Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 28 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscopul zilnic de azi 22 Ianuarie 2013

Written By NIKE B. on luni, 21 ianuarie 2013 | 09:42



Horoscopul zilei de azi 22 Ianuarie 2013

Horoscop zilnic 2013

Totul despre Astrologie

Horoscop Urania si ce şanse ai să-ţi găseşti jumătatea, în 2013

Horoscop Urania si Cumpenele anului 2013


Horoscopul zilnic de azi Berbec

Nu esti deloc in apele tale, se vede ca te macina ceva profund, dar nu ai curajul de a spune ce e cu tine. Preferi tacerea, dar a pastra secretul doar pentru tine nu e in beneficiul tau. Practic, acumulezi un stres major care ar putea scadea simtitor daca ai gasi confidentul potrivit care sa te asculte si poate sa te si ajute. Nu e bine sa taci si sa suporti singur o tensiune mult prea mare pentru puterile tale, de aceea ai mare nevoie de o destainuire, dar nu in fata oricui!


Pasul Fortunei Berbec saptamanal

Horoscop Berbec februarie 2013

Horoscop Berbec 2013


Horoscopul zilnic de azi Taur

Pentru un ban in plus, esti dispus sa-ti asumi si niste sarcini suplimentare, chiar daca acestea atrag o mai mare epuizare fizica si nervoasa. Ai prea mare nevoie de bani ca sa dai cu piciorul acestei ocazii profitabile, de aceea esti dispus sa lucrezi si peste program numai pentru a intra in posesia acelui onorariu cuvenit. In fond, oricine munceste pentru bani si pentru ca acum e in joc o suma considerabila, faci orice pentru ea.


Pasul Fortunei Taur saptamanal

Horoscop Taur februarie 2013

Horoscop Taur 2013




Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Conflictele care s-au incins in jurul parerilor tale in ultima vreme au avut un efect benefic asupra ta, deoarece te-au ambitionat si mai tare. Ai mai mult curaj sa-ti exprimi punctul de vedere chiar si in fata celor mai vehementi oponenti, deoarece crezi cu tarie in principiile dupa cate te ghidezi. Ai un cuvant de spus intr-o situatie care a nascut mari dispute, dar controversele sunt un semn clar ca ideile tale ar putea fi bune, de vreme ce toata lumea vorbeste despre ele. Sustine-le pana la capat!


Pasul Fortunei Gemeni saptamanal

Horoscop Gemeni februarie 2013

Horoscop Gemeni 2013


Horoscopul zilnic de azi Rac

Nu pune la suflet rautatile ieftine care vin de la colegii tai mai agresivi din fire. Intoarce armele impotriva lor cu o gluma, cu o ironie, pentru ca nu vor sti sa-ti faca fata. Ei apeleaza la nervi si la ton ridicat, or tu ai ac de cojocul lor si cu alte mijloace. Nu vor sti cum sa raspunda replicilor tale acide, pentru ca azi simtul umorului usor cinic te va scoate din cele mai ciudate situatii. Joaca-te cu nervii lor, pentru ca stai mai bine decat ei din punct de vedere psihic.


Pasul Fortunei Rac saptamanal

Horoscop Rac februarie 2013

Horoscop Rac 2013


Horoscopul zilnic de azi Leu

Interventia aparent inofensiva a unui coleg in treburile tale se va dovedi a fi nepotrivita. Nu-ti vrea raul, dar nici nu joaca un rol benefic in activitatea pe care o desfasori. Sfatul sau nu se potriveste situatiei de fata iar cunostintele sale nu sunt compatibile cursului firesc al evenimentelor, ca atare trebuie sa fii ceva mai rezervat atunci cand unii se ofera sa te ajute. Unii doar cred ca detin informatiile necesare pentru a sari in ajutorul tau, pentru ca, in practica, lucrurile pot sta exact pe dos: mai mult strica!


Pasul Fortunei Leu saptaminal

Horoscop Leu februarie 2013

Horoscop Leu 2013


Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Esti constient ca ceea ce visezi sa construiesti necesita o perioada foarte lunga de timp, dar pe care o poti folosi cu maturitate. Nu trebuie sa stai pasiv si sa astepti pur si simplu sa vina momentul respectiv, ci sa valorifici timpul care se scurge pana acolo, deoarece vei descoperi ca erau foarte multe alte lucruri de facut pe parcurs. Te poti concentra serios asupra unui alt proiect, in acest timp, fara sa stai si sa te tot gandesti cat mai e pana vei primi vestea cea buna.


Pasul Fortunei Fecioara saptamanal

Horoscop Fecioara februarie 2013

Horoscop Fecioara 2013


Horoscopul zilnic de azi Balanta

Ai grija spre ce iti canalizezi azi energia, pentru ca exista riscul unei erori din prea mare graba. Cineva are de suferit de pe urma excesului de zel, pentru ca vrei sa oferi mai mult decat ar fi nevoie. La asemenea dorinta de implicare, ar merita sa te ocupi de activitati mai dinamice, cu un consum mare de energie, or anturajul in care te afli sau activitatile pe rol nu te motiveaza si nici nu te ajuta sa ajungi la rezultate bune. Ori te descurci singur, ori iesi repede din acest mediu deloc constructiv!


Pasul Fortunei Balanta saptamanal

Horoscop Balanta februarie 2013

Horoscop Balanta 2013




Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Abia astepti un eveniment fericit caruia ii acorzi o semnificatie cu totul speciala. Lucrurile evolueaza bine in directia promisa si fiecare ora care te apropie de apogeu te face din ce in ce mai emotionat. Pui mult suflet in acest eveniment care se cladeste sub ochii tai si la pasiunea pe care o investesti, este absolut normal sa apara rezultate excelente. Inima ta bate mai tare asteptand cu entuziasm si bucurie acel moment promis.


Pasul Fortunei Scorpion saptamanal

Horoscop Scorpion februarie 2013

Horoscop Scorpion 2013


Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Ai facut parte o perioada dintr-un colectiv mai larg de persoane, grup in care ai jucat si tu un rol, dar ai ajuns la finalul acestei colaborari. Trebuie sa parasesti acest spatiu, sa iti iei ramas bun de la o stare de lucruri care ti-a convenit o perioada, dar de acum este vremea sa pornesti spre altceva nou. Nimic nu e vesnic, nici prieteniile, nici colaborarile, deci pui punct aici acestei asocieri cu o lectie bine invatata, ce iti va fi de folos in viitoarele tale contracte.


Pasul Fortunei Sagetator saptamanal

Horoscop Sagetator februarie 2013

Horoscop Sagetator 2013


Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Te gandesti foarte serios sa faci o schimbare in cariera, dar deocamdata nu ai o cale foarte clar conturata in minte. Stii doar ca asta vrei, dar nu stii si incotro sa pornesti de acum inainte. Mai asteapta, chiar si faptul ca ti-ai programat mental schimbarea este de ajuns pentru moment, deoarece simplul gand ca trebuie sa se intample te va duce exact acolo unde doresti. Pregateste terenul de pe acum, ca atunci cand vei schimba macazul, sa nu te ia nimic prin surprindere.


Pasul Fortunei Capricorn saptamanal

Horoscop Capricorn februarie 2013

Horoscop Capricorn 2013


Horoscopul zilnic de azi Varsator

Ai de ales intre doua variante, dar niciuna nu te satisface, deci cum sa te decizi in acest caz? Ar trebui sa te multumesti cu putin, pentru ca nu intotdeauna viata e atat de generoasa incat sa-ti ofere cozonac in loc de paine, ca atare, in situatia de fata, decat nimic, e bun si pesmetul. Redu din pretentii si accepta ceea ce ti se ofera fara sa dai vina pe nimeni. In curand, vei fi recompensat dublu, pentru ca roata se invarteste continuu: azi pierzi, maine castigi, azi ti se ia, maine ti se da…


Pasul Fortunei Varsator saptaminal

Horoscop Varsator februarie 2013

Horoscop Varsator 2013


Horoscopul zilnic de azi Pesti

Esti plin de energie in fata unei noi provocari care te atrage ca un magnet. Desi nu esti, de felul tau, atat de impulsiv, de data aceasta parca nu mai poti sta pe loc pana nu ajungi la telul care se contureaza la orizont. Te grabesti, vrei sa ajungi repede la rezultatele visate si te bazezi pe principiul bate fierul cat e cald. Esti constient ca, daca mai lasi lucrurile o vreme in asteptare, ti-ai putea pierde entuziasmul si interesul si ai incepe sa descoperi puncte slabe. Profita de elanul de acum!


Pasul Fortunei Pesti saptamanal

Horoscop Pesti februarie 2013

Horoscop Pesti 2013

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții