Horoscopul zilei de 7 mai 2024

Horoscop Special zilei de 7 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni,...

Horoscopul zilnic de azi 18 Ianuarie 2013

Written By NIKE B. on joi, 17 ianuarie 2013 | 10:44



Horoscopul zilei de azi 18 Ianuarie 2013

Horoscop zilnic 2013

Totul despre Astrologie

Horoscop Urania si ce şanse ai să-ţi găseşti jumătatea, în 2013

Horoscop Urania si Cumpenele anului 2013


Horoscopul zilnic de azi Berbec

Nu poti trece peste un conflict pe care l-ai avut mai demult cu un amic si refuzi orice invitatie la dialog din partea acestuia ca sa-i arati ca te simti jignit. Poate ar fi bine sa-i mai dai o sansa, mai ales daca vezi la el ca regreta ca a gresit, pentru ca trebuia sa fie o relatie de lunga durata care s-a terminat din cauza unei prostii. Iarta-l, nu te mai uita inapoi cu ostilitate, pentru ca uneori celalalt merita sa-i mai oferi o sansa de a repera greseala. El incearca din rasputeri sa-ti intre iar in gratii, totul e sa-l lasi si tu!


Pasul Fortunei Berbec saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Berbec 2013

Horoscop Berbec 2013


Horoscopul zilnic de azi Taur

Esti foarte decis sa pui punct aici unei actiuni care nu te mai satisface, pentru ca intre timp s-a nascut un plan nou in mintea ta si trebuie sa-l pui imediat in practica. Nu mai amana, debaraseaza-te de ceea ce nu mai are nimic de oferit pentru tine, si elibereaza-te de obstacole, pentru ca ai ceva mult mai interesant de facut. Iti canalizezi toata energia spre acest nou scop, incat uiti complet ca te ocupai de cu totul altceva inainte, dar cum nu te mai atrage, preferi sa renunti la el fara sa mai stai pe ganduri. E bine sa fii transant!


Pasul Fortunei Taur saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Taur 2013

Horoscop Taur 2013





Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Esti foarte implicat intr-un proiect care necesita eforturi mari din partea ta dar esti motivat sa mergi mai departe. Te indrepti spre rezultate palpabile care merita tot acest efort de acum, de aceea nu te gandesti cat de obosit esti, ci la ceea ce vei primi la finalul acestui drum destul de dificil. Esti incurajat de cei de pe margine sa tragi tare si sa mergi mai departe, orice ar fi, si cand primesti atatea stimulente, cum sa stai degeaba?


Pasul Fortunei Gemeni saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Gemeni 2013

Horoscop Gemeni 2013


Horoscopul zilnic de azi Rac

Iti canalizezi toata atentia si energia spre treburile casnice de care nu ai avut timp in ultima perioada. Ca e vorba de treburi prin bucatarie sau de curatenie generala, esti dornic sa le asezi pe toate in ordine si sa dai un plus de confort mediului in care locuiesti. Casa ta devine tinta celor mai detaliate proiecte, si te preocupa atat aspectul exterior al acestor modificari, cat si utilitatea lor, pentru ca spiritul tau practic isi lasa amprenta pe tot ce faci.


Pasul Fortunei Rac saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Rac 2013

Horoscop Rac 2013


Horoscopul zilnic de azi Leu

Privesti spre viitor cu deschidere si cu mult curaj, constient ca reusita planurilor incepute acum de tine depinde enorm de tonusul cu care pornesti totul. Esti convins ca totul merge intr-o directie promitatoare si atat timp cat optimismul nu te va parasi, vei avea parte si de elan, si de rezultate bune, si de energie din belsug. Primesti si suficiente informatii si sfaturi utile care vor juca un rol in atingerea scopului propus, si nu poti sta locului pana nu vezi deja primele rezultate conturate la orizont.


Pasul Fortunei Leu saptaminal

Horoscopul Luni Ianuarie Leu 2013

Horoscop Leu 2013


Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Ai grija la ceea ce le transmiti celor din jur, pentru ca esti tentat sa ascunzi o parte din adevar iar cand se va afla, ai putea avea de suferit. Reputatia ta depinde mult de capacitatea ta de a-ti recunoaste unele greseli si de a-ti lua angajamentul sa spui adevarul, deci incearca sa fii corect in tot ce faci, fara a te lasa furat de ispita de a apela la minciunele. Chiar si cele mai inofensive pot lasa urme asupra unor persoane care isi vor pierde increderea in tine.


Pasul Fortunei Fecioara saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Fecioara 2013

Horoscop Fecioara 2013


Horoscopul zilnic de azi Balanta

Te bucuri de prietenia unei persoane mai in varsta de la care ai avea multe de invatat. Profita de ocazia pe care o ai de a-i sta in preajma, pentru ca nu iti este doar un bun prieten, ci si un profesor de valoare. Ceea ce afli de la el te va ajuta sa rezolvi foarte repede o chestiune profesionala iar experienta ta creste datorita discutiilor serioase pe care le purtati. Si el e multumit de ceea ce ai tu de spus si e mandru ca are o influenta atat de buna asupra ta. Tine cat mai mult de aceasta relatie!


Pasul Fortunei Balanta saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Balanta 2013

Horoscop Balanta 2013




Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Primesti o veste buna, care are un efect stimulativ asupra ta. Trebuie sa profiti imediat de scanteia de energie pe care ti-o provoaca, pentru ca e posibil sa se stinga repede, in cazul in care dai piept deja cu un prim obstacol. Ai permanent nevoie de incurajare de pe margine, pentru ca nu te poti concentra eficient. Mereu ti-e atrasa atentia spre altceva, incat nu reusesti sa duci la bun sfarsit un proiect important. Ai da randament mai mult in actiuni minore, unde nu e nevoie de prea multa atentie sau efort indelungat, ceva pe care sa-l termini foarte repede.


Pasul Fortunei Scorpion saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Scorpion 2013

Horoscop Scorpion 2013


Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Cand ti se face dreptate, orgoliul tau e magulit si abordezi o atitudine usor infatuata, dar pe merit. Ai suportat tu ce ai suportat, dar iata ca adevarul iese la iveala si totul revine la normal in favoarea ta. E o lectie buna de rabdare care iti demonstreaza ca intotdeauna adevarul iese la suprafata si daca tu faci totul corect si cinstit, pana la urma tot obtii ceea ce ti se cuvine. Urmeaza doar caile drepte si nu te abate de la reguli daca vrei ca in final sa restabilesti ordinea corecta.


Pasul Fortunei Sagetator saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Sagetator 2013

Horoscop Sagetator 2013


Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Viata de familie se desfasoara pe un teren armonios si pasnic iar schimbul de vorbe dulci si declaratii de dragoste face placere oricui. Te vei simti rasfatat de atentia celor dragi si aceleasi energii pozitive le vei transmite si tu prin tot ceea ce faci pentru ei. Un eveniment fericit de familie va va aduna pe toti in jurul mamei sau a unui copil care va face atmosfera prin spiritul sau jucaus. O veste excelenta de la o ruda anima spiritele in casa voastra si readuc bucuria si amuzamentul in prim plan.


Pasul Fortunei Capricorn saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Capricorn 2013

Horoscop Capricorn 2013


Horoscopul zilnic de azi Varsator

Esti stimulat sa pornesti intr-o directie noua si interesanta, dar nu esti in cea mai buna forma. Te indoiesti ca ar fi bine, dar si de puterile tale, de aceea bati pasul pe loc si cauti tot felul de scuze pentru a amana momentul. Poate putina prudenta nu strica, dar nici sa ratezi un moment atat de prielnic nu e bine, ca atare cantareste-ti fortele si decide-te mai repede daca te implici acum. Daca tu dai cu piciorul la aceasta sansa, va veni altul sa o valorifice si atunci vei regreta ca nici macar nu ai incercat sa vezi ce iese.


Pasul Fortunei Varsator saptaminal

Horoscopul Luni Ianuarie Varsator 2013

Horoscop Varsator 2013


Horoscopul zilnic de azi Pesti

Privesti cu mult optimism spre viitor, spre un eveniment anuntat pentru perioada urmatoare si de la care ai sperante uriase! Esti convins ca totul va iesi perfect, ca va fi un succes deplin, si gandirea pozitiva de acum se va dovedi a fi cheia reusitei tale! Cat timp iti pastrezi acest tonus ridicat, vei face pasi mari spre telul pe care ti l-ai propus. Ba mai mult, increderea in fortele proprii este atat de mare, incat tintesti spre scopuri din ce in ce mai inalte, pentru ca ai pretentii mari de la tine si de la viata. Nu te multumesti cu putin, si bine faci!


Pasul Fortunei Pesti saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Pesti 2013

Horoscop Pesti 2013

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții