Vezi cine ți-a fost suflet pereche în viața anterioară

Horoscopul Sufletul tău pereche într-o viață anterioară?. Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrolog...

Horoscopul zilnic de azi 18 Februarie 2013

Written By NIKE B. on duminică, 17 februarie 2013 | 08:54


Horoscopul zilei de azi 18 Februarie 2013

Horoscop zilnic 2013

Totul despre Astrologie

Horoscop Urania si ce şanse ai să-ţi găseşti jumătatea, în 2013

Horoscop Urania si Cumpenele anului 2013


Horoscopul zilnic de azi Berbec

Un stimulent oricat de mic daca ar veni de la cineva care are un efect puternic asupra ta, si te-ai implica trup si suflet intr-o noua actiune. Vrei ceva nou, dar nu ai curajul sa pornesti tu singur, de aceea stai concentrat la orice impuls care s-ar putea ivi de la ceilalti. Cineva iti da o idee excelenta pe care o vei prelua imediat si o vei transforma intr-o reusita de toata frumusetea. Esti un bun executant, urmezi intocmai ce-ti spune cel mai puternic, dar azi nu ai si capacitatea de a deveni tu liderul sau deschizatorul de drumuri.


Pasul Fortunei Berbec saptamanal

Horoscop Berbec februarie 2013

Horoscop Berbec 2013


Horoscopul zilnic de azi Taur

Ai senzatia ca ti s-au inecat toate corabiile, pentru ca planul de la care asteptai doar lucruri bune pare sa se impotmoleasca aici. Nu poti merge mai departe pe calea pe care ai inceput-o, dar in loc sa abandonezi complet orice efort, mai bine ai schimba un pic macazul. Sigur apare o cale alternativa de a duce mai departe ce ai inceput, totul e sa nu-l iei pe nu in brate si, daca nu ti-a iesit din prima, mai degraba sa-i pui punct. Se mai poate face ceva, deci fii atent la solutiile bune care se pot ivi de unde nici nu speri!


Pasul Fortunei Taur saptamanal

Horoscop Taur februarie 2013

Horoscop Taur 2013




Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Te simti bine printre oameni, chiar si printre necunoscuti, cu care reusesti sa gasesti usor un subiect comun de discutie. Excelezi in conversatie si in actul comunicarii, te descurci de minune chiar si in limbile straine in care ai ocazia sa discuti, ca atare relatia cu lumea te pune intr-o lumina foarte favorabila. Arati ce ai invatat, la ce esti cel mai bun si te stimuleaza sa dai tot din tine pentru a fi pe placul tuturor. Uiti de micile tale defecte si reusesti sa profiti doar de calitatile tale.



Pasul Fortunei Gemeni saptamanal

Horoscop Gemeni februarie 2013

Horoscop Gemeni 2013


Horoscopul zilnic de azi Rac

Parca nimic nu mai inainteaza iar ritmul ingrozitor de lent in care merge un proiect inceput de ceva vreme te face sa-ti pierzi interesul. Incepi sa crezi ca nu vei mai ajunge niciodata acolo unde ti-ai propus si fiecare zi care trece fara sa aduca nimic nou te determina sa te gandesti deja la altceva. Uiti ca unele lucruri au nevoie de ceva mai mult timp pentru a progresa, dar tu, mai grabit din fire, doresti rezultate imediate. Rabdarea iti este pusa la incercare si nu iei o nota prea buna la acest capitol.


Pasul Fortunei Rac saptamanal

Horoscop Rac februarie 2013

Horoscop Rac 2013


Horoscopul zilnic de azi Leu

Te indrepti spre rezultate promitatoare care te vor incanta iar incurajarile de pe margine te obliga sa nu te lasi nicio clipa pana nu pui mana pe roadele visate. Ai planuri marete in minte si abia astepti sa le pui in aplicare, dar inainte de a le da drumul, ar trebui sa te sfatuiesti cu o persoana cu mai multa experienta. Parerile sale vor avea un efect stimulativ asupra ta, ca atare nu e acolo nici ca sa te critice, nici ca sa-ti taie elanul, ci pentru a te incuraja sa mergi in directia aleasa.



Pasul Fortunei Leu saptaminal

Horoscop Leu februarie 2013

Horoscop Leu 2013


Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Cu stimulentele adecvate, ambitia ta creste si esti capabil de adevarate miracole daca stii ca esti sustinut. Cineva stie cata nevoie ai de incurajari si face tot posibilul sa te ambitioneze sa mergi mai departe, pentru ca poti, pentru ca stii, pentru ca ai cu ce! Chiar daca, pe undeva, apeleaza si la linguseli sau exagerari, sunt bune si acestea, pentru ca te motiveaza si iti dai mai multa incredere in calitatile tale. De dragul sustinatorului tau, ca sa nu-l dezamagesti, iti aduni bine fortele si reusesti!


Pasul Fortunei Fecioara saptamanal

Horoscop Fecioara februarie 2013

Horoscop Fecioara 2013


Horoscopul zilnic de azi Balanta

Un proiect la care ai muncit multa vreme se poate incheia atat de brusc, incat nici nu mai ai timp sa adaugi ultimele detalii. Nu credeai ca se va ajunge aici, pentru ca tu aveai o strategie mai indelungata in minte iar rezultatul in fata caruia te gasesti azi brusc nu te satisface. Altceva ai visat tu in acest demers, or finalul atins pare mai degraba un esec, o usa trantita in nas si nu tinta pe care ti-ai propus-o atunci cand ai pornit pe acest drum. Nu toate ies conform planurilor ci se mai ivesc si blocaje abrupte.


Pasul Fortunei Balanta saptamanal

Horoscop Balanta februarie 2013

Horoscop Balanta 2013




Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Stai ca pe ghimpi in asteptarea unei anumite vesti care iata, soseste cu surle si trambite chiar azi. Te simti dintr-odata mult mai relaxat, pentru ca stresul asteptarii dispare ca prin farmec. Este exact raspunsul pe care il visai, solutia mult dorita care va rezolva o problema incurcata, o informatie vitala de care aveai nevoie de urgenta, ca sa te poti linisti. Cu atat mai bucuros esti de sosirea acestei vesti cu cat ea restabileste un echilibru just, ca un verdict corect in favoarea ta.


Pasul Fortunei Scorpion saptamanal

Horoscop Scorpion februarie 2013

Horoscop Scorpion 2013


Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Ai multa energie si o capacitate extraordinara de a te concentra in mai multe directii simultan. Totusi, chiar daca ai fi capabil de reusite pe mai multe fronturi, tot va veni o clipa cand o banala neglijenta ar putea lasa urme nedorite. Fa un efort sa iti canalizezi energia spre un singur lucru, sa il duci la capat cu brio si abia dupa aceea sa te ocupi si de alte probleme. A le face pe toate dintr-o lovitura sta azi in calitatile tale, dar nu vei fi suta la suta multumit de rezultate.


Pasul Fortunei Sagetator saptamanal

Horoscop Sagetator februarie 2013

Horoscop Sagetator 2013


Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Oricat de tolerant si de rabdator ai fi, ai si tu o limita dupa care nu mai poti sa-ti pastrezi calmul. Azi cineva te scoate de-a binelea din sarite si ai o reactie agresiva, ce mira pe toata lumea. Esti omul care suporta multe, taci in banca ta, dar cand lucrurile devin insuportabile, rabufnesti periculos. Cam asa te comporti astazi, cand pur si simplu nu mai poti tolera capriciile altei persoane care se joaca prea mult cu nervii tai si esti gata sa iei masuri dure.


Pasul Fortunei Capricorn saptamanal

Horoscop Capricorn februarie 2013

Horoscop Capricorn 2013


Horoscopul zilnic de azi Varsator

Nu te poti concentra eficient la niciuna din sarcinile acestei zile. Daca te apuci de un lucru, gandul tau zboara imediat in alta parte, de parca niciodata nu esti multumit cu ce ai. Daca totul merge bine la serviciu, esti nemultumit de ceea ce se petrece acasa. Daca ai bani, nu esti multumit de amor. Deci orice ai face si orice ti s-ar oferi, tu ai mereu o nemultumire pe suflet si nu reusesti sa vezi lucrurile bune pe care le ai totusi la indemana. Poti rata multe sanse bune daca mereu vrei altceva!


Pasul Fortunei Varsator saptaminal

Horoscop Varsator februarie 2013

Horoscop Varsator 2013


Horoscopul zilnic de azi Pesti

Detii toate resursele necesare sa faci fata cu brio valului de afronturi si piedici care se iveste azi in calea ta. Ti se pare ca toate s-au aliat impotriva ta, bati pasul pe loc si nu reusesti nimic din tot ce ti-ai propus, dar deh, mai sunt si astfel de momente cand toate merg de-a-ndoaselea. Aduna-ti fortele fara a te lasa coplesit de nervi sau agresivitate, pentru ca risti sa-ti faci singur rau cu o astfel de atitudine. Fii constient ca e o zi dificila, fara a pretinde rezultate rapide si usoare. Totul merge mult mai greu astazi!


Pasul Fortunei Pesti saptamanal

Horoscop Pesti februarie 2013

Horoscop Pesti 2013

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții