Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscopul zilnic de azi 13 Februarie 2013

Written By NIKE B. on marți, 12 februarie 2013 | 11:22


Horoscopul zilei de azi 13 Februarie 2013

Horoscop zilnic 2013

Totul despre Astrologie

Horoscop Urania si ce şanse ai să-ţi găseşti jumătatea, în 2013

Horoscop Urania si Cumpenele anului 2013


Horoscopul zilnic de azi Berbec

Ti-e gandul la o sarcina ramasa neterminata la serviciu si profiti de intalnirile pe care le ai cu prietenii pentru a le povesti care sunt grijile tale actuale. Sfaturile lor se vor dovedi a fi extrem de folositoare, pentru ca unul dintre ei a trecut prin ceva similar si stie cel mai bine ce ar trebui facut. Asculta-l cu incredere si urmeaza-i indrumarile, pentru ca e o cale care va avea rezultate benefice. Cand ti se ofera o solutie pe tava, ar fi si pacat sa o respingi, ca atare multumeste-te ca ai asemenea prieten la nevoie.


Pasul Fortunei Berbec saptamanal

Horoscop Berbec februarie 2013

Horoscop Berbec 2013


Horoscopul zilnic de azi Taur

Nu porni in directia cea noua care ti se deschide atragator in fata ochilor fara sa ai si datele foarte clare pe care sa te poti baza. Ai nevoie de un lider, de un profesor, de un mentor care sa te insoteasca in permanenta, pentru ca de data aceasta tu detii doar motorul de energie, nu si enciclopedia de informatii de care ai avea nevoie. Poti face echipa buna cu un expert in domeniu, deoarece fiecare investeste in acest proiect bagajul sau cel mai de pret: tu forta motivationala, el bazele teoretice pe care se va construi ceva de succes.


Pasul Fortunei Taur saptamanal

Horoscop Taur februarie 2013

Horoscop Taur 2013




Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Nu stii spre care dintre cele doua variante pe care le ai la dispozitie sa iti canalizezi energia, ca nu cumva, odata decis, sa ramai cu gandul ca cealalta ar fi fost mai buna. O vreme, poti inainta pe ambele cai, simultan, dar tot va veni o zi in care va trebui sa faci o selectie ferma: ori - ori? Nimeni nu poate juca pe doua fronturi la fel de eficient, dar nimic nu te opreste macar sa incerci. Ceva-ceva tot vei obtine si dintr-o parte si din alta si, cand va fi momentul potrivit, vei vedea tu pe care dintre ele o vei pastra pentru tine. Nu poti renunta la niciuna!


Pasul Fortunei Gemeni saptamanal

Horoscop Gemeni februarie 2013

Horoscop Gemeni 2013


Horoscopul zilnic de azi Rac

Daca e sa ai parte azi de vreun eveniment fericit, acesta pare sa fie dedicat iubirii. Poate te indragostesti la prima vedere de cineva aparut brusc in calea ta. Poate persoana iubita iti face o marturisire care te propulseaza direct in al noualea cer. Daca nu e vorba de amor aici, atunci sigur ai parte de o veste exceptionala despre care ai curajul sa spui fara nicio teama ca te face fericit. Un eveniment cu tenta de unicat te poate lasa azi fara replica si cu inima plina de entuziasm si buna dispozitie!


Pasul Fortunei Rac saptamanal

Horoscop Rac februarie 2013

Horoscop Rac 2013


Horoscopul zilnic de azi Leu

Te indoiesti daca sa crezi in promisiunile celui de langa tine sau sa astepti mai intai sa se verifice informatiile pe care le transmite. Ai mari dubii cu privire la capacitatea celor din jurul tau de a se tine de cuvant, poate si pentru ca te-ai mai fript si altadata si acum nu mai crezi nimic pana nu vezi cu ochii tai rezultatele. Totusi, daca esti suspicios, nu taia elanul celor care viseaza frumos, pentru ca ei chiar cred in visele lor, in ciuda rezervelor tale. Da, poate nu strica sa le mai deschizi ochii pentru a nu fugi dupa himere, dar nu le strica si placerea de a visa!



Pasul Fortunei Leu saptaminal

Horoscop Leu februarie 2013

Horoscop Leu 2013


Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Nu te lua dupa informatia pe care ti-o transmite azi un coleg, pentru ca se va dovedi a fi falsa. Poate exista si o intentie negativa la mijloc si daca-i pici in plasa, vei rataci pe cai laturalnice cautand solutii de a repara greseala. Bazeaza-te numai pe informatii scrise negru pe alb sau deja verificate, transmise de experti in domeniu, deoarece azi nu atragi alaturi de tine oameni credibili, ci mai degraba smecheri care nu se bazeaza decat pe lucruri din auzite sau pe pareri personale nedocumentate.


Pasul Fortunei Fecioara saptamanal

Horoscop Fecioara februarie 2013

Horoscop Fecioara 2013


Horoscopul zilnic de azi Balanta

Timiditatea nu e una din trasaturile tale, dar azi nu prea ai curaj sa-ti exprimi sentimentele, fie ca e vorba de emotii placute, fie ca e vorba de sentimente sumbre. Nici fericirea, dar nici tristetea nu stii sa le arati pe fata, ci preferi sa le tii ascunse ca nu cumva o eventuala destainuire sa spuna despre tine mai mult decat ai dori sa stie ceilalti. Ti-e teama ca daca spui ce simti, bun sau rau, ti-ai demasca latura sensibila si unii s-ar putea folosi de slabiciunile tale intr-o zi, de aceea preferi sa abordezi o atitudine indiferenta.


Pasul Fortunei Balanta saptamanal

Horoscop Balanta februarie 2013

Horoscop Balanta 2013




Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Presimti riscurile de la o posta si daca tot ai un asemenea nas fin, mai bine ai tine cont de avertismente. Ceva iti spune ca directia in care mergi nu e benefica si mai bine te-ai opri. Daca nu respecti semnalele de alarma care se ivesc din toate directiile, ai putea strica multe, deci mai bine stai pe loc si nu te bagi in afaceri dubioase. Exista o persoana in jurul tau care iti ridica mari semne de intrebare in privinta credibilitatii si seriozitatii si, datorita suspiciunilor pe care le ai vis-a-vis de el, scapi basma curata din orice interactiune riscanta cu acesta.


Pasul Fortunei Scorpion saptamanal

Horoscop Scorpion februarie 2013

Horoscop Scorpion 2013


Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Tine cont de atmosfera cam apasatoare in care te afli ci propune-ti sa te eliberezi de orice stres si sa te simti bine. Cei din preajma ta au niste probleme care-i obliga sa fie ceva mai retinuti si sa nu se bage in nimic necunoscut, in schimb tu pari mai curajos, gata sa te implici in orice noua provocare, fara sa te gandesti la riscuri si consecinte. Daca faci totul cu cap, vei trece peste toate cu succes, dar daca o faci intr-o doara, exista pericolul sa esuezi lamentabil, transformand totul intr-o gafa infantila.


Pasul Fortunei Sagetator saptamanal

Horoscop Sagetator februarie 2013

Horoscop Sagetator 2013


Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Vestile rele pot aparea de unde nu te astepti, dar nu trebuie sa le pui la suflet pentru ca nu te privesc personal. Sunt problemele altor persoane, dar rezonezi la necazurile lor si cauti o cale de a-i sprijini moral, daca altfel nu-ti sta in putinta. Nu te lasa influentat de stirile nefaste din viata altora, pentru ca nu depinde de tine sa le rezolvi lor problemele. Pastreaza-ti tonusul viu si moralul ridicat, pentru ca asa le poti fi si lor de folos, fara a plange alaturi de ei.


Pasul Fortunei Capricorn saptamanal

Horoscop Capricorn februarie 2013

Horoscop Capricorn 2013


Horoscopul zilnic de azi Varsator

Ceva nu merge bine, dar daca ai fi atent ti-ai da seama ca cele mai mari probleme provin din relatia cu cei din jurul tau. Nu esti inconjurat de oameni cu rol pozitiv in planurile tale, ci unii te trag inapoi, te influenteaza negativ cu tot felul de critici, povesti triste sau temeri care intr-un final vor avea efect si asupra ta. Daca ai putea pleca de aici, te-ai descurca mai bine de unul singur, dar nu poti scapa de tovarasii de lucru. Nu sunt cea mai potrivita alegere, dar nu ai incotro, ca atare adapteaza-te tu la mediu, nu incerca sa-i schimbi pe ei!


Pasul Fortunei Varsator saptaminal

Horoscop Varsator februarie 2013

Horoscop Varsator 2013


Horoscopul zilnic de azi Pesti

Nu te poti opune unor reguli mai presus de tine si orice abatere te poate costa cam mult. Exista deasupra ta o autoritate care detine fraiele puterii si se poate folosi oricand de pozitia sa superioara, iar de data aceasta nu ai incotro decat sa i te supui. E in interesul tau sa faci precum ti se spune, lasand orgoliile deoparte, ca sa nu atragi spre tine mustrarile sau sanctiunile care pot veni de la aceasta persoana mai puternica. In fond, deasupra oricarui sef exista un altul si un altul, si tot asa, indiferent de nivelul la care te afli, deci fiecare asculta de cineva de deasupra sa.


Pasul Fortunei Pesti saptamanal

Horoscop Pesti februarie 2013

Horoscop Pesti 2013

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții