Ce semne zodiacale se înțeleg cel mai bine

Ce semne zodiacale se înțeleg cel mai bine ? Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. ...

Horoscopul zilnic de azi 19 Ianuarie 2013

Written By NIKE B. on vineri, 18 ianuarie 2013 | 10:53



Horoscopul zilei de azi 19 Ianuarie 2013

Horoscop zilnic 2013

Totul despre Astrologie

Horoscop Urania si ce şanse ai să-ţi găseşti jumătatea, în 2013

Horoscop Urania si Cumpenele anului 2013


Horoscopul zilnic de azi Berbec

Nu poti trece peste un conflict pe care l-ai avut mai demult cu un amic si refuzi orice invitatie la dialog din partea acestuia ca sa-i arati ca te simti jignit. Poate ar fi bine sa-i mai dai o sansa, mai ales daca vezi la el ca regreta ca a gresit, pentru ca trebuia sa fie o relatie de lunga durata care s-a terminat din cauza unei prostii. Iarta-l, nu te mai uita inapoi cu ostilitate, pentru ca uneori celalalt merita sa-i mai oferi o sansa de a repera greseala. El incearca din rasputeri sa-ti intre iar in gratii, totul e sa-l lasi si tu!


Pasul Fortunei Berbec saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Berbec 2013

Horoscop Berbec 2013


Horoscopul zilnic de azi Taur

Esti gata sa te implici intr-o actiune solicitanta. Desi detii toate resursele necesare pentru a te apuca de treaba, ai totusi emotii extrem de puternice, pentru ca nu stii bine spre ce te indrepti. Lasa tracul sau timiditatea deoparte, pentru ca reusita depinde numai de energia pe care o investesti in acest proiect. Cand vei vedea ce bine evolueaza toate, teama de la inceput se va transforma in motivatie si vointa si vei face pasi mari spre telul care se contureaza la orizont. Nu mai e mult!


Pasul Fortunei Taur saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Taur 2013

Horoscop Taur 2013




Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Asteptai ceva cu totul deosebit de la aceasta zi, pentru ca se apropie apogeul unui eveniment in care ai investit multa energie pozitiva, dar succesul mult asteptat se amana inca. Profita de auspiciile bune ale acestei zile pentru a mai da la o parte o serie de obstacole care intarzie succesul mult dorit. Reusita depinde mult de ambitie, de rabdare si mai ales de gandirea pozitiva, ca atare canalizeaza-le pe toate in sensul obtinerii succesului visat.


Pasul Fortunei Gemeni saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Gemeni 2013

Horoscop Gemeni 2013


Horoscopul zilnic de azi Rac

Te afli intr-un mediu in care ti se pare ca nimeni nu te simpatizeaza, ca sunt doar inamici in jurul tau, dar e o impresie gresita. Nici tu nu esti in cea mai buna forma din punct de vedere al comunicarii si sociabilitatii, deci raceala de la tine provine. Atat timp cat tu raspunzi monosilabic la orice si respingi dialogul, e normal sa se instaleze o senzatie de ostilitate. Daca tu te-ai deschide mai mult si nu ti-a pune platosa de auto-protectie in jurul tau, atmosfera s-ar destinde.


Pasul Fortunei Rac saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Rac 2013

Horoscop Rac 2013


Horoscopul zilnic de azi Leu

Dragostea celor din familie este stimulentul perfect pentru a-ti aduna fortele ca sa faci fata unui moment deloc placut. Daca ii stii pe cei dragi alaturi, devii dintr-o data mult mai motivat si mai increzator in reusita, pentru ca nu vrei sa le tradezi asteptarile. Te simti mult mai puternic atunci cand cei la care tii cel mai mult te acompaniaza si iti arata cat de multa incredere au in tine. Singur daca ai fi, nu ai avea aceeasi forta si poate nici aceeasi motivatie de a lupta cu obstacolele.


Pasul Fortunei Leu saptaminal

Horoscopul Luni Ianuarie Leu 2013

Horoscop Leu 2013


Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Ce zi superba la orizont! Veselie, vesti bune, toate intr-o companie perfecta pentru o zi de week-end. E ca o zi de vacanta, in care nu te preocupa nimic altceva decat distractia, joaca, aventura. Te comporti ca un copil, indiferent de varsta pe care o ai, si dai frau liber imaginatiei sa gasesti noi si noi motive de divertisment pe oriunde ai trece. Te bucuri din plin de lucrurile frumoase ale vietii si ii atragi si pe altii in joaca ta, lasand la o parte orice motiv de suparare. Ai mare nevoie de detensionare.


Pasul Fortunei Fecioara saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Fecioara 2013

Horoscop Fecioara 2013


Horoscopul zilnic de azi Balanta

Greu sa pastrezi armonia in comunicare pentru ca ai mereu impresia ca lumea nu te intelege. E o diferenta majora de principii, de gusturi si de viziuni asupra evenimentelor. Tu le vezi mai detasat, mai modern, in timp ce ceilalti sunt mai conservatori si mai incrancenati de ceea ce fac. Cat timp nu puteti ajunge la un numitor comun in felul cum priviti situatia, nu se poate vorbi de lucru eficient in echipa. Nu dai randament in relatiile profesionale sau de afaceri cu cei din generatii indepartate de tine.


Pasul Fortunei Balanta saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Balanta 2013

Horoscop Balanta 2013




Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Ai rolul de a mai trage de maneca pe cei care se agita prea tare sau care se entuziasmeaza prea repede atunci cand apare ceva nou la orizont. Esti factorul de echilibru, mintea limpede, carligul care ii ancoreaza pe cei prea grabiti, pentru ca tu nu iti pierzi cumpatul nici macar in fata celor mai interesante perspective. Esti de parere ca e mai bine sa mai astepti o vreme sa se aseze toate lucrurile pe un teren solid inainte de a sari in sus de bucurie, caci, dupa aceea, te vei bucura si tu cu toata fiinta. Nu esti asa de obicei, dar e semn de maturitate!


Pasul Fortunei Scorpion saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Scorpion 2013

Horoscop Scorpion 2013


Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Esti obosit la final de saptamana pentru ca ai trecut printr-o serie de evenimente agitate care te-au consumat la maxim si fizic, si mental. Acum tot ce-ti doresti e putina odihna, departe de orice motiv de stres, dar greu de crezut ca vei scapa de galagie si astazi. De undeva, tot apare un fleac care te irita si te face sa explodezi in cel mai nepotrivit moment, incat iti trebuie cateva ore bune ca sa restabilesti linistea initiala. Incearca sa ignori ceea ce nu-ti convine ca sa nu-ti strici ziua degeaba.


Pasul Fortunei Sagetator saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Sagetator 2013

Horoscop Sagetator 2013


Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Este o zi norocoasa in plan sentimental, cand ai putea cuceri inima celui care te atrage. Te pui intr-o lumina favorabila, reusesti sa arati ce simti, cine esti si ce anume astepti de la celalalt, iar acesta va sti sa-ti ofere pe tava sentimentele sale. Daca nu exista inca cineva in inima ta, azi ai putea descoperi senzatii noi care ti se cuibaresc in suflet, cu sansa ca de aici sa se nasca o idila. Evident, daca si tu faci tot posibilul sa-i atragi atentia celuilalt.


Pasul Fortunei Capricorn saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Capricorn 2013

Horoscop Capricorn 2013


Horoscopul zilnic de azi Varsator

Te intalnesti cu persoane placute, a caror companie o preferi, pentru ca te incarca si te tine de energie pozitiva. Glumele nu vor lipsi, ironia este bine inteleasa, incat se creeaza atmosfera perfecta pentru o petrecere. Vestile care sosesc sunt si ele excelente, de aceea vei incheia ziua cu un tonus bun, vesel si dornic de distractie. Prietenii vor conta foarte mult in toate actiunile carora te dedici astazi iar comunicarea merge struna, fara a depune nici un efort pentru a-ti exprima punctul de vedere.


Pasul Fortunei Varsator saptaminal

Horoscopul Luni Ianuarie Varsator 2013

Horoscop Varsator 2013


Horoscopul zilnic de azi Pesti

Rutina de zi cu zi nu te mai lasa sa te gandesti si la altceva, esti prins intr-o activitate monotona, pe care o faci aproape mecanic si de care te-ai cam plictisit, dar de care deocamdata nu te poti elibera. Sunt unele sarcini repetabile, care evident ca ar obosi pe oricine, dar cum nu ai terminat inca acel proiect. Trebuie sa ramai in continuare concentrat asupra sarcinii asumate. Nu da semne de plictiseala, altfel vor incepe sa apara greselile si micile esecuri. Cu cat iti asumi mai serios rutina, cu atat vei termina mai repede!


Pasul Fortunei Pesti saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Pesti 2013

Horoscop Pesti 2013

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții