortunei Rac saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Rac 2013

Horoscop Rac 2013


Horoscopul zilnic de azi Leu

Ceva te scoate din monotonia acestei zile oarecare si primesti noutatea cu multa bucurie. Aveai nevoie de o iesire, de o gura de aer proaspat care apare prin intermediul unui prieten care te invita undeva. Aveti discutii vii, dinamice, chiar daca si acestea graviteaza in jurul unor subiecte cat se poate de banale, dar compania te stimuleaza si te ajuta sa uiti de rutina duminicala. Decat sa stai acasa, singur, cu ale tale, tot e mai bine sa fii cu cineva alaturi si sa discuti… despre vreme.


Pasul Fortunei Leu saptaminal

Horoscopul Luni Ianuarie Leu 2013

Horoscop Leu 2013


Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Conflictul plana in atmosfera demult, desi ai reusit o vreme sa-l tii sub control, fara sa se ajunga la tensiuni mai mari, dar de data aceasta nu se mai poate face nimic. Totul sare in aer, pentru ca nu era altceva decat o bomba cu efect intarziat. Stiai ca va exploda, dar nu erai sigur cand. Acum e momentul demult prevazut ca va distruge armonia de altadata si nimeni nu se mai intelege cu nimeni in jurul tau. Esti si tu implicat in disputa aprinsa, pentru ca te prinde intr-o pasa irascibila, iar efectele neplpcute se pot resimti multa vreme!


Pasul Fortunei Fecioara saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Fecioara 2013

Horoscop Fecioara 2013


Horoscopul zilnic de azi Balanta

Nu te crampona de un fleac, cand exista atatea alte optiuni care merita atentia ta! Esti tentat sa pierzi timp si energie blocat intr-un punct mort, cand de fapt pe langa tine trece o sansa rarisima care nu asteapta. Daca nu esti pe faza, ai putea sa o ratezi, doar pentru ca analizezi prea in detaliu cine stie ce lucru neimportant. Priveste mai detasat micile obstacole, atent la ocaziile excelente care trec prin calea ta. Daca incepi sa-i cauti prea multe chichite, sansa buna ti se va scurge printre degete!


Pasul Fortunei Balanta saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Balanta 2013

Horoscop Balanta 2013




Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Daca planul la care iti aduci contributia stagneaza, nu insista sa treci peste acest hop cu orice pret. Ai un plan de rezerva spre care merita sa schimbi imediat macazul, ca sa nu irosesti inutil timp si energie pentru ceva ce oricum nu evolueaza, deocamdata. Apuca-te de altceva si, cand piedicile actuale se vor fi ridicat, te vei putea intoarce in locul de unde le-ai lasat pe toate. A sta si a te plange ca nu-ti iese nimic nu e in avantajul tau, cand ar fi alte proiecte spre care ti-ai putea canaliza energia nefolosita.


Pasul Fortunei Scorpion saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Scorpion 2013

Horoscop Scorpion 2013


Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Veselie si distractie se pot gasi oriunde apari tu, deoarece abordezi o atitudine joviala si entuziasta orice ar fi. De ce sa tensionezi inutil atmosfera cu probleme si griji, cand poti gasi ceva frumos care sa merite atentie? Cine te are astazi in preajma are numai de castigat, deoarece degaji optimism si entuziasm, incat, alaturi de tine, toate ar merge ca pe roate. Atitudinea ta usor superficiala, care nu pune la suflet problemele inerente, va fi solutia ideala pentru a trece peste toate zambind!


Pasul Fortunei Sagetator saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Sagetator 2013

Horoscop Sagetator 2013


Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Desi ai pornit cu elan o activitate noua care te solicita la maximum, ai impresia ca bati pasul pe loc si nu observi nici un progres. Se ivesc multe piedici pe parcurs, dar detii ambitia necesara pentru a trece peste hopurile firesti, ca atare inarmeaza-te cu multa rabdare, pentru ca nu vei ajunge usor la rezultatele dorite. Atat timp cat iti pastrezi tonusul acesta pozitiv si dorinta de reusita, lucrurile vor evolua ceva mai bine, deci nu te lasa coplesit de refuzuri, intarzieri si bete in roate.


Pasul Fortunei Capricorn saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Capricorn 2013

Horoscop Capricorn 2013


Horoscopul zilnic de azi Varsator

Nu stii sa te bucuri pe deplin de momentele frumoase ale acestei zile, deoarece tu esti coplesit de alte probleme. E pacat sa pierzi vrabia din mana gandindu-te la cu totul alte probleme, de aceea ar fi mai bine sa iti canalizezi energia la ceea ce merge, fara sa-ti incarci mintea cu alte si alte obsesii. Ar fi multe aspecte excelente pe parcursul zilei care merita atentie, dar daca tu te cramponezi de un punct slab, vei ramane blocat intr-o pasa proasta care nu trece de la sine, ci printr-un efort personal.


Pasul Fortunei Varsator saptaminal

Horoscopul Luni Ianuarie Varsator 2013

Horoscop Varsator 2013


Horoscopul zilnic de azi Pesti

Situatia financiara nu e la nivelul cel mai fericit, ci te obliga sa fii ceva mai econom cand vine vorba de cheltuieli care nu sunt urgente. Nu ai prea multi bani la dispozitie, de aceea vei lasa unora impresie ca te zgarcesti la orice si ca ti-e teama de vremuri si mai grele. Precautiile de acum nu strica, dar nici sa aluneci spre o senzatie de saracie nu e bine, pentru ca nu e chiar atat de grav pe cat ti se pare. Ar fi bani, doar ca nu prea ii poti investi acum in ceea ce ti-ar placea tie.


Pasul Fortunei Pesti saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Pesti 2013

Horoscop Pesti 2013

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții