Cele mai credincioase zodii, în funcție de zodie

Horoscop pentru cele mai credincioase zodii, în funcție de zodie. Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2...

Horoscopul zilnic de azi 19 Februarie 2013

Written By NIKE B. on luni, 18 februarie 2013 | 11:08


Horoscopul zilei de azi 19 Februarie 2013

Horoscop zilnic 2013

Totul despre Astrologie

Horoscop Urania si ce şanse ai să-ţi găseşti jumătatea, în 2013

Horoscop Urania si Cumpenele anului 2013


Horoscopul zilnic de azi Berbec

Norocul apare in calea ta sub forma unei sanse excelente de succes, pentru ca te poti remarca fara prea mult efort in fata lumii. Este o ocazie perfecta de a iesi primul din orice confruntare de forte, pentru ca iti demonstrezi usor valoarea si superioritatea fata de cei cu care te compari. Seful te va aprecia sincer pentru realizarile tale iar increderea in fortele proprii pe care o afisezi este de bun augur, pentru ca atunci cand te apreciezi pe tine insuti, si ceilalti te vor privi intr-o lumina buna.


Pasul Fortunei Berbec saptamanal

Horoscop Berbec februarie 2013

Horoscop Berbec 2013


Horoscopul zilnic de azi Taur

Un colaborator apeleaza la tertipuri nu tocmai corecte pentru a ti se baga pe sub piele si a-ti castiga prietenia, dar intuitia iti atrage atentia asupra acestor intentii. Nu trebuie sa te lasi influentat si impresionat de linguseli si vorbe mieroase, ci sa incerci sa te detasezi de ceea ce ti se transmite. Daca faci greseala sa il crezi, cazi in capcana sa si se va folosi mai apoi de victoria obtinuta prin astfel de metode. Daca esti mai credul din fire, mai ales in fata celor la care tii, de data aceasta prefa-te ca nu auzi argumentele mincinoase.


Pasul Fortunei Taur saptamanal

Horoscop Taur februarie 2013

Horoscop Taur 2013




Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Uneori, banii au si un efect terapeutic incredibil, pentru ca daca unele planuri ale vietii tale lasa de dorit, poti iesi la cumparaturi si uiti de toate. Nu te uita la bani daca ei te pot ajuta sa alungi supararea sau depresia, fie ca e vorba de propriile tale necazuri sau de ale celor dragi. Un cadou, oricat de mic, venit in cel mai sumbru moment, va readuce zambetul pe chip si va alunga gandurile negre. Totul e sa nu incepi sa iti faci griji de cat costa acel obiect, pentru ca nu pretul conteaza aici, ci semnificatia acestui bonus, generator de optimism si bucurie.



Pasul Fortunei Gemeni saptamanal

Horoscop Gemeni februarie 2013

Horoscop Gemeni 2013


Horoscopul zilnic de azi Rac

Nu te astepta ca toate sarcinile pe care ti le-ai asumat pentru azi sa ajunga cu brio la indeplinire, totul din cauza relatiei defectuoase cu autoritatile. Birocratia este cel mai mare dusman astazi, avand parte numai de refuzuri, amanari, usi trantite in nas, care evident ca te irita si pe tine. Nu uita de diplomatie si bune maniere, oricat de nervos ai fi in astfel de situatii, pentru ca daca ripostezi si tu la fel de agresiv, cu atat mai greu va fi apoi sa bati la aceeasi usa. Lasa loc de buna ziua!


Pasul Fortunei Rac saptamanal

Horoscop Rac februarie 2013

Horoscop Rac 2013


Horoscopul zilnic de azi Leu

Nu te crampona de esecul aparent de care ai astazi parte, pentru ca nu e chiar un capat de tara! Imediat se va ivi o alternativa care sa te ajute sa duci mai departe ceea ce ai inceput. Un refuz care pare categoric, o relatie terminata brusc, o vorba aspra sunt dureroase la prima vedere, dar dupa ce vei iesi de sub impactul bomba al celor aflate, vei descoperi in jur suficiente motive de a zambi. Legea compensatiei functioneaza de fiecare data: nu ai obtinut ceva, primesti altceva din alta parte.



Pasul Fortunei Leu saptaminal

Horoscop Leu februarie 2013

Horoscop Leu 2013


Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Ai ajuns la un final de etapa dar culmea, nu se termina totul aici. De fapt, un sfarsit pare sa fie pentru tine un nou inceput, si inca unul cu doua directii diferite de evolutie. E dificil momentul: nu ajunge ca e vorba de un final, ci este imediat urmat si de o decizie dificila, nestiind incotro s-o apuci de acum inainte. Nu te grabi sa alegi imediat, nu-ti cere nimeni decizia pe loc, deci mai intai ocupa-te de ultimele aspecte inainte de a inchide vechiul capitol, dupa aceea vezi tu ce-ai sa faci.


Pasul Fortunei Fecioara saptamanal

Horoscop Fecioara februarie 2013

Horoscop Fecioara 2013


Horoscopul zilnic de azi Balanta

Invata de la altii cu mai multa experienta de viata cum sa procedezi in situatia de fata, ca nu cumva sa te grabesti intr-o directie gresita. Daca esti o fire impulsiva care nu are rabdare sa cantareasca atent anumite situatii, de data aceasta nu trebuie sa tii cont de fire, ci sa asezi in prim plan rabdarea si prudenta, esentiale pentru a face cea mai buna alegere. Ai pe cineva alaturi care te trage de maneca si iti arata concret ce trebuie sa faci. Urmeaza-i sfaturile cu respect, lasand orgoliile deoparte!


Pasul Fortunei Balanta saptamanal

Horoscop Balanta februarie 2013

Horoscop Balanta 2013




Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Trebuie sa lupti cu emotiile coplesitoare care se zbat acum in sufletul tau! Esti mai puternic decat toate temerile si angoasele tale cele mai ascunse, deci ia-ti inima in dinti si lupta cu toti stimulii care te pot afecta. Nimic nu e mai tare decat vointa ta, trebuie sa fii rational si sa iti stapanesti emotiile si pasiunile. E nevoie de un act de curaj, de multa vointa si de stapanire de sine pentru a depasi cu brio furtuna de senzatii, trairi si frici care navalesc peste tine dintr-o data, dar poti face fata cu luciditate!


Pasul Fortunei Scorpion saptamanal

Horoscop Scorpion februarie 2013

Horoscop Scorpion 2013


Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Faci echipa buna cu un colaborator la fel de energic si de entuziast ca tine. va stimulati unul pe altul, va completati reciproc si din tandemul vostru poate iesi un rezultat de care va veti folosi deopotriva. Chiar daca se mai incing si dispute, se vor dovedi a fi constructive, pentru ca apreciezi momentele in care fiecare isi pune in valoare calitatile intelectuale si trasaturile de caracter, iar intre doi oameni destepti, contradictiile pot fi de fapt un schimb de pareri ceva mai furtunos, dar, in final, reciproc avantajos.


Pasul Fortunei Sagetator saptamanal

Horoscop Sagetator februarie 2013

Horoscop Sagetator 2013


Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Nu te poti bucura pe deplin de vestile bune care sosesc astazi, de parca ti-ar fi teama ca ele ar fi insotite si de ceva negativ. Ti-e frica sa nu vina imediat dupa aceea si un motiv de suparare sau sa ti se ia inapoi ce ai primit, dar nu e atitudinea cea mai potrivita in acest caz. Ceilalti se bucura cu tot sufletul pentru ca sunt evenimente pe care le-au asteptat cu optimism, dar tu nu reusesti sa fii la fel de degajat. Stai ca pe ghimpi ca si cum ai astepta ca o surpriza negativa sa se iveasca de dupa colt.


Pasul Fortunei Capricorn saptamanal

Horoscop Capricorn februarie 2013

Horoscop Capricorn 2013


Horoscopul zilnic de azi Varsator

O zi de mare succes, dar in care ai putea aborda o atitudine un pic cam orgolioasa iar norocul s-ar putea sa treaca pe langa tine. Nu fi chiar atat de sigur de un succes, chiar daca ai muncit pentru a-l obtine, pentru ca uneori e posibil sa ti se scurga printre degete din prea multa siguranta de sine. Asteapta acel moment cu sufletul la gura, stand mereu pe faza, pentru ca, daca te relaxezi chiar inaintea punctului culminant, nici nu stii se duce la altul. Lupta pana in ultima clipa!


Pasul Fortunei Varsator saptaminal

Horoscop Varsator februarie 2013

Horoscop Varsator 2013


Horoscopul zilnic de azi Pesti

Legea intervine in sarcinile asumate si te obliga sa urmezi intocmai un regulament batut in cuie. Te supui destul de usor normelor impuse de sus, pentru ca e o forma buna de a te organiza si a ajunge la rezultatele dorite fara sa pierzi timpul cu experimente. Faci totul ca la carte, asa cum ti se spune, si vezi cum se contureaza rezultatele finale. Pentru ca ai urmat calea corecta, vei fi recompensat pentru munca depusa si vei fi apreciat ca ai fost executantul perfect.


Pasul Fortunei Pesti saptamanal

Horoscop Pesti februarie 2013

Horoscop Pesti 2013

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții