Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 19 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscopul zilnic de azi 15 Februarie 2013

Written By NIKE B. on joi, 14 februarie 2013 | 12:47


Horoscopul zilei de azi 15 Februarie 2013

Horoscop zilnic 2013

Totul despre Astrologie

Horoscop Urania si ce şanse ai să-ţi găseşti jumătatea, în 2013

Horoscop Urania si Cumpenele anului 2013


Horoscopul zilnic de azi Berbec

Nu te poti detasa inca de o amintire urata, de o relatie esuata in trecut, de o veste care te-a marcat profund cu ceva timp in urma. Mai doare si acum, desi a trecut atata timp, si revine iar si iar in memorie ca o obsesie. Arunca o privire inapoi si vezi ce se poate repara, pentru ca intre timp au mai aparut cateva detalii suplimentare pe care le poti folosi pentru a scapa odata de povara de pe suflet. Uneori, solutiile bune pot aparea si mult timp dupa ce un eveniment pare sa se fi incheiat si, chiar si retroactiv, poate echilibra situatia.


Pasul Fortunei Berbec saptamanal

Horoscop Berbec februarie 2013

Horoscop Berbec 2013


Horoscopul zilnic de azi Taur

Nu te multumesc rezultatele facile sau un nivel confortabil pe care sa ramai cat mai multa vreme, ci doresti o alta provocare. Esti oricand gata sa te implici intr-o noua aventura, chiar daca aceasta ar insemna sa renunti la o atmosfera pasnica in care te-ai putea complace mult si bine, dar consideri ca poti mai mult, ca vrei mai mult si esti capabil sa urci pe o treapta superioara, de aceea lasi rutina placuta in spate si incepi ceva nou, mai complicat si mai motivant.


Pasul Fortunei Taur saptamanal

Horoscop Taur februarie 2013

Horoscop Taur 2013




Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Apare in ultima clipa sansa de a pleca la drum si, datorita acestui eveniment, trebuie sa-ti schimbi complet agenda zilei. Ii dai prioritate calatoriei, pentru ca e obligatorie si are un rol important in felul in care vor evolua etapele urmatoare ale planurilor incepute. Pe parcursul calatoriei, la destinatie si apoi inapoi spre casa dai de o multime de mici detalii care vor contribui la formarea unei imagini de ansamblu pozitive despre ceea ce urmeaza sa faci. Nimic nu-i intamplator din ceea ce gasesti pe drum!


Pasul Fortunei Gemeni saptamanal

Horoscop Gemeni februarie 2013

Horoscop Gemeni 2013


Horoscopul zilnic de azi Rac

Te afli intr-un punct mort din care simti ca nimic nu se mai misca. Oricat de greu ti-ar fi sa recunosti, ai avea nevoie de un sprijin, de un sfat, de interventia concreta a altei persoane in treburile tale, dar orgoliul nu prea te lasa sa ceri le soliciti celor care chiar ar putea juca un rol in acest sens. Ia-ti inima in dinti, calca-ti pe mandrie, pentru ca nu e o rusine sa recunosti ca nu stii ce sa faci in anumite situatii. Cineva este alaturi sa te ajute, totul e sa i-o si ceri!


Pasul Fortunei Rac saptamanal

Horoscop Rac februarie 2013

Horoscop Rac 2013


Horoscopul zilnic de azi Leu

Gasesti azi solutia la o problema cu mai multe directii de interpretare si esti foarte mandru de tine. Nu te opresti asupra singurei idei care isi vine, ci cauti in continuare alternative pana ce esti sigur ca ai facut cea mai buna alegere. Pui in balanta argumente total diferite, dar cu cat sunt mai variate, cu atat iti dai seama ca nu e chiar o chestiune usoara ci e nevoie de o analiza aprofundata. Daca nu te-ai confrunta din start cu astfel de contradictii, ai fi tentat sa te opresti la prima idee si abia mai apoi sa descoperi ca ar mai fi fost atatea altele…



Pasul Fortunei Leu saptaminal

Horoscop Leu februarie 2013

Horoscop Leu 2013


Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Starea emotionala este extrem de sensibila, pentru ca nu esti tratat cum se cuvine de un colaborator care nu stie altceva decat sa ridice tonul la orice. E normal sa te irite acest comportament, cand tu incerci sa pastrezi dialogul pe un teren pasnic, dar nu prea ai cu cine vorbi astazi. Nu ai parte de tovarasi de lucru cooperanti, ci doar de firi agresive care refuza dialogul si spun nu la tot ce propui. Ai rabdare, nu te enerva din cauza lor si nici nu pune la suflet vorbele dure!


Pasul Fortunei Fecioara saptamanal

Horoscop Fecioara februarie 2013

Horoscop Fecioara 2013


Horoscopul zilnic de azi Balanta

Incepi sa iti pierzi speranta cu privire la sansele de reusita ale unui proiect la care iti aduci contributia. Primesti o veste care prelungeste si mai mult asteptare. Ai impresia ca visul tau este imposibil, ca nu vei ajunge niciodata la capat, dar in loc sa-ti pierzi vremea cu scenarii negativiste, mai bine ti-ai aduna fortele si ai schimba un pic macazul. Pe alte cai, s-ar putea ajunge candva acolo, dar sensul in care mergi acum nu are prea multi sorti de izbanda, deci cantareste mai atent optiunile!


Pasul Fortunei Balanta saptamanal

Horoscop Balanta februarie 2013

Horoscop Balanta 2013




Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Nu te sperii tu nici de competitie, nici de argumentele violente care se vehiculeaza in jurul tau, dimpotriva, cu cat e mai acerba confruntarea, cu atat mai mult creste ambitia ta. Nu te lasi doborat nici de ton ridicat, nici de personalitati puternice, pentru ca iti stii valoarea si faci tot posibilul sa o demonstrezi prin faptele tale. Poate fi o zi de succes, cand ai putea da la o parte orice rival din calea ta, asezandu-te confortabil in pozitia fruntasa.


Pasul Fortunei Scorpion saptamanal

Horoscop Scorpion februarie 2013

Horoscop Scorpion 2013


Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Nu va fi o zi iesita din comun, te ocupi de lucruri de rutina, multe si marunte care s-au acumulat de ceva vreme si le-ai tot ignorat. Tocmai pentru ca nu apare nimic mai interesant in program, te poti apleca asupra acestor fleacuri, si ar fi bine sa nu te opresti pana nu le stergi pe toate de pe lista restantelor. Ai sa te simti dintr-o data eliberat de o serie intreaga de sarcini minore, de care oricum trebuia odata si-odata sa te ocupi. Acum e vremea lor, deci ia-le la rand, una cate una…


Pasul Fortunei Sagetator saptamanal

Horoscop Sagetator februarie 2013

Horoscop Sagetator 2013


Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Este o zi perfecta pentru a te apuca de studiu pentru ca azi poti gasi informatia de care aveai nevoie pentru rezolvarea unei sarcini de la serviciu. Ori discuti din intamplare cu o persoana cu mai multa experienta in domeniu, ori dai peste o stire care te priveste direct, si termini ziua cu o lectie invatata pe care o vei putea pune in aplicare de maine. Desi e o zi mai libera de sarcini, tu tot la cariera te gandesti, pentru ca esti in fata unei confruntari importante pentru reputatia ta si vrei sa te pregatesti ireprosabil.


Pasul Fortunei Capricorn saptamanal

Horoscop Capricorn februarie 2013

Horoscop Capricorn 2013


Horoscopul zilnic de azi Varsator

Simti nevoia sa spui tuturor care e cea mai mare bucurie a acestui moment, pentru ca esti actor principal intr-un eveniment cu un efect special asupra sufletului. Fie ca e vorba de o mare realizare in domenii artistice (lansare in literatura sau muzica, de exemplu), fie ca e vorba de un mare noroc in plan sentimental, esti de-a dreptul fericit si lasi emotia sa ti se citeasca pe chip. Vorbele bune, laudele si felicitarile vin din toate partile spre incantarea ta.


Pasul Fortunei Varsator saptaminal

Horoscop Varsator februarie 2013

Horoscop Varsator 2013


Horoscopul zilnic de azi Pesti

Toate merg incredibil de lent, chiar daca, de felul tau, nu esti un om grabit, dar parca de data aceasta se tergiverseaza prea mult unele lucruri. Se prelungesc iar termenele, esti nevoit sa astepti iar si iar, de parca nu s-ar mai termina perioada de asteptare, dar, in loc sa stai si sa privesti ce incet merg lucrurile, mai bine te-ai folosi de acest ragaz, pentru ca asa te poti ocupa pe indelete de pregatirea terenului viitoarei reusite spre care te indrepti acum cu pasi mici.


Pasul Fortunei Pesti saptamanal

Horoscop Pesti februarie 2013

Horoscop Pesti 2013

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții