Horoscop sănătate luna mai 2024

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual . Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la hor...

Horoscopul zilnic de azi 12 Februarie 2013

Written By NIKE B. on luni, 11 februarie 2013 | 13:34


Horoscopul zilei de azi 12 Februarie 2013

Horoscop zilnic 2013

Totul despre Astrologie

Horoscop Urania si ce şanse ai să-ţi găseşti jumătatea, în 2013

Horoscop Urania si Cumpenele anului 2013


Horoscopul zilnic de azi Berbec

Nu te crampona de fiecare fleac, ci incearca sa mai treci cu vederea inconvenientele. Nimic nu e atat de grav pe cat ti se pare tie acum, ci orice impas poate fi depasit daca mai ignori si tu aspectele nesemnificative. Se stie ca tu desfaci firul in patru la orice pas, dar de data aceasta chiar nu merita sa acorzi atata importanta maruntisurilor. Glumeste si treci mai departe, pentru ca, per ansamblu, ziua ar putea fi de-a dreptul fericita daca nu te-ai opri tu singur la fiecare obstacol minor. Chiar trebuie sa le iei pe toate la puricat?


Pasul Fortunei Berbec saptamanal

Horoscop Berbec februarie 2013

Horoscop Berbec 2013


Horoscopul zilnic de azi Taur

Privesti spre viitor cu optimism, dar se ivesc tot felul de vesti care ar trebui sa te puna pe ganduri. Nu vrei sa te lasi influentat de stirile cu tenta negativa, pentru ca esti convins ca, si in cele mai sumbre perspective, se gaseste si un dram de speranta. De ce sa te ingrijoreze ceea ce iti spun unii mai speriati, cand totul poate avea o rezolvare? E bine sa-ti mentii acest tonus bun ca sa contracarezi eventualele zvonuri nefaste sau povesti triste care vin de la ceilalti. Dintre toti, tu esti singurul care spune: ba da, se poate!


Pasul Fortunei Taur saptamanal

Horoscop Taur februarie 2013

Horoscop Taur 2013




Horoscopul zilnic de azi Gemeni

In casa ta au loc evenimente fericite care aduna pe toti laolalta sa sarbatoreasca vestile bune. Afli despre viitoare casatorii, despre sosirea pe lume a unui copil sau despre un succes deosebit la care ai avut si tu o contributie. Planifici un proiect de perspectiva si incepi de pe acum sa stabilesti etapele care vor urma, ca sa fii sigur ca totul va iesi perfect. Implica-i pe toti ai casei in pregatirea acelui moment festiv, pentru ca fiecare va avea un rol in aceasta poveste promitatoare.


Pasul Fortunei Gemeni saptamanal

Horoscop Gemeni februarie 2013

Horoscop Gemeni 2013


Horoscopul zilnic de azi Rac

Stai pe loc, pentru ca niciuna din caile pe care le ai la dispozitie nu duce acolo unde vrei. Te afli in fata unui mare risc, gata sa iti tai singur creanga de sub picioare. Esti pe cale sa alegi o directie gresita, dar nici alternativele oferite nu sunt ofertante, tocmai de aceea te simti prins ca intr-o capcana. Iesirea din impas nu e buna, orice ai face, dar dintre mai multe rele intre care ai de ales, incearca sa-l alegi pe cel mai usor de tolerat si care nu va lasa cele mai severe urme.


Pasul Fortunei Rac saptamanal

Horoscop Rac februarie 2013

Horoscop Rac 2013


Horoscopul zilnic de azi Leu

Merita sa te lupti cu cei care nu te judeca asa cum ai merita, dar apeleaza numai la argumente solide, pe care nimeni nu ti le poate desfiinta. Poti scoate de la naftalina documente in favoarea ta, poti cauta prin carti de specialitate ceva care sa-ti sustina punctul de vedere, pentru ca este totusi un razboi de idei in care va invinge cel care isi argumenteaza cel mai bine pozitia. Tu stii bine ceea ce spui, dar ai totusi nevoie si de o baza legala, ca sa nu fii contestat de nimeni. Daca apari cu legea in mana, nimeni nu ti se poate opune!



Pasul Fortunei Leu saptaminal

Horoscop Leu februarie 2013

Horoscop Leu 2013


Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Totul pare sa stea pe loc, dar tu esti o zodie care are o relatie speciala cu timpul si nu te deranjeaza deloc acest ritm lent. E pe placul tau, deoarece poti analiza pe indelete fiecare aspect care iti apare in cale, fara sa te impinga nimeni de la spate. Totusi, chiar daca ai timp berechet sa construiesti totul lent si fara graba, nu intotdeauna iti ies treburile din prima, ci pentru fiecare mic succes esti nevoit sa insisti, sa incerci de mai multe ori, de parca s-au adunat in calea ta mai multe obstacole deodata.


Pasul Fortunei Fecioara saptamanal

Horoscop Fecioara februarie 2013

Horoscop Fecioara 2013


Horoscopul zilnic de azi Balanta

Nu iti convine ca trebuie sa astepti ceva mai mult pana ajungi la un anumit eveniment anuntat in perioada urmatoare. Ai fi dorit rezultate imediate, pentru ca nu ai suficienta rabdare. Trebuie sa-ti educi rabdarea si sa accepti curgerea fireasca a timpului, chiar daca dureaza mai mult decat ai fi dorit, pentru ca in final vei obtine un rezultat de care vei fi mandru. Uneori, lucrurile bune nu se intampla exact atunci cand vrei tu, ca atare incearca sa astepti pana cand le vine randul.


Pasul Fortunei Balanta saptamanal

Horoscop Balanta februarie 2013

Horoscop Balanta 2013




Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Esti tras in doua directii la fel de interesante, dar nu le poti duce in spate pe amandoua, ci va trebui totusi sa te decizi cui ii acorzi prioritate. Una are efecte benefice asupra tonusului tau, iti da energie, chef de viata, dorinta de miscare, pe cand cealalta are mai degraba un rol de echilibrare, de calmare a spiritelor, incat nu stii clar de ce ai tu nevoie in acest moment: de un imbold sau de o concluzie, de provocare sau de stabilizare? Vei alege exact ceea ce ti se potriveste.


Pasul Fortunei Scorpion saptamanal

Horoscop Scorpion februarie 2013

Horoscop Scorpion 2013


Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Descoperi acum urmarile unei dezinformari din care s-a nascut un esec, dar nu e prea tarziu sa repari situatia. Sapa dupa adevar, aduna dovezile care pot redresa neintelegerea si readu totul la normal cat mai repede. Multi mizeaza pe capacitatea ta de a clarifica problema, pentru ca esti detasat, nu ai interese comune cu cei care au generat criza si poti intelege corect situatia fara ca vreunul sa iasa in dezavantaj. Unde intervii tu, totul ajunge la un nivel echitabil, pentru ca joci rol de arbitru impartial intre tabere aflate in conflict.


Pasul Fortunei Sagetator saptamanal

Horoscop Sagetator februarie 2013

Horoscop Sagetator 2013


Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Un plan de la care aveai mari sperante se destrama peste noapte. Totul iese exact pe dos decat te asteptai si e normal ca, la prima vedere, sa aluneci spre dezamagire, dar dupa socul primei impresii vei reusi sa-ti aduni fortele si sa salvezi ce se mai poate. Lupta cu depresia care te paste, nu te lasa coplesit de ganduri sumbre, pentru ca a mai ramas un as in maneca de care te poti folosi imediat pentru a depasi aceasta criza. Nimic nu e atat de grav pe cat pare, ci sigur vei gasi o portita de iesire la momentul oportun!


Pasul Fortunei Capricorn saptamanal

Horoscop Capricorn februarie 2013

Horoscop Capricorn 2013


Horoscopul zilnic de azi Varsator

Orizonturile ti se deschid inainte si doar de tine depinde daca profiti de ocaziile excelente de care ai putea beneficia. O calatorie te poate duce spre o destinatie unde te vor astepta oameni deosebiti si ocazii rare de afirmare. O veste de departe te face fericit si iti aduce aminte ca viata poate fi si frumoasa! Contactele tale cu localitati sau tari indepartate contin o doza de unicat, pentru ca acolo se petrec evenimente de varf din care ai si tu multe de invatat sau de castigat. Ia legatura cu lumea larga pentru ca de acolo, de departe, sosesc azi informatii salvatoare pentru planurile tale cele mai importante.


Pasul Fortunei Varsator saptaminal

Horoscop Varsator februarie 2013

Horoscop Varsator 2013


Horoscopul zilnic de azi Pesti

Te ocupi de o activitate care nu-ti ofera nicio satisfactie, dar esti constient ca uneori e nevoie si de astfel de compromisuri. Faci pe plac altuia, nu tie, dar e bine si asa, pentru ca gestul tau va conta in ochii celui de langa tine. Nimic nu-ti convine, sunt conditii total diferite de cele pe care le-ai tolera, dar dai dovada de o capacitate enorma de sacrificiu in beneficiul altuia. Esti atat de altruist si de generos, incat meriti laude pentru capacitatea ta de daruire!


Pasul Fortunei Pesti saptamanal

Horoscop Pesti februarie 2013

Horoscop Pesti 2013

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții