Ce semne zodiacale se înțeleg cel mai bine

Ce semne zodiacale se înțeleg cel mai bine ? Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. ...

Horoscopul zilnic de azi 21 Ianuarie 2013

Written By NIKE B. on duminică, 20 ianuarie 2013 | 10:56



Horoscopul zilei de azi 21 Ianuarie 2013

Horoscop zilnic 2013

Totul despre Astrologie

Horoscop Urania si ce şanse ai să-ţi găseşti jumătatea, în 2013

Horoscop Urania si Cumpenele anului 2013


Horoscopul zilnic de azi Berbec

Este o zi dedicata sufletului, pentru ca simti nevoia sa te detasezi de toate si sa te gandesti doar la lucrurile frumoase ale lumii in care traiesti. Cu asemenea atitudine pozitiva, vei fi pe deplin rasplatit de senzatii placute, de evenimente aducatoare de fericire si de vesti perfecte pentru un inceput de saptamana reusit, iar dragostea apare si ea in peisaj prin intermediul celor care tin cu adevarat la tine. Vezi in ochii lor iubire, simpatie, admiratie, bucurie si te hranesti din darurile lor superbe.


Pasul Fortunei Berbec saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Berbec 2013

Horoscop Berbec 2013


Horoscopul zilnic de azi Taur

Te simti excelent in grupul de amici care se strange azi in jurul tau si iti acorda multa atentie. Te simti actor principal in toate activitatile de grup care se desfasoara azi iar tu devii un fel de sef de echipa care ii conduce si pe ceilalti spre cele mai interesante aventuri. Toate propunerile tale sunt acceptate imediat, imbratisate cu entuziasm de companionii tai, incat veti avea o zi perfecta impreuna. Merita sa iesi in lume, sa te distrezi, sa socializezi si sa iti pui in valoare talentele care iti vor asigura popularitatea.


Pasul Fortunei Taur saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Taur 2013

Horoscop Taur 2013




Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Poti avea castig de cauza intr-o disputa aprinsa de idei si argumente. Tu apelezi la logica si la explicatii cat se poate de lucide, ceea ce te va ajuta, intr-un final, sa te faci ascultat chiar si de cei mai acerbi inamici. Succesul poate fi de partea ta in orice confruntare de forte, dar e nevoie si de un dram de tupeu pentru a te evidentia in fata tuturor. Nu te lasa coplesit de refuzuri, contradictii si ton agresiv, pentru ca ai un as in maneca de care te vei folosi cu brio la momentul potrivit.


Pasul Fortunei Gemeni saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Gemeni 2013

Horoscop Gemeni 2013


Horoscopul zilnic de azi Rac

Asteptai niste bani pentru a incepe o afacere noua, si iata ca norocul iti surade acum. Intri in posesia sumei respective si esti gata sa o canalizezi intr-o directie de care esti sigur ca va atrage profituri. Ca e o investitie, pe care o pregatesti demult, strangand leu cu leu in acest sens, sau o infuzie de capital intr-o afacere personala, urmarile acestui efort se vor vedea de acum incolo si te simti cu un pic mai bogat ca ieri. Esti multumit de banii pe care ii ai la dispozitie, si esti sigur ca ceea ce decizi azi va atrage si mai multi!


Pasul Fortunei Rac saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Rac 2013

Horoscop Rac 2013


Horoscopul zilnic de azi Leu

Numai prudenta te poate salva de o situatie riscanta cu care te confrunti astazi. Daca nu te opresti la timp ci vrei sa incerci totusi marea cu degetul, ai putea declansa o reactie in lant greu de stavilit dupa aceea, ca atare fa tot posibilul sa spui nu la orice tentatie nefasta. Dupa ce va trece valul periculos, te vei felicita de unul singur ca ai rezistat ispitei negative, ca atare cantareste foarte atent care ar fi urmarile implicarii tale in diverse actiuni incerte.


Pasul Fortunei Leu saptaminal

Horoscopul Luni Ianuarie Leu 2013

Horoscop Leu 2013


Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Cu bani, uneori poti sa-ti cumperi si fericirea, ca atare daca iesi azi la cumparaturi, tot ceea ce vei lua va avea un efect psihic benefic pentru tine. Esti incantat de toate noile achizitii si te simti excelent in pielea ta atunci cand lumea remarca ceea ce ti-ai cumparat. Cand alte planuri ale vietii lasa de dorit, o partida de shopping iti poate abate atentia de la dezamagirile tale si iti poti recapata tonusul bun extrem de simplu, cumparand chiar si un lucru ieftin.


Pasul Fortunei Fecioara saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Fecioara 2013

Horoscop Fecioara 2013


Horoscopul zilnic de azi Balanta

Nu esti intotdeauna inconjurat de prieteni sinceri, ci in preajma ta se mai infiltreaza si lingusitori ipocriti care nu merita incredere. Nu te lasa pacalit de vorbe dulci, de complimente pompoase, de promisiuni marete, pentru ca cel care apeleaza la astfel de tertipuri are doar interese personale egoiste pentru binele propriu, nicidecum pentru al tau. Daca te lasi furat de declaratiile sale zgomotoase, ai putea cadea in plasa si ar putea profita de increderea ta.


Pasul Fortunei Balanta saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Balanta 2013

Horoscop Balanta 2013




Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Trist si derutat, nu stii incotro sa mergi, pentru ca ai ajuns intr-un punct in care nimic nu te mai stimuleaza. Esti gata sa abandonezi un efort, sa renunti la tot ce ai cladit pana acum doar pentru ca ceva nu iese conform planurilor initiale. Esti sensibil, cel mai mic afront te poate demoraliza, si acelasi lucru patesti si azi cand dai piept cu o deceptie. Esti in fata unei despartiri, a unui ramas bun dureros, si te vei gandi multa vreme cu regret la ceea ce ai lasat in urma, dar simti ca nu se mai poate face nimic.


Pasul Fortunei Scorpion saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Scorpion 2013

Horoscop Scorpion 2013


Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Relatia ta de dragoste ajunge la un nivel matur, care iti inspira incredere pe termen lung. Incepeti sa va asumati responsabilitati unul fata de altul, discutati despre un viitor comun la care fiecare isi va aduce contributia cum stie mai bine, depasind faza vorbelor dulci si a viselor frumoase. Esti constient ca drumul vostru in doi nu e presarat cu petale de trandafir, dar consideri ca ati ajuns la un nivel care merita pastrat pentru totdeauna. Poate fi ziua unei decizii majore cu privire la sensul in care mergeti impreuna.


Pasul Fortunei Sagetator saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Sagetator 2013

Horoscop Sagetator 2013


Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Primesti o veste foarte transanta pe care nu o poti negocia in nici un fel. Trebuie sa accepti conditiile impuse fara sa comentezi, pentru ca peste toate planeaza teama de a nu gresi cu risc de a fi sanctionat. Nu e placut sa te supui orbeste in fata unei conditii defavorabile, dar dupa ce vei depasi acest hop, iti vei da seama ca ai facut bine, ca a fost un sacrificiu in beneficiul tau. Uneori e nevoie si de astfel de compromisuri care te vor propulsa mai departe in planurile tale.


Pasul Fortunei Capricorn saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Capricorn 2013

Horoscop Capricorn 2013


Horoscopul zilnic de azi Varsator

Banii sunt la cote maxime ce te-ar putea determina sa decizi o investitie importanta cu ei. Poate i-ai acumulat vreme indelungata cu un scop maret si acum esti pe cale sa-i dai startul. O infuzie de capital in afaceri, un contract de milioane sau inceperea unui proiect ce poate genera venituri suplimentare se potrivesc acestei zile, ca atare ocupa-te in principal de actiuni profitabile: investitii, cumparaturi, tranzactii. Esti cu un pas mai sus decat zilele trecute in plan financiar iar viitorul e promitator.


Pasul Fortunei Varsator saptaminal

Horoscopul Luni Ianuarie Varsator 2013

Horoscop Varsator 2013


Horoscopul zilnic de azi Pesti

Incepi saptamana cu un final de drum, dar este exact ceea ce iti doreai, pentru ca pui punct unei actiuni pentru a te pregati deja de o alta. Te apropii, asadar, de finalul unei activitati care te-a solicitat o vreme, dar acest final pare sa fie punctul de plecare spre o etapa superioara, ca atare nu se poate spune ca un drum inchis, ci doar rampa de lansare spre altceva, poate si mai bun. Cand o usa se inchide, se deschide altundeva o fereastra.


Pasul Fortunei Pesti saptamanal

Horoscopul Luni Ianuarie Pesti 2013

Horoscop Pesti 2013

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții