Horoscop sănătate luna mai 2024

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual . Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la hor...

Horoscopul zilnic de azi 16 Februarie 2013

Written By NIKE B. on vineri, 15 februarie 2013 | 15:44


Horoscopul zilei de azi 16 Februarie 2013

Horoscop zilnic 2013

Totul despre Astrologie

Horoscop Urania si ce şanse ai să-ţi găseşti jumătatea, în 2013

Horoscop Urania si Cumpenele anului 2013


Horoscopul zilnic de azi Berbec

Te afli intr-un grup mai amplu de persoane printre care te simti foarte bine. Esti apreciat corect pentru valoarea ta, ai ocazia de a-ti exprima punctul de vedere fara sa te simti contestat sau neglijat, ca atare o astfel de asociere iti prieste de minune. Iti joci rolul perfect in acest mediu aglomerat si esti motivat sa dai tot ce ai mai bun in tine de vreme ce aprecierile sunt juste si la nivelul asteptarilor tale. Fii sigur ca lumea te vede asa cum esti, ca atare spune tuturor ce ai de spus!


Pasul Fortunei Berbec saptamanal

Horoscop Berbec februarie 2013

Horoscop Berbec 2013


Horoscopul zilnic de azi Taur

Esti foarte preocupat de ceea ce urmeaza sa se intample in cariera ta si, prudent din fire, vrei sa le aranjezi pe toate perfect ca sa nu fii luat prin surprindere de nimic. Analizezi totul in detaliu, intrebi in stanga si-n dreapta, verifici informatiile pe care le detii si faci tot posibilul sa iei cele mai bune decizii, pentru ca e prea important sensul in care te indrepti ca sa pierzi vremea cu greseli. Ai suficiente surse credibile de informatie ca sa te bazezi pe ele, dar mereu apar lucruri noi de invatat.


Pasul Fortunei Taur saptamanal

Horoscop Taur februarie 2013

Horoscop Taur 2013




Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Dintre toti cei care iti tin companie, tu esti singurul lucid si cu capul pe umeri. Ceilalti sunt aerieni, timizi, coplesiti de emotii puternice, care nu-i ajuta deloc sa ia decizii corecte. Vor astepta de la tine un sfat salvator, convinsi ca tu privesti lucrurile la rece, prin prisma ratiunii, fara nicio implicatie afectiva, ceea ce e de bun augur in situatia de fata, pentru ca orice interventie emotionala scoate la iveala slabiciuni si temeri ciudate care blocheaza orice act curajos.



Pasul Fortunei Gemeni saptamanal

Horoscop Gemeni februarie 2013

Horoscop Gemeni 2013


Horoscopul zilnic de azi Rac

Esti dezamagit, incat singura idee care iti vine in fata acestui esec este abandonul. Vrei sa renunti, sa lasi totul in urma si sa te indrepti spre altceva, dar e posibil ca impresia lasata sa fie un pic cam exagerata. Nimic nu e atat de sumbru pe cat ti se pare acum, si daca pleci, intorcand spatele fara sa mai privesti in urma, acest moment va ramane in memoria ta ca un mare motiv de tristete. Sigur are o solutie si ar fi bine sa o cauti acum, pentru ca ar fi pacat sa porti pica acestui moment pentru totdeauna.


Pasul Fortunei Rac saptamanal

Horoscop Rac februarie 2013

Horoscop Rac 2013


Horoscopul zilnic de azi Leu

Esti multumit de felul in care evolueaza afacerile tale si proiectele pe rol. Ai idei noi care merita puse in aplicare, dar incearca sa nu faci totul de unul singur, ci sa-ti alegi colaboratori de nadejde, care sa contribuie si ei la scopul propus. Altfel, vei deveni un fel de caruta care ii trage pe ceilalti dupa el, si la final vei imparti succesul cu toti. Nu e cazul sa te sacrifici, ci sa faci in asa fel incat sa le dai tuturor o sarcina ca sa investeasca toti in mod egal, daca vor si roade egale!



Pasul Fortunei Leu saptaminal

Horoscop Leu februarie 2013

Horoscop Leu 2013


Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Conflictele sunt inerente acolo unde se aduna la un loc tineri si batrani, reprezentanti ai unor generatii aflate la mai mare distanta una de alta. Copiii se vor revolta impotriva ordinelor date de parinti, angajatii proaspeti vor privi cu un dram de ostilitate la cei mai vechi, incat trebuie sa fii foarte atent cum gestionezi disputa, indiferent de tabara din care faci parte. Pune in balanta daca principiile pentru care lupti chiar merita atata patos, deoarece lucrurile s-ar putea rezolva mult mai bine cu duhul blandetii si cu o discutie matura fata in fata.


Pasul Fortunei Fecioara saptamanal

Horoscop Fecioara februarie 2013

Horoscop Fecioara 2013


Horoscopul zilnic de azi Balanta

Oriunde te afli tu, lucrurile merg de minune, de parca ai purta noroc tuturor celor cu care intri in contact. Esti un prieten amuzant si optimist, un coleg implicat, dornic sa ajute, un partener de viata dedicat problemelor cuplului, ca atare toate rolurile pe care le joci azi pe oriunde ai trece, sunt de succes si apreciate de ceilalti. Atitudinea de lider pe care o abordezi ti se potriveste si trebuie sa o pui mai mult in valoare.


Pasul Fortunei Balanta saptamanal

Horoscop Balanta februarie 2013

Horoscop Balanta 2013




Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Daca te alaturi unui grup care te stimuleaza corect, esti capabil de lucruri marete. Nu-i lasa pe cei pesimisti sau negativisti sa-ti stea alaturi, pentru ca te vor trage si pe tine inapoi. Azi ai nevoie de oameni ambitiosi, tonici, care sa te ajute si pe tine sa te manifesti vehement intr-o directie constructiva. Succesul zilei depinde, asadar, de atmosfera competitiva din jur, pentru ca vrei sa demonstrezi de ce esti in stare. Nu te multumi cu tovarasi modesti sau banali, ci masoara-ti fortele cu persoane la fel de ambitioase si de bine pregatite ca tine!


Pasul Fortunei Scorpion saptamanal

Horoscop Scorpion februarie 2013

Horoscop Scorpion 2013


Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Domoleste-ti pasiunea enorma care s-a nascut acum in sufletul tau, pentru ca ai putea sa o investesti intr-o directie defavorabila. E ca si cum te-ai incapatana sa obtii cu orice pret un anumit scop, dar mai tarziu vei descoperi ca nu era deloc pentru tine. Incearca sa tii sub control energia clocotinda care navaleste in calea ta, deoarece poti genera erori, gafe sau adevarate esecuri, toate avand la baza entuziasmul prea mare. Calmeaza-te inainte de orice nou pas!


Pasul Fortunei Sagetator saptamanal

Horoscop Sagetator februarie 2013

Horoscop Sagetator 2013


Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Dintre toti, cineva trebuie sa se evidentieze, iar azi e sansa ta de a iesi in fata si de a-ti arata valoarea. Ba chiar i-ai putea intimida pe cei mai sfiosi din fire sau care nu prea au cu ce se lauda, si te vor privi cu un soi de supunere, pentru ca ei nu au fost capabili sa faca la fel. Nu tine cont de astfel de reactii, ci fii sigur pe tine, stapan pe situatie, aratand lumii cine esti. Te simti bine in pielea ta si admiratia celor din jur, chiar daca e pe undeva insotita si de semne de invidie, te motiveaza sa tintesti si mai sus.


Pasul Fortunei Capricorn saptamanal

Horoscop Capricorn februarie 2013

Horoscop Capricorn 2013


Horoscopul zilnic de azi Varsator

Profita de energia fantastica ce te copleseste azi, pentru ca ai putea sa o canalizezi intr-o actiune cu adevarat de succes! Tot ce implica miscare, sport, dinamism, spirit de competitie, dorinta de afirmare ti se potriveste de minune acum, pentru ca nu suporti sa stai cuminte in planul doi, lasand pe altii in fata. Daca sunt in preajma ta concurenti la fel de puternici, cu atat mai mult creste ambitia ta, pentru ca iti place sa ai cu cine sa-ti masori fortele, cu oameni pe masura ta! Ai toate sansele sa te remarci si sa iesi printre cei mai buni, dar mai e doar un pas pana sa obtii victoria cea mare!


Pasul Fortunei Varsator saptaminal

Horoscop Varsator februarie 2013

Horoscop Varsator 2013


Horoscopul zilnic de azi Pesti

Poti straluci, pur si simplu, in medii foarte aglomerate pentru ca ai un as in maneca ce te poate scoate in fata. Orice confruntare de forte in care urmaresti sa iesi pe primul loc (concurs, competitii, examene, dispute aprinse) te poate avea printre invingatori, pentru ca detii armele cele mai puternice de a te impune in fata tuturor prin indrazneala si prin valoare. Nimeni nu poate contesta imaginea de lider pe care o abordezi, ci iti vor recunoaste meritele cu adevarat.


Pasul Fortunei Pesti saptamanal

Horoscop Pesti februarie 2013

Horoscop Pesti 2013

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții