Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscopul zilnic de azi 23 Ianuarie 2013

Written By NIKE B. on marți, 22 ianuarie 2013 | 14:08


Horoscopul zilei de azi 23 Ianuarie 2013

Horoscop zilnic 2013

Totul despre Astrologie

Horoscop Urania si ce şanse ai să-ţi găseşti jumătatea, în 2013

Horoscop Urania si Cumpenele anului 2013


Horoscopul zilnic de azi Berbec

Stai ca pe ghimpi in asteptarea unui raspuns de care depinde si familia ta, nu numai tu. Aceasta veste poate sosi chiar azi si are un efect relaxant pentru toata lumea. Aveti acum un motiv de sarbatoare si va adunati cu totii laolalta pentru a petrece vestea cea buna. De acum simti ca lucrurile intra pe un fagas normal si scapi de senzatia stresanta de nesiguranta care te coplesise inainte. Atmosfera se detensioneaza si iti da chef de distractie.


Pasul Fortunei Berbec saptamanal

Horoscop Berbec februarie 2013

Horoscop Berbec 2013


Horoscopul zilnic de azi Taur

Nu lasa pe nimeni sa-ti strice buna dispozitie cu care te-ai trezit de dimineata si evita discutiile cu tenta negativa. Ba mai mult, adu-le si celor tristi un zambet pe buze cu atitudinea ta tonica si voioasa, pentru ca ai putea fi colacul de salvare al multor amici care n-au chef de distractie. Cu o gluma, cu un compliment sau doar cu o incurajare venite de la tine, chiar si cel mai pesimist prieten poate gasi o scanteie de speranta la orizont!


Pasul Fortunei Taur saptamanal

Horoscop Taur februarie 2013

Horoscop Taur 2013




Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Totul pare sa stagneze de ceva vreme fara sa mai ajungi acolo unde ai dorit, dar nu te supara pe ragazul oferit. El are un rol pozitiv pe care il vei intelege abia la finalul acestei actiuni, pentru ca, momentan, tinut pe loc de atatea imprejurari defavorabile, ai tendinta de a spune ca nu mai inainteaza nimic. Ba da, dar in alt ritm decat ai fi dorit tu, pentru ca ai sperat sa ajungi repede la rezultatele visate. Mai e cale lunga pana la ele, dar esti pe drumul cel bun pentru a pune intr-o zi mana pe telul tau!


Pasul Fortunei Gemeni saptamanal

Horoscop Gemeni februarie 2013

Horoscop Gemeni 2013


Horoscopul zilnic de azi Rac

Planurile de viitor te entuziasmeaza atat de mult, incat ai vrea sa le dai startul chiar de acum. Nu mai poti astepta, esti prea aprins de ceea ce va urma in viata ta incat ai vrea sa sari peste unele etape intermediare, pe care le consideri neimportante sau plictisitoare. Nu te grabi, accepta ritmul impus de cursul firesc al evenimentelor, pentru ca fiecare pas are rolul sau pe parcurs. Chiar daca se prelungeste prea mult perioada de asteptare, intr-un final vei intelege ca fiecare etapa a avut un rost.


Pasul Fortunei Rac saptamanal

Horoscop Rac februarie 2013

Horoscop Rac 2013


Horoscopul zilnic de azi Leu

Atmosfera se cam strica in jurul tau, pentru ca nu esti prea volubil azi ci preferi sa stai in banca ta, fara sa te vada nimeni. Izolarea iti prieste daca ai nevoie de o zi doar pentru linistea ta, in care sa te odihnesti mai mult sau sa studiezi niste date care necesita concentrare maxima, dar nu e deloc de preferat cand in jurul tau se afla oameni care vor sa stea de vorba cu tine. Nu esti o companie prea vesela, de parca te-ar preocupa niste chestiuni majore, dar nici nu simti nevoia sa le povestesti si altora.


Pasul Fortunei Leu saptaminal

Horoscop Leu februarie 2013

Horoscop Leu 2013


Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Primesti exact informatia de care aveai nevoie prin intermediul unui prieten care apare in calea ta la momentul potrivit. E un noroc, pentru ca totul depinde de sansa de a trece prin locul respectiv in momentul oportun pentru a-ti iesi in cale vestea cea buna. Totul se rezolva datorita acestei aparitii miraculoase pe care o vei trata ca pe cel mai important moment al saptamanii. Esti fericit, se vede pe chipul tau ca ti-ai recapatat optimismul si curajul de a merge mai departe, pentru ca depindeai intru totul de acea stire excelenta.


Pasul Fortunei Fecioara saptamanal

Horoscop Fecioara februarie 2013

Horoscop Fecioara 2013


Horoscopul zilnic de azi Balanta

Cine te are astazi prin preajma, are numai de castigat, pentru ca ai un efect benefic asupra celor tristi sau necajiti. Le dai ceva din entuziasmul tau, pentru ca degaji energie pozitiva de la care si ceilalti vor incerca sa prinda cate ceva. Devii un fel de sursa de energie pentru cei deceptionati, fiind modul tau de a darui celor care au nevoie de tine ceva din preaplinul tau de buna dispozitie. Si tu ai fost sprijinit in mod similar cu alte ocazii, deci acum oferi inapoi ceea ce ai primit candva. Generozitate si marinimie la maximum.


Pasul Fortunei Balanta saptamanal

Horoscop Balanta februarie 2013

Horoscop Balanta 2013




Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Daca pleci la drum, inarmeaza-te cu multa rabdare, pentru ca nu va fi o calatorie lipsita de stres. Ori traficul e infernal, ori nu calatoresti in cea mai buna companie sau in cele mai optime conditii, ca atare vei ajunge la destinatie foarte obosit. Ceva nu iese conform sperantelor tale de relaxare de la plecare, deoarece apar tot felul de inconveniente care strica toata placerea deplasarii in sine. Aproape ca regreti ca nu ai ramas acasa.


Pasul Fortunei Scorpion saptamanal

Horoscop Scorpion februarie 2013

Horoscop Scorpion 2013


Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Ceva nu merge bine si ai tendinta sa te enervezi pe orice aspect minor care nu te satisface, dar la originea acestei situatii se afla anturajul nefast in care nimeresti. Cum sa vezi in jur lucruri bune cand companionii tai se plang intruna si iti aduc aminte numai de lucrurile apasatoare si grele, de aceea, daca vrei sa ajungi la un rezultat convenabil, fa abstractie de cei care iti tin companie. Daca te-ai rupe de acest mediu impovarat de probleme, ai putea trece rapid peste obstacole, folosindu-te de ambitia caracteristica.


Pasul Fortunei Sagetator saptamanal

Horoscop Sagetator februarie 2013

Horoscop Sagetator 2013


Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Nu te astepta la prea multe lucruri interesante pe parcursul zilei, fiind mai degraba una ca oricare alta, cu rutina ei obisnuita, dar pe care o poti folosi cu succes in avantajul tau si pentru placerea ta proprie. Te poti dedica unor lucruri marunte, dar care iti fac mare placere, detalii pe care le-ai tot amanat dar carora le vine astazi randul. Ca e o tura prin magazine sau putina curatenie prin case, e placut sa te ocupi de aceste sarcini minore, dar necesare, la urma urmei.


Pasul Fortunei Capricorn saptamanal

Horoscop Capricorn februarie 2013

Horoscop Capricorn 2013


Horoscopul zilnic de azi Varsator

Daca pleci la drum, asigura-te ca ai suficiente resurse la tine, ca sa nu te trezesti cu vreo surpriza. Ca e vorba de benzina in rezervor sau de suficienti bani in portofel, trebuie sa le acorzi mare atentie inainte de plecare, deoarece exista riscul sa pleci pe nepusa masa fara masuri de precautie. Cand te vei trezi in fata surprizei neplacute, vei consuma o multime de timp si de energie in plus pentru a repara ceva ce ar fi putut fi evitat daca te interesai de toate detaliile in timp util!


Pasul Fortunei Varsator saptaminal

Horoscop Varsator februarie 2013

Horoscop Varsator 2013


Horoscopul zilnic de azi Pesti

Intri intr-un mediu care iti inspira respect si autoritate si esti mandru ca ai fost si tu primit in acest anturaj pe care il consideri de elita. Esti inconjurat de oameni deosebiti, de la care ai multe de invatat, ca atare prezenta ta printre astfel de nume importante nu poate decat sa te onoreze si sa te motiveze sa iti pastrezi pozitia in acest anturaj cat mai multa vreme. Daca ai fost primit aici cu bratele deschise, inseamna ca ti se recunoaste valoarea si faci si tu parte dintre ei!


Pasul Fortunei Pesti saptamanal

Horoscop Pesti februarie 2013

Horoscop Pesti 2013

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții