Urmează săptămâna schimbărilor majore

Horoscopul special Urmează săptămâna schimbărilor majore pentru zodii Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și prev...

Horoscopul zilnic de azi 20 Ianuarie 2013

Written By NIKE B. on sâmbătă, 19 ianuarie 2013 | 08:30



Horoscopul zilei de azi 20 Ianuarie 2013

Horoscop zilnic 2013

Totul despre Astrologie

Horoscop Urania si ce şanse ai să-ţi găseşti jumătatea, în 2013

Horoscop Urania si Cumpenele anului 2013


Horoscopul zilnic de azi Berbec

Gasesti in preajma ta o persoana a carei valoare superioara o recunosti si o privesti de acum ca pe un mentor, ca pe un exemplu demn de urmat. E mai bun decat multi dintre cei pe care ii cunosti si, daca ii vei calca pe urme intocmai, vei ajunge intr-o zi la acelasi nivel. Propune-ti asadar teluri inalte, luand ca model persoane cu adevarat deosebite, pentru ca si tu poti deveni intr-o zi la fel de bun ca acestia. Nu te uita la cei modesti, marunti sau insignifianti, ci priveste doar spre elita!


Pasul Fortunei Berbec saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Berbec 2013

Horoscop Berbec 2013


Horoscopul zilnic de azi Taur

Esti foarte agitat in fata unei situatii cu mai multe directii de mers. Esti tras si incolo si dincolo, incat nu stii ce sa faci, mai ales ca anturajul este si el foarte impartit. Unii te influenteaza sa pornesti spre o anumita cale, in timp ce intuitia ta spune ca altceva e mai potrivit in situatia de fata, iar aceasta stare de deruta te face sa devii mult mai agresiv si mai nervos. Tu alegi, in cele din urma, dar pana nu ajungi la o concluzie, esti un pachet de nervi.


Pasul Fortunei Taur saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Taur 2013

Horoscop Taur 2013




Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Iti sta gandul in continuare la o actiune inceputa la serviciu si profiti de o zi libera pentru a mai acumula ceva informatii, cu o sete fantastica de cunoastere. Ai sansa de a sta de vorba cu o persoana mult mai experimentata decat tine care stapaneste foarte bine domeniul cu care ai de a face, incat sfaturile sale si ajutorul pe care e dispus sa ti-l ofere neconditionat, se va dovedi a fi extrem de folositor pentru a sari peste unele etape care te cam enerveaza. Te impinge de la spate si te ajuta sa treci la etapa urmatoare!


Pasul Fortunei Gemeni saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Gemeni 2013

Horoscop Gemeni 2013


Horoscopul zilnic de azi Rac

Ai o lista intreaga de cumparaturi in cap, dar partenerul nu e de acord cu alegerile tale, ca atare fii pregatit sa ai o discutie in contradictoriu cu acesta. Atmosfera de acasa va deveni foarte tensionata din cauza banilor, pentru ca tu consideri ca ai resursele necesare pentru a face o anumita achizitie acum, in timp ce jumatatea ta sare ca ars, acuzandu-te ca esti paraduitor! N-ar strica sa discutati mai serios despre bugetul familiei, pentru ca priviti un pic diferit nevoile curente sau necesitatea de a mai face economii.


Pasul Fortunei Rac saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Rac 2013

Horoscop Rac 2013


Horoscopul zilnic de azi Leu

Ce e de facut cand esti atras intre doua directii la fel de atragatoare? Va trebui totusi sa te decizi asupra uneia singure pe care s-o duci mai departe, pentru ca nimeni nu poate lucra pe doua fronturi la fel de eficient. Chiar de-ar fi sa incerci sa multumesti doua lucruri simultan, vei fi tras de maneca sa te decizi totusi asupra uneia, ca sa nu le strici pe amandoua. Alege cu sufletul de aceasta data, ceea ce ti-ai dori cel mai mult pentru bucuria ta!


Pasul Fortunei Leu saptaminal

Horoscopul Luni Ianuarie Leu 2013

Horoscop Leu 2013


Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Inima ta este plina de emotii noi, poti spune ca nu ai mai trait niciodata ceva similar, pentru ca esti pur si simplu coplesit de senzatii profunde. Poate te-ai indragostit pe neasteptate, dar nu prea stii sa gestionezi noile trairi, pentru ca esti luat prin surprindere. Poate nu era loc de iubire in viata ta, poate deja exista cineva in inima ta, de aceea sansa unei noi iubiri nu prea te face fericit, ci te pune serios pe ganduri. Trebuie sa faci putina ordine prin sufletul tau ca sa-ti dai seama ce se intampla!


Pasul Fortunei Fecioara saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Fecioara 2013

Horoscop Fecioara 2013


Horoscopul zilnic de azi Balanta

Daca alte planuri ale vietii tale lasa de dorit, cum ar fi planul relational, cel financiar sau cel profesional, cu siguranta exista altceva in compensatie. Aceasta e viata de familie, unde au loc cele mai placute si intime evenimente. Acolo ti se dovedeste ca, oricat de greu ti-ar fi uneori, cineva e langa tine indiferent de vremuri. Familia e singura care te ca sustine la greu, deci nu cauta intelegere sau ajutor nici la asa-zisi prieteni, nici la colegi, pentru ca fiecare e cu ale sale. Cei care intr-adevar simt la fel ca tine, sunt pe aceeasi lungime de unda si te vor sprijini moral neconditionat sunt cei de acelasi sange.


Pasul Fortunei Balanta saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Balanta 2013

Horoscop Balanta 2013




Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Te simti foarte bine in medii aglomerate, unde se aduna la un loc caractere extrem de variate de oameni. Dorintele tale de socializare, de comunicare, de relationare sunt pe deplin satisfacute in aceasta mare vanzoleala, pentru ca ce poate fi mai placut pentru tine daca nu sa vorbesti mult si sa schimbi pareri cu ceilalti? Chiar si printre straini, reusesti sa gasesti subiecte comune de conversatie, ceea ce iti va mari sansele de a-ti creste cercul de cunostinte pe care te vei putea baza la nevoie in viitor.


Pasul Fortunei Scorpion saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Scorpion 2013

Horoscop Scorpion 2013


Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Nu apela la tertipuri incorecte cand tu esti primul militant impotriva lor, pentru ca tu nu stii sa minti sau sa inseli, ci te vei da singur de gol. Un gest ilegal facut de tine acum poate avea efecte dintre cele mai grave, tocmai pentru ca tu esti o fire corecta si nu te pricepi la mismasuri. Mai bine urmezi caile drepte cu riscul de a nu ajunge acolo unde ti-ai propus decat sa pui mana pe un succes prin metode neortodoxe. Procesele de constiinta de dupa vor strica toata placerea eventualului succes!


Pasul Fortunei Sagetator saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Sagetator 2013

Horoscop Sagetator 2013


Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Esti mult mai preocupat de viitorul pe termen lung, nu doar de ceea ce ai in program pentru astazi. Unii spun ca scapi din vedere prezentul daca esti atat de atent la cele mai indepartate perspective, dar dai dovada de un spirit prevazator deosebit ce va demonstra, candva, in viitor, ca ai fost inspirat de vreme ce le-ai aranjat pe toate atat de bine. Rigurozitate, organizare, prudenta, viziune de ansamblu, toate lucreaza in favoarea ta, pentru a ajunge, candva, pe un nivel pe care sa te mentii.


Pasul Fortunei Capricorn saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Capricorn 2013

Horoscop Capricorn 2013


Horoscopul zilnic de azi Varsator

Te simti blocat in rutina si monotonie, dar nici nu faci ceva sa scapi dina ceasta zona terna! Un efort de vointa te-ar elibera de o stare de lucruri care parte sa nu mai aduca nimic nou, ca atare insista, cauta singur o cale de iesire, pentru ca nu va veni nimeni sa-ti ofere pe tava un eveniment spectaculos. Daca linistea si banalul unei zile de duminica era tot ce aveai nevoie pentru azi, atunci pare sa fie o zi perfecta pentru dorinta ta de izolare, dar tu nu esti genul de om care se multumeste cu o astfel de atmosfera, ci astepti de undeva un miracol care sa te provoace cat de putin.


Pasul Fortunei Varsator saptaminal

Horoscopul Luni Ianuarie Varsator 2013

Horoscop Varsator 2013


Horoscopul zilnic de azi Pesti

Discutia pe care o ai azi cu o persoana draga care are un efect foarte stimulativ asupra ta fiindca iti da mai mult optimism sa te implici intr-o activitate noua si de perspectiva. Noutatea da navala in viata ta si te cam da peste cap, la prima vedere, dar dupa ce te vei dezmetici un pic din surpriza, vei imbratisa imediat provocarea si te vei alatura celui care te-a invitat in aceasta actiune. Nu lasa duminica sa treaca fara sa faci ceva dinamic, creativ, mobil, pentru ca astfel de activitati ti-ar putea oferi cele mai placute rezultate!


Pasul Fortunei Pesti saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Pesti 2013

Horoscop Pesti 2013

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții