Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 19 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscopul zilnic de azi 22 Februarie 2013

Written By NIKE B. on joi, 21 februarie 2013 | 13:28


Horoscopul zilnic de azi Berbec

Nu detii o anumita informatie, fara de care nu poti duce la indeplinire o sarcina asumata. Decat sa stai si sa numeri orele care trec fara a aduce nimic nou in program, mai bine te-ai informa din orice sursa pe care o ai la dispozitie. Intreaba pe unii, pe altii, verifica-ti vechile cunostinte acumulate in studii, candva, pentru ca sigur acea informatie necesara se afla deja in preajma ta, dar nu ai acces la ea din diferite motive. Trebuie sa sapi dupa ea, nu e la suprafata ca sa te folosesti de ea aproape pe tava, ca atare insista sa dai de ea!


Pasul Fortunei Berbec saptamanal

Horoscop Berbec februarie 2013

Horoscop Berbec 2013


Horoscopul zilnic de azi Taur

Iubirea este planul celor mai tandre si mai romantice evenimente, pentru ca persoana iubita te rasfata cu gesturi de afectiune. Mai ai dubii acum ca esti iubit asa cum doreai? Pesemne ca nu, pentru ca felul in care partenerul isi pune inima pe tava, inconjurata de floricele, ingerasi si vorbe dulci e dovada clara ca cineva te iubeste cu adevarat. Ofera-i si tu aceleasi gesturi calde, pentru a transforma aceasta zi superba intr-o poveste ca-n filme…


Pasul Fortunei Taur saptamanal

Horoscop Taur februarie 2013

Horoscop Taur 2013




Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Nu te afli in cea mai buna companie. Desi te afli printre colaboratori cu care inainte ai avut o relatie foarte constructiva, de data aceasta se plang intruna de tot felul de probleme si te trag inapoi. Alege-ti cu grija tovarasii de lucru, pentru ca reusitele tale depind enorm de felul in care te ajuta acestia. Daca sunt negativisti, fricosi, suspiciosi la orice, e normal ca te vor face si pe tine sa bati pasul pe loc, deci trebuie sa fii mai exigent in clipa cand te implici intr-o activitate colectiva. Singur nu poti, dar nici in medii neadecvate nu merge.



Pasul Fortunei Gemeni saptamanal

Horoscop Gemeni februarie 2013

Horoscop Gemeni 2013


Horoscopul zilnic de azi Rac

Orgoliile nu-si au rostul intr-o relatie, ci, din cand in cand, ba unul, ba celalalt trebuie sa mai renunte la propriile principii de dragul celuilalt. Te vei simti foarte bine dupa ce vei depasi acest impas in cuplu, pentru ca te-ai aratat dispus sa asculti si sa accepti opinia partenerului. Cu sacrificiile de rigoare, iubirea poate reveni la normal. Au existat unele neintelegeri in cuplu ce au nascut tensiuni si suferinte, dar unul din voi trebuie sa treaca cu vederea detaliile care nu-i convin daca vreti sa mergeti mai departe impreuna.


Pasul Fortunei Rac saptamanal

Horoscop Rac februarie 2013

Horoscop Rac 2013


Horoscopul zilnic de azi Leu

Viitorul arata foarte bine si pentru ca deja se prefigureaza niste rezultate foarte interesante, prinzi mai mult curaj si faci pasi mari spre reusita. Esti puternic motivat de recompensa care te va astepta la final, si nu poti lasa ziua sa treaca fara sa mai adaugi ceva la acest demers care evolueaza incredibil de bine. Daca ai ocazia de a-ti pune in valoare calitatile native (ambitia, vointa, spiritul conducator, combativitatea, energia fizica), te poti remarca fara niciun efort.



Pasul Fortunei Leu saptaminal

Horoscop Leu februarie 2013

Horoscop Leu 2013


Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Nu esti prea sigur pe informatiile pe care le detii si nici pe opiniile proprii, de aceea preferi de multe ori sa stai in umbra si sa-i lasi pe altii sa se remarce. Daca ai fi atent, ti-ai da seama ca cei care o fac azi pe desteptii nu se ridica nici pe departe la nivelul la care se cred, ci e doar gura de ei! Unii se lauda fara a avea nimic de spus, in timp ce tu, care esti cu mult deasupra tuturor si detii cunostintele necesare pentru a lua cuvantul, stai retras, fara incredere in propria valoare. Fa un pas in fata si spune ce gandesti, fara teama!


Pasul Fortunei Fecioara saptamanal

Horoscop Fecioara februarie 2013

Horoscop Fecioara 2013


Horoscopul zilnic de azi Balanta

Unde-i lege nu-i tocmeala, ca atare trebuie sa accepti exact ce se cere de la tine, fara a incerca sa mai negociezi conditiile. Ca esti sau nu de acord cu limitele la care esti si tu supus, trebuie sa faci cum ti se spune si sa nu te abati de la reguli. Ai in preajma niste exemple demne de urmat care fac totul ca la carte si in final sunt recompensati pentru capacitatea lor de a se supune legilor. Orice abatere de la reguli poate atrage sanctiuni, deci fii si tu la fel de docil si de ascultator, pentru ca e in avantajul tau, la urma urmei!


Pasul Fortunei Balanta saptamanal

Horoscop Balanta februarie 2013

Horoscop Balanta 2013




Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Poate nu e bine sa iti dedici tot timpul si toata energia pentru a sari in ajutorul unui prieten. Felul in care te va rasplati e mult sub asteptari incat aproape ca vei regreta ca ai vrut sa-i fii de folos intr-un moment care nu era nicidecum atat de grav pe cat arata acesta. Fii mai rezervat cand cineva cere ajutor, pentru ca s-ar putea sa fie o gluma ca sa profite de bunavointa ta. Problema sa e banala si nici nu ar merita atatea eforturi de la ceilalti, pentru ca el sta si profita comod de pe margine.


Pasul Fortunei Scorpion saptamanal

Horoscop Scorpion februarie 2013

Horoscop Scorpion 2013


Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Ai ajuns cu brio la capatul unei actiuni care te-a solicitat la maximum, dar roadele pe care le culegi acum arata ca a meritat tot acest efort. Primesti laude, aprecieri sincere, poate si vreun premiu ca semn de pretuire pentru eforturile depuse de tine. Ai toate motivele sa fii multumit, esti mandru de nivelul la care ai ajuns prin propriile tale eforturi. Nu te grabi deja la un alt proiect, ci incearca sa te bucuri cat mai mult timp de actuala reusita, din care iti vei extrage ideile si energia pentru alte si alte scopuri inalte.


Pasul Fortunei Sagetator saptamanal

Horoscop Sagetator februarie 2013

Horoscop Sagetator 2013


Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Nu stii de ce sa te apuci astazi, pentru ca ar fi doua variante la fel de interesante in program. Totusi, nu poti juca pe doua fronturi, ca atare trebuie sa te decizi cui ii acorzi prioritate, altfel le vei rata pe amandoua. Una singura te duce la rezultate cu adevarat bune, deci pune serios in balanta, analizand argumentele pro si contra cu atentie. Vei gasi un detaliu care te va ajuta sa inclini mai mult spre una din directii, abandonand-o pe cealalta.


Pasul Fortunei Capricorn saptamanal

Horoscop Capricorn februarie 2013

Horoscop Capricorn 2013


Horoscopul zilnic de azi Varsator

Nu te arunca fara masuri de precautie in aventura care ti se deschide in fata ochilor, pentru ca ai predispozitie spre excese care pot genera greseli. Fii mai moderat, tempereaza-ti entuziasmul, ca nu cumva sa consumi prea multa energie chiar de la primii pasi si mai apoi sa-ti pierzi interesul. Calculeaza-ti bine fortele inainte de a incepe pentru a nu abuza din prima. Este un demers de lunga durata care te va solicita mult, deci ar fi bine sa investesti resurse moderate de energie acum, la prima etapa.


Pasul Fortunei Varsator saptaminal

Horoscop Varsator februarie 2013

Horoscop Varsator 2013


Horoscopul zilnic de azi Pesti

Unele planuri de la serviciu stau pe loc din cauza unor piedici de natura oficiala. Nu detii un anumit document sau o autorizatie necesara pentru a duce mai departe un proiect caruia ii acorzi o importanta speciala, deci inainte de orice trebuie sa faci rost de acel suport legal absolut obligatoriu. Ai mereu impresia ca nu ai voie sa te misti cum vrei, ca exista altii mai puternici care iti pun bete in roate sau cer de la tine mai mult decat poti duce, iar senzatia permanenta de stres creste la serviciu. Fa cum ti se spune.


Pasul Fortunei Pesti saptamanal

Horoscop Pesti februarie 2013

Horoscop Pesti 2013

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții