Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscopul zilnic de azi 24 Ianuarie 2013

Written By NIKE B. on miercuri, 23 ianuarie 2013 | 10:28


Horoscopul zilei de azi 24 Ianuarie 2013

Horoscop zilnic 2013

Totul despre Astrologie

Horoscop Urania si ce şanse ai să-ţi găseşti jumătatea, în 2013

Horoscop Urania si Cumpenele anului 2013


Horoscopul zilnic de azi Berbec

Atitudinea critica si dura a unui coleg te supara, dar strica si atmosfera in jurul sau. Nu dai randament intr-un mediu in care cineva sta mereu cu ochii pe tine gata sa te ia la rost, de aceea ar fi bine sa eviti astfel de medii. Nu prea ai de unde alege, de parca, oriunde te-ai duce, dai mereu peste un carcotas cu gura pe tine. Ori suporti situatia ca atare, fara sa cracnesti, ori dispari de aici, dar in nici un caz nu riposta agresiv, pentru ca nu ai argumentele necesare pentru a invinge in astfel de dispute.


Pasul Fortunei Berbec saptamanal

Horoscop Berbec februarie 2013

Horoscop Berbec 2013


Horoscopul zilnic de azi Taur

Trebuie sa iei o pauza, pentru ca intervine cineva in planurile tale si-ti taie tot elanul. Uneori piedicile isi au si ele rostul lor, deoarece te opresc un pic din agitatia initiala ca sa intelegi lucrurile mai detasat de pe margine. Nu trebuie sa le consideri un esec sau o proba de incercare, ci dimpotriva: obstacolele sunt binevenite pentru a te mai rupe un pic din incrancenarea unor planuri. Stai pe loc sa-ti mai tragi si tu sufletul, pentru ca urmeaza etape si mai dificile!


Pasul Fortunei Taur saptamanal

Horoscop Taur februarie 2013

Horoscop Taur 2013




Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Planurile de viitor care se cladesc acum in familie au toate sansele sa devina realitate, dar trebuie totusi sa ai rabdare si mai ales sa-i implici pe toti ai casei in aceste proiecte. Nu prelua doar pe umerii tai tot greul, chiar daca tu esti actor principal in tot ceea ce claditi impreuna, ci paseaza-le si celorlalti diverse sarcini. Tu trebuie sa fii coordonatorul central care sa adune roadele eforturilor tuturor celor implicati si sa faci ca rezultatul comun sa dureze si sa corespunda planurilor voastre intru totul. Un rol foarte important, de altfel!


Pasul Fortunei Gemeni saptamanal

Horoscop Gemeni februarie 2013

Horoscop Gemeni 2013


Horoscopul zilnic de azi Rac

Ai vrea sa prelungesti cat mai mult acest moment superb care iti incanta inima si sufletul. Sunt momente romantice pe care le traiesti in compania celor dragi si ai vrea sa nu se mai termine niciodata! Pastreaza in memorie senzatia fantastica a acestor clipe, pentru ca te vei putea intoarce cu gandul si cu sufletul din cand in cand la bucuria de acum. Sunt senzatii pe care nu le vei uita niciodata si vei compara de multe ori evenimentele care vor avea loc in viitor cu incarcatura maxima de fericire de care ai parte acum. Fa tot posibilul sa intarzii finalul acestui episod idilic!


Pasul Fortunei Rac saptamanal

Horoscop Rac februarie 2013

Horoscop Rac 2013


Horoscopul zilnic de azi Leu

Eforturile depuse de tine alaturi de un colectiv mai amplu de persoane au ajuns la un nivel promitator din care deja se intrevad rezultatele finale. Sunteti foarte animati de ceea ce vreti sa construiti impreuna iar armonia care se simte in grup este sursa principala de energie care va impinge spre succes. Cat timp va exista aceasta atmosfera pozitiva, tonica, motivanta, totul va evolua foarte bine, deci trebuie sa faceti cu totii ceva sa nu lasati animozitatile sa iasa la iveala. Toleranta si flexibilitatea fata de ceilalti sunt cheia!


Pasul Fortunei Leu saptaminal

Horoscop Leu februarie 2013

Horoscop Leu 2013


Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Nu te poti concentra la treburi mai dificile, pentru ca esti mereu intrerupt din avant. Ar fi bine sa-ti planifici pentru azi activitati minore, de care sa scapi repede, care sa nu necesite timp indelungat de concentrare, pentru ca nu vei da randament in astfel de chestiuni. Trebuie sa iei cele mai simple sarcini la rand, ca sa le stergi repede de pe lista, lasand treburile cele mai importante pe altadata, pentru momentul cand vei avea starea necesara sa faci fata la efort mai considerabil.


Pasul Fortunei Fecioara saptamanal

Horoscop Fecioara februarie 2013

Horoscop Fecioara 2013


Horoscopul zilnic de azi Balanta

Nu iti plac oamenii care lancezesc, care tergiverseaza lucrurile mai mult decat e cazul, care se complac in sedentarism si comoditate, de aceea vei interveni dur in viata celor care stau intr-un dolce far niente confortabil. Vrei noutate, vrei miscare, vrei actiune, dar pentru a-ti satisface tie aceste placeri, trebuie sa contribui ceva mai agresiv si in treburile altora. Pregateste-te sa fii criticat pentru excesele de energie de care dai dovada, pentru ca cei din jur nu sunt la fel de amatori de aventura, ca tine, ci incearca sa te mai domoleasca.


Pasul Fortunei Balanta saptamanal

Horoscop Balanta februarie 2013

Horoscop Balanta 2013




Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Persoana iubita are nevoie de prezenta ta pentru a-i fi alaturi intr-un moment cu o incarcatura emotionala imensa. Compania ta ii face bine, pentru ca tu il sustii moral, tu il impingi de la spate, tu ii dai curaj sa continue, pentru ca fara tine ar fi mult mai sensibil in fata piedicilor care pot aparea. Si el ti-a fost alaturi intr-un moment similar, deci ai acum ocazia de a-i intoarce serviciile, pentru ca viata de cuplu e un continuu schimb de incurajari intre parteneri. Cand te stie pe tine alaturi, parca are mai multa forta sa lupte cu orice!


Pasul Fortunei Scorpion saptamanal

Horoscop Scorpion februarie 2013

Horoscop Scorpion 2013


Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Muncesti cu placere, pentru ca esti implicat intr-un proiect prin care ai sansa sa iti demonstrezi concret talentele si pasiunea. Se vede ca pui mult suflet in ceea ce faci si, atunci cand muncesti cu inima deschisa, si rezultatele vor fi excelente. Ai si ceva de castigat de pe urma acestor eforturi, nu doar satisfactia muncii implinite, ci se pare ca exista si un rezultat palpabil pentru care merita sa mergi mai departe, oricat de greu ar fi. Cand te asteapta ceva frumos la final, nu mai conteaza cat de mult ai de lucru.


Pasul Fortunei Sagetator saptamanal

Horoscop Sagetator februarie 2013

Horoscop Sagetator 2013


Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Esti fericit sa poti fi de folos, de aceea te dedici oricand celor nevoiasi, celor tristi, celor impovarati de probleme, deoarece acesta e felul tau de a arata ca-ti pasa. Totusi, nu te baga in viata altuia daca acesta nu iti cere concret sprijinul, deoarece te-ar putea refuza din orgoliu sau din mandrie. Un sfat sau o mana de ajutor conteaza cu adevarat doar atunci cand sunt solicitate de cel aflat intr-un moment critic, altfel nici tie nu ti-ar placea sa intervina altii unde nu le fierbe oala.


Pasul Fortunei Capricorn saptamanal

Horoscop Capricorn februarie 2013

Horoscop Capricorn 2013


Horoscopul zilnic de azi Varsator

Esti incantat de pozitia cheie pe care o detii intr-un proiect de mare anvergura si in care au si altii un rol de jucat. Totusi, tu esti seful, cel care decide incotro trebuie sa mearga lucrurile, iar aceasta postura de lider ti se potriveste de minune. Totusi, nu uita ca acest rol implica si o imensa responsabilitate, nu e doar satisfactia de a te remarca deasupra tuturor, deoarece un eventual esec va cadea tot pe umerii celui care a dat ordinele. Asuma-ti serios doar ceea ce stii ca poti duce!


Pasul Fortunei Varsator saptaminal

Horoscop Varsator februarie 2013

Horoscop Varsator 2013


Horoscopul zilnic de azi Pesti

Nu pune in practica sfatul pe care ti-l da azi un asa-zis prieten, pentru ca nu se potriveste deloc cu planurile tale. Mai mult strica, pentru ca nu tine cont de situatia in care te afli tu. Desi pare totul in regula la prima vedere, daca mergi pe calea pe care ti-o ofera acesta, vei descoperi ca lucrurile se dau peste cap si scapi de sub control situatia. Mai bine te descurci de unul singur, pentru ca nu toate sfaturile sunt bune, nu sunt compatibile cu intentiile tale si nici ajutorul prietenilor nu e intotdeauna de bun augur. Altceva ai avea nevoie.


Pasul Fortunei Pesti saptamanal

Horoscop Pesti februarie 2013

Horoscop Pesti 2013

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții