Ce semne zodiacale se înțeleg cel mai bine

Ce semne zodiacale se înțeleg cel mai bine ? Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. ...

Horoscopul zilnic de azi 26 Ianuarie 2013

Written By NIKE B. on vineri, 25 ianuarie 2013 | 12:41


Horoscopul zilei de azi 26 Ianuarie 2013

Horoscop zilnic 2013

Totul despre Astrologie

Horoscop Urania si ce şanse ai să-ţi găseşti jumătatea, în 2013

Horoscop Urania si Cumpenele anului 2013


Horoscopul zilnic de azi Berbec

Treci printr-o situatie neasteptata care naste o furtuna de emotii in sufletul tau. Nu stii cum sa reactionezi, pentru ca esti un pic speriat si luat prin surprindere de acest eveniment, de aceea ai avea mare nevoie de cineva drag alaturi care sa te sprijine. Cine poate fi cel mai potrivit daca nu cineva din familie care va sta alaturi de tine si va incerca sa-ti abata gandul de la socul initial. Prezenta sa este de bun augur, pentru ca datorita celui drag care te incurajeaza de pe margine, vei depasi momentul cu capul sus, fara a te lasa coplesit de emotii negative.


Pasul Fortunei Berbec saptamanal

Horoscop Berbec februarie 2013

Horoscop Berbec 2013


Horoscopul zilnic de azi Taur

Cel mai bun prieten iti poate oferi azi un pont foarte folositor, pe care il vei putea valorifica in proiectele tale profesionale. Iti impartaseste din experienta acumulata in anii de studiu sau direct la munca, in ultimii ani, pentru ca el deja a descoperit raspunsul la intrebarea care, la tine, abia acum se iteste undeva in minte. Asculta-l si urmeaza-i indrumarea, chiar daca pare ceva cu totul nou si original fata de principiile dupa care te ghidezi de obicei.


Pasul Fortunei Taur saptamanal

Horoscop Taur februarie 2013

Horoscop Taur 2013




Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Nu stii ce sa decizi in momentul de fata, de parca ai fi tras intre doua sensuri diferite: unul mai nou, ca un suflu proaspat, si un altul de moda veche, conform unei traditii. Ce e de facut in acest moment? Sa accepti o schimbare sau sa ramai cramponat de lucrurile pe care le stii deja foarte bine? O fire indrazneata ca tine va fi oricand dispusa sa incerce experimente noi, ca atare vei considera ca noul ti se potriveste mai bine si te vei rupe de trecut si de obisnuinta. Vei fi mai multumit asa!


Pasul Fortunei Gemeni saptamanal

Horoscop Gemeni februarie 2013

Horoscop Gemeni 2013


Horoscopul zilnic de azi Rac

Este o zi de succes in orice planuri, deci profita din plin de auspiciile norocoase, mai ales in relatia cu oamenii. Ai sansa sa faci o cunostinta noua cu care sa legi o relatie de viitor si de la care ai putea avea multe de castigat: si prietenie, si ajutor, si sfaturi bune. Este o relatie care ti-ar putea deschide perspective, de aceea merita sa faci tot ce-ti sta in putinta sa o castigi. Pune-ti tot arsenalul de seductie la treaba, pentru ca pare o ocazie prea buna ca s-o ratezi.


Pasul Fortunei Rac saptamanal

Horoscop Rac februarie 2013

Horoscop Rac 2013


Horoscopul zilnic de azi Leu

Fii atent la judecatile de valoare pe care le faci azi pentru ca desi pe tine poate te avantajeaza, il poate defavoriza pe cel de langa tine. E greu sa fii just si cu tine si cu ceilalti, cand, evident, propriile interesele cantaresc cel mai greu, dar incearca sa nu creezi prejudicii tovarasului tau doar pentru a obtine tu un drept pe care il doresti cu orice mijloace. Ar fi bine sa ajungi acolo prin instrumente corecte, fara a cauza altora neplaceri.


Pasul Fortunei Leu saptaminal

Horoscop Leu februarie 2013

Horoscop Leu 2013


Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Cei tineri nu vor reusi deloc sa comunice eficient cu cei maturi. Daca tu ai varsta cea mai avansata din mediul in care te afli, vei simti nevoia sa le povestesti altora din experienta ta bogata, dar nu te astepta ca cei mici sa te si asculte. Copiii proprii vor rabufni, spunandu-ti ca esti invechit, elevii isi vor ironiza profesorii, spunand ca provin din alte vremuri. Cei incepatori nu vor fi de acord cu viziunile celor mai experiemntati. Ai rabdare cu ei, si tu ai fost tanar si nici tu nu ai fost usor de convins de maturi la vremea ta!


Pasul Fortunei Fecioara saptamanal

Horoscop Fecioara februarie 2013

Horoscop Fecioara 2013


Horoscopul zilnic de azi Balanta

Nu te bucura prea tare daca ziua incepe linistit, pentru ca nu vei avea parte de relaxare. Te trezesti inconjurat dintr-o data de un grup de persoane zgomotoase, din cauza carora se cam duce tihna pe care o sperai pentru astazi! Pregateste-te de conflicte aparute din senin, de musafiri nepoftiti, pentru ca ziua poate fi plina de diverse situatii care dau peste cap calmul de care aveai nevoie la sfarsit de saptamana. Odihna si liniste la tine acasa? Nici pomeneala! Doar tensiune, nervi si surprize nedorite!


Pasul Fortunei Balanta saptamanal

Horoscop Balanta februarie 2013

Horoscop Balanta 2013




Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Ai ajuns intr-un punct destul de trist al planurilor tale care pareau sa mearga bine, dar brusc, nimic nu mai merge. Esti nevoit sa schimbi imediat macazul, pentru ca sensul in care mergeai nu mai duce acolo unde visai. Chiar daca ti-e greu sa renunti la planurile facute, e in avantajul tau sa accepti eventualele modificari rapide de directie, altfel vei consuma inutil timp si energie pentru a continua ceva care oricum nu mai are sorti de izbanda. Decat sa esuezi, mai bine pornesti spre altceva!


Pasul Fortunei Scorpion saptamanal

Horoscop Scorpion februarie 2013

Horoscop Scorpion 2013


Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Nu te lasi doborat de un refuz sau de o usa trantita in nas, asa cum se poate intampla acum, pentru ca tratezi un eventual hop cu un dram de ironie. Simtul umorului te scoate usor din orice incurcatura, pentru ca daca nu te cramponezi de fleacuri, vei depasi si acest moment critic. Unii chiar se mira ca mai poti zambi, dar e o atitudine noua la tine, deoarece, cu alte ocazii similare, iti faceai mai multe griji decat merita. Nu te stresa, ci treci peste toate glumind!


Pasul Fortunei Sagetator saptamanal

Horoscop Sagetator februarie 2013

Horoscop Sagetator 2013


Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Nu te crampona de micile neintelegeri care sunt inerente in orice grup, deoarece intotdeauna vor exista diferente de gusturi intre oameni. Nu e obligatoriu ca si tie sa-ti placa exact aceleasi lucruri ca tovarasilor tai de discutie, ca atare e absolut normal sa va mai ciondaniti. Trateaza aceste diferente de opinie ca o confirmare a diversitatii oamenilor si, in fond, din acestea se nasc cele mai interesante discutii, pentru ca fiecare incearca sa iti expuna punctul de vedere in fata celorlalti.


Pasul Fortunei Capricorn saptamanal

Horoscop Capricorn februarie 2013

Horoscop Capricorn 2013


Horoscopul zilnic de azi Varsator

Ai ceva bani la dispozitie si ai deja planuri marete cu ei. E finalul unei afaceri la care ai depus mult efort dar a meritat energia investita, pentru ca iata, rezultatele sunt promitatoare. Cumparaturile pe care le faci azi sau deciziile cu iz financiar luate acum te fac fericit, pentru ca au loc intr-un moment bun care inspira prosperitate si incredere in bugetul personal. Nu ai motive de ingrijorare cand iti faci calcule cu privire la veniturile tale viitoare.


Pasul Fortunei Varsator saptaminal

Horoscop Varsator februarie 2013

Horoscop Varsator 2013


Horoscopul zilnic de azi Pesti

Toata linistea la care ai ajuns dupa un efort de calmare este data peste cap de o situatie neprevazuta, deci stradania ta de a te calma a fost in zadar. Ai ignorat un detaliu pe care ai fi putut sa-l eviti daca ai fi fost intr-o pasa mai buna, dar nu te-ai concentrat suficient de bine si acum dai piept cu ceva neplacut care strica atmosfera. Poate e un musafir nepoftit, o boala picata din senin, o defectiune prin locuinta, dar orice ar fi, te irita la maximum pentru ca pica intr-un moment prost!


Pasul Fortunei Pesti saptamanal

Horoscop Pesti februarie 2013

Horoscop Pesti 2013

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții