Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 28 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscopul zilnic de azi 20 Februarie 2013

Written By NIKE B. on marți, 19 februarie 2013 | 13:11


Horoscopul zilei de azi 20 Februarie 2013

Horoscop zilnic 2013

Totul despre Astrologie

Horoscop Urania si ce şanse ai să-ţi găseşti jumătatea, în 2013

Horoscop Urania si Cumpenele anului 2013


Horoscopul zilnic de azi Berbec

Privesti spre viitor cu multa incredere, constient ca rezultatele pe care le visezi nu sunt usor de atins. E un drum lung pana la capat si te inarmezi cu multa rabdare pentru ca vrei sa ajungi acolo intr-o zi. Cu sau fara o strategie bine pusa la punct, pornesti intr-o calatorie de perspectiva care te va implini, dar trebuie sa faci pasi mici si siguri pana la primele roade. Ai garantia ca va fi un rezultat pozitiv, deci merita sa astepti, oricat ar dura. Efectele de arata in viitor.


Pasul Fortunei Berbec saptamanal

Horoscop Berbec februarie 2013

Horoscop Berbec 2013


Horoscopul zilnic de azi Taur

Ar trebui sa pornesti pe o cale noua pe care o priveai destul de increzator, dar ai mereu impresia ca piedicile te toti tin pe loc. Sunt multe obstacole de trecut chiar acum, la primii pasi, dar tocmai in asta consta talentul tau de a trece peste toate si a duce la capat ce ai inceput: in a-ti aduna fortele si a-ti pune ambitia la treaba pentru ca aceste piedici sa para minore. Cel mai greu va fi sa convingi lumea ca ideea ta e buna, deoarece se vor ivi suficienti oponenti care considera ca doar ei au dreptate.


Pasul Fortunei Taur saptamanal

Horoscop Taur februarie 2013

Horoscop Taur 2013




Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Ai impresia ca bati pasul pe loc si nimic nu mai merge si poate chiar ar fi bine sa nu insisti in nicio directie, pentru ca nu vei observa roade prea bune. Multe din piedicile acestei zile vin de la anturaj, pentru ca te afli intr-un mediu incarcat de tensiuni si energii negative care te afecteaza profund. Ai o senzatie puternica de ostilitate, de rivalitate poate, de parca unii te-ar privi cu un dram de egoism si invidie, desi consideri ca nu au de ce sa te priveasca asa, dar mai bine le raspunzi si tu cam cu aceeasi atitudine.



Pasul Fortunei Gemeni saptamanal

Horoscop Gemeni februarie 2013

Horoscop Gemeni 2013


Horoscopul zilnic de azi Rac

Ispita cea rea isi baga coada intre tine si persoana iubita si scoate la iveala aspecte care nu va plac nici unuia din voi. Exista riscul de a calca stramb, de a-ti dezamagi jumatatea, dar nici el nu e mai corect, ci poate sa se implice intr-o actiune din care tu ai putea avea numai de suferit. Tocmai pentru ca stii ca unele pericole se infiltreaza intre voi, incearca sa valorifici mai mult lucrurile bune ce se cer intr-o relatie: fidelitatea, sinceritatea si vointa de a rezista in fata ispitelor!


Pasul Fortunei Rac saptamanal

Horoscop Rac februarie 2013

Horoscop Rac 2013


Horoscopul zilnic de azi Leu

Se da o lupta intensa de emotii in interiorul tau si sunt foarte contradictorii, incat nu stii cui sa dai prioritate. Parca s-ar ascunde doua personalitati diferite in tine: una curajoasa, alta tematoare, una buna, alta rea, si fiecare isi cere dreptul la replica. Tu esti la mijloc in aceasta confruntare de forte si practic te lasi la voia lor, pana ce una din ele reuseste sa te domine. Totusi, aceasta atitudine pare ciudata in ochii celor din jur, care nu vor sti cum sa se poarte cu tine, pentru ca de fiecare data esti in alte toane: ba sus, ba jos.



Pasul Fortunei Leu saptaminal

Horoscop Leu februarie 2013

Horoscop Leu 2013


Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Uneori trebuie sa mai spui si un neadevar pentru a iesi basma curata dintr-o situatie jenanta, dar nu lasa lucrurile sa perpetueze in minciuna. Dupa ce totul s-a sfarsit, fa tot posibilul sa repari greseala si sa restabilesti purul adevar, altfel vei construi un intreg edificiu pornind de la o informatie falsa iar minciuna, stii si tu, are picioare scurte. Foloseste-te de acel tertip doar ca solutie de compromis intr-un moment dificil, dar nu continua in acelasi sens multa vreme. Recunoaste si repara!


Pasul Fortunei Fecioara saptamanal

Horoscop Fecioara februarie 2013

Horoscop Fecioara 2013


Horoscopul zilnic de azi Balanta

Cei care te inconjoara, desi se bat cu pumnul in piept ca iti sunt prieteni, nu merita increderea ta deplina. Ar trebui sa ramai suspicios la tot ce auzi, pentru ca se vehiculeaza informatii rau intentionate, zvonuri neadevarate si barfe denigratoare care, daca le iei in seama, ti-ar putea crea neplaceri in relatia cu anumite peroane. Informeaza-te din mai multe surse inainte de a te baza pe o anumita informatie, pentru ca azi in jur planeaza multa minciuna si fatarnicie.


Pasul Fortunei Balanta saptamanal

Horoscop Balanta februarie 2013

Horoscop Balanta 2013




Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Desi esti cam stramtorat din punct de vedere financiar, azi esti nevoit sa umbli in cont pentru o plata ceva mai mare, dar care e obligatorie. Chiar daca dai acest ban cu inima stransa, de teama viitoarelor facturi, vei vedea ca te vei simti foarte bine dupa aceea, pentru ca vei scapa de o imensa povara de pe umeri. Este ori o datorie pe care o tot amani de cateva luni, cautand scuze sa nu o platesti, ori o investitie pe care nu o programasei chiar pentru acum, dar e musai sa grabesti momentul ca sa te degrevezi de sarcini grele.


Pasul Fortunei Scorpion saptamanal

Horoscop Scorpion februarie 2013

Horoscop Scorpion 2013


Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Trebuie sa inchei odata un capitol de care esti inca prea atasat. E o veche amintire care nu-ti prieste nici acum, dupa atata timp, si de care nu te poti rupe deocamdata. E nevoie de un act de vointa sa-i pui capat aici, pentru ca acum ai parca un motiv in plus pentru a lasa trecutul la locul lui si a te concentra asupra prezentului. E momentul ideal sa uiti, sa ierti si sa te debarasezi de un balast inutil care apartine altor vremuri. Te vei simti mult mai bine dupa aceea.


Pasul Fortunei Sagetator saptamanal

Horoscop Sagetator februarie 2013

Horoscop Sagetator 2013


Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Treci printr-o situatie riscanta care lasa efecte nedorite asupra psihicului tau. Nu esti deloc in toane bune si poti considera acest moment drept o criza neasteptata. Treci de la o extrema la alta peste noapte, pe nepusa masa, si daca aseara te-ai trezit linistit si vesel, a doua zi dimineata esti un pachet de nervi. Te coplesesc niste temeri ciudate care au la baza presentimente sumbre, de parca nu te-ai astepta la nimic bun. De ce ti-e frica nu scapi!


Pasul Fortunei Capricorn saptamanal

Horoscop Capricorn februarie 2013

Horoscop Capricorn 2013


Horoscopul zilnic de azi Varsator

A venit vremea unor investitii prin care vrei sa-ti faci viata un pic mai frumoasa. Cheltuiesti pentru decorarea casei, pentru ameliorarea imaginii exterioare sau pentru confortul domestic, iar iesirile tale la cumparaturi se vor solda cu cate ceva nou pe toate aceste planuri. Nu se poate spune ca esti cheltuitor, ci doar preocupat sa aduci un plus de noutate lumii in care traiesti, ca atare cumperi ceva si pentru casa, si pentru sufletul tau, si pentru look si deja te simti altfel!


Pasul Fortunei Varsator saptaminal

Horoscop Varsator februarie 2013

Horoscop Varsator 2013


Horoscopul zilnic de azi Pesti

Nu reusesti deloc sa ajungi la un consens cu un coleg care o tine pe a lui cu incapatanare si spune nu la orice i-ai spune. Nu te lasa furat de tentatia scandalului, chiar daca tu consideri ca dreptatea e la tine, ci incearca sa-i demonstrezi ca greseste prin alte argumente in afara agresivitatii verbale. Niciunul din voi nu va avea castig de cauza daca il ataca pe celalalt cu contra-argumente dure, pentru ca exista cu siguranta o cale de mijloc care sa va multumeasca pe amandoi.


Pasul Fortunei Pesti saptamanal

Horoscop Pesti februarie 2013

Horoscop Pesti 2013

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții