Horoscopul zilei de 23 mai 2024

Horoscop Special zilei de 23 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni...

Horoscopul zilnic de azi 17 Februarie 2013

Written By NIKE B. on sâmbătă, 16 februarie 2013 | 15:42


Horoscopul zilei de azi 17 Februarie 2013

Horoscop zilnic 2013

Totul despre Astrologie

Horoscop Urania si ce şanse ai să-ţi găseşti jumătatea, în 2013

Horoscop Urania si Cumpenele anului 2013


Horoscopul zilnic de azi Berbec

Nu stii cum sa rezolvi o problema care nu ti-e straina. Ai mai trecut prin ceva similar si altadata si te-ai descurcat de minune. Fa o pauza din iuresul evenimentelor ca sa-ti aduci aminte ce solutii ai folosit candva, pentru ca ele ar fi perfect valabile si de data aceasta. Solutia la problemele din prezent se afla in trecut, in bagajul de cunostinte deja acumulate, printre experientele prin care ai trecut, dar parca s-a lasat o ceata peste amintirile tale si nu reusesti deloc sa scoti de la naftalina rezolvarea optima. Linisteste-te si ti se va revela!


Pasul Fortunei Berbec saptamanal

Horoscop Berbec februarie 2013

Horoscop Berbec 2013


Horoscopul zilnic de azi Taur

Faci impresie buna oriunde te-ai afla, pentru ca inspiri incredere, vii cu idei inteligente, bine argumentate logic iar la capitolul comunicare excelezi. Daca te afli intr-un mediu aglomerat, iesi usor in evidenta prin produsul mintii tale, cu sansa de a repurta succese deosebite pentru viitorul tau. Ai ceva de spus si nu stai in umbra, asteptand sa fii intrebat, ci incerci sa iti exprimi cat mai clar ideile, pe care lumea le va aprecia, pentru ca sunt concise, inteligibile si se bazeaza pe cunostinte solide in domeniul respectiv.


Pasul Fortunei Taur saptamanal

Horoscop Taur februarie 2013

Horoscop Taur 2013




Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Uneori, trebuie sa mai apelezi si la o minciunica pentru a iesi dintr-o situatie jenanta, chiar daca, dupa aceea, te vei simti foarte vinovat. E o situatie de compromis si, de voie, de nevoie, spui ceva cu care nici macar tu nu esti de acord, dar care te salveaza dintr-un impas. Vei incerca, mai apoi, sa dregi cumva busuiocul, pentru ca nu ai vrea ca intr-o zi sa se descopere gestul tau si sa ai de suferit. Da, se rezolva ceva pe moment, dar minciuna are picioare scurte.



Pasul Fortunei Gemeni saptamanal

Horoscop Gemeni februarie 2013

Horoscop Gemeni 2013


Horoscopul zilnic de azi Rac

Schimbul de vorbe dulci si de promisiuni sentimentale iti face imensa placere incat poti spune despre ziua de azi ca este una fericita pentru inima ta. Cat timp il ai pe cel drag alaturi si aveti un dialog intim, ca de la suflet la sufet, toate ti se par frumoase si nimic nu mai conteaza in afara declaratiilor de amor si a tandreturilor schimbate intre voi. Daca abia acum cunosti pe cineva, posibil sa fie o atractie reciproca instantanee care sa dea sansa unei povesti de amor minunate in care merita sa investesti sentimente si vise!


Pasul Fortunei Rac saptamanal

Horoscop Rac februarie 2013

Horoscop Rac 2013


Horoscopul zilnic de azi Leu

Esti genul de om vizionar care are o imagine de viitor foarte clara. Stii exact unde vrei sa ajungi si ce ai de facut pentru a-ti atinge scopurile, de aceea te apleci serios asupra fiecarui detaliu pe care-l asezi la locul lui. Investesti in viitorul tau, pentru ca tot ce faci, tot ce inveti si tot ce acumulezi in aceste momente, va juca un rol candva, peste timp. Tu nu vrei rezultate imediate, ci esti constient ca e un demers de lunga durata, dar pe care trebuie sa-l iei in serios pas cu pas inca de acum.



Pasul Fortunei Leu saptaminal

Horoscop Leu februarie 2013

Horoscop Leu 2013


Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Ti se face o oferta care nu poate fi acceptata intru totul, dar pentru ca totusi ceva-ceva tot iti convine, va trebui sa o accepti asa cum este, cu sacrificiul de rigoare. Uneori nu le poti avea pe toate si, daca in propunerea facuta, exista totusi o samanta care ti-e pe plac, va trebui sa o accepti la pachet cu alte conditii defavorabile. Intr-un final vei fi multumit de rezultate, chiar daca ele nu vin in forma ideala la care ai visat.


Pasul Fortunei Fecioara saptamanal

Horoscop Fecioara februarie 2013

Horoscop Fecioara 2013


Horoscopul zilnic de azi Balanta

Se naste un scop nou in mintea ta ce te motiveaza sa tragi tare pentru a ajunge cat mai repede la capat. Primesti suficiente influente benefice de pe margine care te imping de la spate si toate evolueaza foarte bine spre succes. Norocul tau ar putea fi asocierea cu o persoana deosebita ce se va dovedi a fi un motor de energie si daca vei urma indrumarile sale, vei avea numai de castigat. E un exemplu demn de urmat, un stimulent perfect pentru a-i calca pe urme fiindca simti nevoia sa fii ca el!


Pasul Fortunei Balanta saptamanal

Horoscop Balanta februarie 2013

Horoscop Balanta 2013




Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Nu vrei sa-ti strici buna dispozitie cu povestile triste care se aud in anturaj, ci incerci sa te detasezi de tot ceea ce te-ar putea influenta negativ. Ce-i drept, o astfel de atitudine poate crea o imagine proasta asupra ta, cum ca nu-ti pasa, cum ca iti vezi doar de interesele proprii, dand dovada de un dram de egoism, dar totusi binele tau conteaza cel mai mult si n-are rost sa te sacrifici pentru ceilalti. Daca tu ai motive sa fii vesel si sa zambesti, profita de atmosfera buna a acestei zile, fara sa te preocupe ca altii, langa tine, sufera si plang. Asa-i viata!


Pasul Fortunei Scorpion saptamanal

Horoscop Scorpion februarie 2013

Horoscop Scorpion 2013


Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Ai starea potrivita pentru a te concentra la o serie de aspecte de care nu ai avut timp inainte, cand erai prins in miezul unor evenimente stresante. Acum esti mult mai relaxat si tocmai pentru ca nu te impinge nimic de la spate, te poti apleca pe indelete asupra celor mai mici detalii. Te ocupi de cifre, de date, de acte marunte la urma urmei, dar care fac si ele parte din sarcinile cotidiene. Iti place ca le puni pe toate la locul lor si termini ziua cu un sentiment de implinire ca ai facut ordine intr-o lista intreaga de maruntisuri.


Pasul Fortunei Sagetator saptamanal

Horoscop Sagetator februarie 2013

Horoscop Sagetator 2013


Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Faci prea mult caz pe seama unei piedici pe care o transformi intr-un dezastru. Daca ai privi la cei din jur, ai vedea ca acestia trec mult mai usor peste astfel de momente pentru ca nu le agraveaza ca tine. Ei vad din orice impas o provocare menita sa le puna la incercare puterile. Fa si tu la fel si vei depasi momentele critice cu zambetul pe buze, fara sa te cramponezi de orice fleac. O atitudine pesimista va transforma un banal hop intr-o adevarata catastrofa, cand lucrurile nu stau deloc atat de rau pe cat ti se par tie.


Pasul Fortunei Capricorn saptamanal

Horoscop Capricorn februarie 2013

Horoscop Capricorn 2013


Horoscopul zilnic de azi Varsator

Este una din cele mai bune zile din aceasta luna de care trebuie sa profiti din plin. Se aud doar vesti bune de la cei dragi, afli noutati despre viitoare casatorii sau despre venirea pe lume a unui copil, esti in centrul atentiei printr-o mare realizare de care esti foarte mandru, deci pare sa fie o zi incarcata de emotii intense, ce se apropie foarte mult de ceea ce ai putea numi fericire! Inima te se umple de bucurie si de energie pozitiva pe care o degaji, pur si simplu, in jurul tau, molipsindu-i si pe ceilalti de voie buna.


Pasul Fortunei Varsator saptaminal

Horoscop Varsator februarie 2013

Horoscop Varsator 2013


Horoscopul zilnic de azi Pesti

Trebuie sa opresti brusc o activitate pentru a te concentra de urgenta asupra uneia noi aparute din senin. Nu suporta amanare, deci trebuie sa lasi orice la o parte pentru a-i da prioritate. Abia dupa ce vei duce la indeplinire acest nou plan te vei putea intoarce la ceea ce ai abandonat initial, dar e posibil ca, odata oprit din avant, sa nu te mai intereseze acel lucru si sa renunti definitiv, atras de altceva mai nou.


Pasul Fortunei Pesti saptamanal

Horoscop Pesti februarie 2013

Horoscop Pesti 2013

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții