Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscopul zilnic de azi 25 Ianuarie 2013

Written By NIKE B. on joi, 24 ianuarie 2013 | 10:08


Horoscopul zilei de azi 25 Ianuarie 2013

Horoscop zilnic 2013

Totul despre Astrologie

Horoscop Urania si ce şanse ai să-ţi găseşti jumătatea, în 2013

Horoscop Urania si Cumpenele anului 2013


Horoscopul zilnic de azi Berbec

Tu esti deschizator de drumuri, dar nu neaparat si cel care pune in aplicare ideile vehiculate azi. Ai nevoie de altii care sa-ti urmeze instructiunile, pentru ca tu stralucesti azi mai ales in ceea ce priveste deciziile si stabilirea unui drum de mers de acum inainte. Altul vine cu resursele concrete de a pune in practica ceea ce pornesti tu, ca atare de unul singur nu prea vei avea succes. Cheama alaturi de tine o persoana mai matura si mai organizata care exceleaza in practica. Tu… mai mult cu teoria!


Pasul Fortunei Berbec saptamanal

Horoscop Berbec februarie 2013

Horoscop Berbec 2013


Horoscopul zilnic de azi Taur

Nu stii daca directia pe care ai ales-o este si cea mai buna. S-a infiltrat indoiala in mintea ta si parca iti gasesti singur numai defecte. E bine sa fii auto-critic, dar sa nu exagerezi totusi cu analiza celor mai mici detalii, pentru ca asa nu vei mai ajunge la nici un rezultat palpabil. A pierde atata timp si energie pentru fleacuri nu e in avantajul unei activitati de lunga durata, pentru ca progresul va fi lent si anevoios, ca atare mai trece si tu cu vederea ceea ce nu-ti convine.


Pasul Fortunei Taur saptamanal

Horoscop Taur februarie 2013

Horoscop Taur 2013




Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Fii sever cu cei fata de care intuitia trage un semnal de alarma ca nu ar avea cele mai bune intentii, ca sa nu cazi cumva in capcana lor. Unii umbla cu minciuni, cu inselatorii, cu tot felul de gesturi incorecte din care ai putea avea si tu mult de pierdut, dar daca esti atent la detalii si nu tolerezi nimic, vei scapa fara urmari. Mai mult, devii un justitiar puternic gata sa faca dreptate, in cazul in care descoperi ca influentele nefaste ale acestui inamic se indreapta spre cei nevinovati si intervii in mod salvator in ajutorul oricui are nevoie.


Pasul Fortunei Gemeni saptamanal

Horoscop Gemeni februarie 2013

Horoscop Gemeni 2013


Horoscopul zilnic de azi Rac

Energia ta paleste in fata criticilor venite de la ceilalti si parca ti-e frica sa-ti exprimi parerea in fata acestor persoane. Agresivitatea lor te dezarmeaza, dar si suspiciunea care li se citeste in ochi este o piedica majora in planurile tale. Daca te-ai putea agata de cel mai mic carlig pentru a putea trece peste aceste probleme de comunicare, ai prinde iar curaj sa mergi mai departe, dar cat timp semnalele sosite de la cei carora te adresezi sunt ostile, nu dai randament in nimic. Ai nevoie de un stimulent, oricat de mic!


Pasul Fortunei Rac saptamanal

Horoscop Rac februarie 2013

Horoscop Rac 2013


Horoscopul zilnic de azi Leu

Nasul tau fin simte de la o posta mincinosii, incat azi vei privi cu multa suspiciune informatiile care ajung la urechile tale. Ai motive sa banuiesti un coleg de intentii necinstite, pentru ca nu e prima oara cand se comporta asa. Nu prea stie sa minta, de aceea intuitia ta il miroase imediat ca are ceva de ascuns, deci vei lua masuri de precautie ca sa nu cazi in capcana sa. Daca afli informatii diametral opuse, fii sigur ca undeva la mijloc s-a infiltrat o stire falsa, pe care trebuie sa o verifici din cel putin doua surse.


Pasul Fortunei Leu saptaminal

Horoscop Leu februarie 2013

Horoscop Leu 2013


Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Nu te mai gandi doar la riscuri si probleme! Daca ti-a venit o idee curajoasa in minte, pune-o imediat in aplicare fara sa stai prea mult pe ganduri. Cu cat analizezi mai aprofundat o chestiune, cu atat vor aparea la iveala defecte sau puncte slabe, dar daca iei taurul de coarne si te decizi prompt, nu vei mai gasi nimic rau care sa-ti distraga atentia de la scopul cel mare. Esti un exemplu de curaj si de implicare, si prin acest exemplu personal vei demonstra ca ceea ce faci este de valoare si e durabil.


Pasul Fortunei Fecioara saptamanal

Horoscop Fecioara februarie 2013

Horoscop Fecioara 2013


Horoscopul zilnic de azi Balanta

Felul in care te comporti cu cei din jur naste mari suspiciuni la adresa ta, chiar daca la originea apatiei tale e doar un moment de slabiciune. Nu ai chef sa discuti cu nimeni, refuzi dialogul, dar ai grija totusi ca acest comportament sa nu fie interpretat de cei din jur, cum ca nu ai nimic de spus si ca ignori orice activitate. Fa un efort sa profiti de sansele bune ale acestei zile, ca nu cumva sa treaca pe langa tine. Maine va fi prea tarziu sa te trezesti si sa recuperezi ceea ce azi ti se ofera pe tava. E nevoie de o reactie spontana!


Pasul Fortunei Balanta saptamanal

Horoscop Balanta februarie 2013

Horoscop Balanta 2013




Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Cand vin vesti proaste din alte directii, intotdeauna vei primi ceva in compensatie. Daca la serviciu ai parte numai de dezamagiri, bucuriile vin din familie. Daca banii sunt pe sponci, dragostea echilibreaza spectaculos balanta, ca atare niciodata nu trebuie nici sa disperi, nici sa iti torni cenusa in cap, pentru ca legea compensatiei functioneaza la toata lumea. Ai sa vezi ca primesti ceva care te va face sa uiti de toate celelalte probleme si neplaceri. Bucura-te de ceea ce ai, nu plange dupa ceea ce-ti lipseste!


Pasul Fortunei Scorpion saptamanal

Horoscop Scorpion februarie 2013

Horoscop Scorpion 2013


Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Oboseala isi face simtita prezenta deoarece nu mai dai randament in activitati care altadata erau la degetul tau mic. Acum faci eforturi mai mari pentru a te concentra si a duce la capat ce ai inceput, dar in ciuda starii de epuizare fizica, ai parte de rezultate de care esti mandru. De unde se vede ca merita tot efortul daca la final te asteapta totusi lucruri bune. Daca mai exista si o motivatie financiara la destinatie, parca descoperi in tine, dintr-o data, mari resurse de energie pe care le vei mobiliza spre acel unic scop!


Pasul Fortunei Sagetator saptamanal

Horoscop Sagetator februarie 2013

Horoscop Sagetator 2013


Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Cand vorbeste legea, nu prea ai loc de interpretare ca atare azi trebuie sa te supui intocmai regulilor impuse. Cu cat rezolvi mai corect o problema, cu atat rezultatele vor fi mai durabile si demne de respect in ochii tuturor. Fii sigur ca orice abatere de la reguli va fi sanctionata, ca atare, daca te simti vinovat de vreo greseala sau de vreo neregula, fa tot posibilul sa o repari urgent, pentru ca riscul unui control inopinat e cam mare si nu va trece fara urmari daca esti descoperit. Sterge urmele care nu te onoreaza!


Pasul Fortunei Capricorn saptamanal

Horoscop Capricorn februarie 2013

Horoscop Capricorn 2013


Horoscopul zilnic de azi Varsator

Nu trebuie sa crezi chiar tot ce auzi, ci e bine sa pui intrebari suplimentare, chiar daca risti sa-i iriti pe unii cu insistenta ta. Decat sa fii indus in eroare doar din jena de a intreba, mai bine iti iei inima in dinti si bati la cap pe cel care iti transmite azi informatia. Tu vei fi multumit ca ai aflat tot ce doreai, chiar daca celalalt va avea la senzatia ca nu mai suporta tirul intrebarilor tale. Mai ales la acele subiecte controversate cu mai multe directii de interpretare trebuie sa descosi interlocutorul pana in cele mai mici detalii.


Pasul Fortunei Varsator saptaminal

Horoscop Varsator februarie 2013

Horoscop Varsator 2013


Horoscopul zilnic de azi Pesti

Daca te simti blocat intr-un impas de care nu poti trece, nu insista sa te descurci singur, ci apeleaza la cei care te pot ajuta. Exista persoane ale caror meserii la asta se refera, la a sari in ajutorul altora si a oferi sfaturi salvatoare, ca atare trebuie sa fii mai atent la oamenii pe care ii intalnesti, deoarece de la ei poate aparea azi si solutia optima. Discuta cu oricine despre marea ta intrebare existentiala, fiindca sigur exista cineva care stie ce trebuie facut iar formarea unui grup de suport in jurul tau se va dovedi a fi benefica.


Pasul Fortunei Pesti saptamanal

Horoscop Pesti februarie 2013

Horoscop Pesti 2013

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții