Horoscop weekend pentru femei

Horoscop pentru femei weekend 17-20 mai 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de astrol...

Horoscopul zilnic de azi 11 Februarie 2013

Written By NIKE B. on duminică, 10 februarie 2013 | 09:41


Horoscopul zilei de azi 11 Februarie 2013

Horoscop zilnic 2013

Totul despre Astrologie

Horoscop Urania si ce şanse ai să-ţi găseşti jumătatea, în 2013

Horoscop Urania si Cumpenele anului 2013


Horoscopul zilnic de azi Berbec

Primesti un verdict cu care nu esti de acord, dar, in loc sa cauti sa-ti demonstrezi nevinovatia si sa obtii ceea ce ti se cuvine, te lasi coplesit de infrangere. Nu ai, deocamdata, forta de a scoate adevarul la iveala si accepti raspunsul, chiar daca e total in defavoarea ta. Trebuie sa treaca impactul acestui moment trist pentru a incepe sa vezi din nou lucrurile lucid asa cum sunt in realitate, pentru ca momentan esti prea trist si demoralizat ca sa gasesti argumente si energie pentru a contracara situatia.


Pasul Fortunei Berbec saptamanal

Horoscop Berbec februarie 2013

Horoscop Berbec 2013


Horoscopul zilnic de azi Taur

Tot elanul cu care ai inceput azi un proiect nou se pare sa se destrama repede, din cauza unei piedici neasteptate. Cineva intervine in treburile tale si-ti taie tot cheful, pentru ca incepe sa critice, sa comenteze si sa te faca sa-ti pierzi si tu increderea in scopul propus initial. Nu te opri din avant din cauza unui carcotas pus pe critici, pentru ca totul depinde numai de vointa ta. Daca iti pui in joc toate resursele de energie pozitiva pe care le detii, vei ajunge la capat, fara sa te influenteze nimeni, asa cum vor incerca unii.


Pasul Fortunei Taur saptamanal

Horoscop Taur februarie 2013

Horoscop Taur 2013




Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Diferentele dintre generatii se vor resimti astazi foarte intens, pentru ca nimeni nu reuseste sa-l inteleaga pe cel aflat la distanta mare de ani. Cel tanar va critica viziunea demodata a celor batrani, in timp ce maturii ii vor trata de sus pe cei mult mai tineri, considerandu-i necopti si lipsiti de experienta. Indiferent de tabara din care faci parte, incearca sa folosesti un ton amabil ca sa nu creezi animozitati in comunicare, altfel se poate ajunge la dispute greu de oprit. Ia totul in gluma, daca poti!


Pasul Fortunei Gemeni saptamanal

Horoscop Gemeni februarie 2013

Horoscop Gemeni 2013


Horoscopul zilnic de azi Rac

Ai mare noroc de interlocutorii care iti apar azi in cale, pentru ca unul dintre ei se va dovedi a fi exact prietenul cel mai bun intr-un moment dificil pentru tine. E langa tine cu adevarat, te sustine si iti impartaseste din experienta sa de viata. Tine minte sfaturile pe care le primesti astazi, pentru ca le vei putea pune in aplicare si altadata, ba chiar le vei transmite si tu altora, la randul tau, la nevoie. Dialogul e constructiv, pentru ca afli o multime de informatii interesante si foarte utile pentru problema care te framanta.


Pasul Fortunei Rac saptamanal

Horoscop Rac februarie 2013

Horoscop Rac 2013


Horoscopul zilnic de azi Leu

Ai un sarm aparte ce te ajuta sa iesi in evidenta dintr-o mie! Poate fi sansa ta de afirmare, pentru ca ai ceva de spus si stii sa te folosesti de asul tau din maneca. Orice confruntare de idei sau de forte, orice competitie in care te implici va fi castigata cu brio, deoarece ai ceva ce te propulseaza direct in frunte. Azi poti cunoaste gustul placut al faimei si satisfactia invingatorului in fata celor ramasi mult in urma, deci profita din plin de ocaziile bune care ti se ofera. Unele din ele unice!



Pasul Fortunei Leu saptaminal

Horoscop Leu februarie 2013

Horoscop Leu 2013


Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Nu te gandi doar la perioada imediat urmatoare, ci incearca sa privesti in perspectiva mai indepartata. Planurile pe care le dezvolti acum vor avea efecte pe termen lung, deci trebuie sa fii foarte atent ce faci sau ce decizi, pentru ca sunt actiuni care te vor influenta luni de acum inainte. Practic, asa cum iti asterni acum, asa vei dormi o vreme, de aceea trebuie sa fii sigur ca ai facut cele mai bune alegeri. Cu maturitate, bine organizat si deloc la voia intamplarii, pornesti pe un drum promitator.


Pasul Fortunei Fecioara saptamanal

Horoscop Fecioara februarie 2013

Horoscop Fecioara 2013


Horoscopul zilnic de azi Balanta

De obicei te simti bine printre oameni cat mai diferiti, pentru ca dai dovada de adaptabilitate si flexibilitate in relatie cu oricine, dar nu si azi. Esti mai tacut, parca te-ai afla printre straini, si abordezi o atitudine ostila fata de cei cu care intri in contact. Desi acestia au o vorba buna pentru tine in orice situatie, tu le raspunzi taios, indiferent si distant, ca si cum nu ai dori sa ai nicio legatura cu acestia. Mai gandeste-te, mai ajusteaza-ti un pic comportamentul, altfel data viitoare vei fi tratat la fel!


Pasul Fortunei Balanta saptamanal

Horoscop Balanta februarie 2013

Horoscop Balanta 2013




Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Esti frant de oboseala pentru ca esti implicat intr-un proiect complicat care necesita mari eforturi din partea ta. Totusi, esti o fire harnica si responsabila care, cand si-a asumat o sarcina, face tot ce-i sta in putinta sa o duca la indeplinire ireprosabil, ca atare esti un exemplu de subaltern perfect. Orice sef si-ar dori un astfel de om in echipa sa, pentru ca esti genul de angajat model care tace si face, constient de datoria pe care o duce pe umeri.


Pasul Fortunei Scorpion saptamanal

Horoscop Scorpion februarie 2013

Horoscop Scorpion 2013


Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Legea tine cu tine si intervine in favoarea ta pentru a obtine sau a redobandi un drept care ti se cuvine. Esti fericit ca adevarul a iesit la iveala si totul s-a rezolvat asa cum ai dorit, pentru ca ai luptat pentru acest succes cu cele mai corecte mijloace. Nu te-ai abatut de la reguli si de la indrumari si ai ajuns la un nivel care te satisface pe deplin. Ceea ce te bucura cel mai mult e ca ti se da, finalmente, dreptate pentru o idee pe care tu o sustii demult dar multi se opuneau, doar din orgoliu.


Pasul Fortunei Sagetator saptamanal

Horoscop Sagetator februarie 2013

Horoscop Sagetator 2013


Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Trebuie s-o rupi odata cu trecutul si sa lasi sa dispara una din amintirile care te afecteaza inca. E o chestiune de vointa, sa inchizi definitiv un capitol care nu-si mai are rostul, dar daca cei din jur revin iar si iar la aceeasi problema, e greu si pentru tine sa te detasezi. Numai de tine depinde sa pui punct odata pentru totdeauna si de azi sa consideri acel eveniment drept o lectie din care ai invatat ceva, dar la care nu te vei mai intoarce niciodata, orice ar fi ea: o veche relatie, un esec de demult, o greseala ce nu mai poate fi reparata.


Pasul Fortunei Capricorn saptamanal

Horoscop Capricorn februarie 2013

Horoscop Capricorn 2013


Horoscopul zilnic de azi Varsator

Este o zi extrem de agitata in care nimic nu se poate rezolva cu vorba buna, ci cu nervi, cu ton ridicat si cu atitudine dominatoare. Nici tu nu te lasi mai prejos intr-o astfel de confruntare de forte, ci la agresivitatea celor din jur raspunzi cu aceeasi moneda, pentru ca si tu ai un punct de vedere foarte ferm. Discutiile care se incing azi, desi sunt in contradictoriu, pot ajunge la un consens, doar daca fiecare ar asculta parerea celuilalt. Nu-l trata pe cel din fata ta ca pe un adversar, ci doar ca pe un posibil coleg care te completeaza cu o alta viziune asupra aceluiasi eveniment.


Pasul Fortunei Varsator saptaminal

Horoscop Varsator februarie 2013

Horoscop Varsator 2013


Horoscopul zilnic de azi Pesti

Banii sunt pe un nivel promitator ce te face sa speri la vremuri mai bune. Nu intra in rezerve furat de iluzia bogatiei, pentru ca nu e o bunastare de durata, ci una de moment, dar pe care o poti valorifica intr-o directie profitabila. Tine acesti bani deoparte, nu-i cheltui acum, la primul impuls, ci ori ii faci sa creasca in timp, investindu-i intr-o afacere de care esti sigur ca va da roade, ori ii mai lasi deoparte o vreme pana cand vei sti exact ce sa faci cu ei. Sfatul zilei e sa nu iesi la cumparaturi si sa-i cheltui dintr-un foc!


Pasul Fortunei Pesti saptamanal

Horoscop Pesti februarie 2013

Horoscop Pesti 2013

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții