Horoscop Urania. Ce dorințe ascunse au zodiile

Dorințele ascunse ale fiecărui semn zodiacal Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. F...

Zodiacul Iubiri, Caracteristici Gemeni

Written By NIKE B. on vineri, 22 februarie 2013 | 08:33

Caseta cu bijuterii a nativului din zodia Gemeni

1. Caracterul. Fiind o zodie de aer, Geamănul poate fi considerat volatil, mereu supus schimbării, simţindu-se întotdeauna bine în toiul, în focul evenimentelor. Născut în zilele când natura atinge apoteoza, Geamănul va fi plăcut, săritor, cu o gândire bogată şi flexibilă, poate prea mlădioasă, chiar alunecoasă, natura sa fiind intelectuală şi nestatornică. Astrologii spun despre semnul Gemenilor că reprezintă intelectul pur.

2. Ziua norocoasă a Geamănului este miercurea, zi plasată în partea cea mai de sus a săptămânii, când motoarele sunt ambalate şi week-end-ul este doar o amintire sau un proiect în fază embrionară.

3. Cifra norocoasă. Se pare că Geamănul nu are o cifră anume care să-i poarte noroc, fiecare cifră urmând a-i fi cu şansă în funcţie de împrejurări. Totuşi, cei mai mulţi astrologi dau ca norocoasă pentru Geamăn cifra 5 şi tot ce se divide cu 5. în schimb, numerele cu 5, cum ar fi 555 sau 5555, nu au, totuşi, nici o relevanţă pentru Geamăn. Cifra 5 arată că nativii aflaţi sub semnele ei vor avea un suflet cald şi un caracter fragil şi vulnerabil. Această cifră 5 ne mai spune că Geamănul poate fi atât impulsiv, cât şi schimbător, gândirea fiindu-i, însă, mereu activă şi mereu capabilă de performanţă.

4. Piatra norocoasă. Geamănul intră în relaţie benefică destul de uşor cu mediul înconjurător şi, de aceea, înspre norocul său îşi vor trimite razele mai multe pietre, în primul rând agatele, dar şi perlele, safirele, smaraldele. Agatele Geamănului sunt nişte pietre semipreţioase, alcătuite din mai multe benzi divers colorate. Pe undeva, aceste pietre exprimă, şi încă foarte bine, firea multicoloră a Geamănului, precum şi complexi­tatea stărilor sale sufleteşti, pe care le trăieşte cu toată intensitatea. Dintre
metale, constelaţia Gemenilor va avea în stăpânire mercurul, un metal pe­riculos şi mai ales unic în felul său, deoarece, în mod obişnuit, se prezintă în stare lichidă. Acestui metal i se mai spune şi hidrargir sau argint viu.

5. Culoarea norocoasă. Ca şi în cazul pietrelor, culorile aducătoare de noroc pentru Geamăn sunt mai multe - albastru, galben, portocaliu. Azuriul este o culoare foarte apropiată de nativul Geamăn, furnizându-i, se zice, capacitatea de a fi romantic, prietenos, iubitor. Violetul este, de asemenea, o culoare ce favorizează norocul Geamănului.

6. Floarea norocoasă. Una dintre florile care vor aduce noroc Geamănului este mimoza, o floare deosebit de gingaşă. Numele latinesc al acestei flori este cât se poate de sugestiv - Mimosa pudica.

7. Parfumul norocos. Mirosurile de gardenie, iasomie şi zambilă îl vor inspira pe Geamăn şi îl vor face iubit. Toate aceste plante au flori cu un miros foarte puternic şi plăcut, remarcabilă fiind, în primul rând, aroma florii albe de gardenie.

8. Muzica norocoasă, muzica binefăcătoare. Se spune despre Geamăn că întotdeauna va asculta cu plăcere muzică modernă, de la marile formaţii de rock, până la cel mai nou şi la modă solist de hip-hop. Transcripţiile pe ritmuri moderne ale marilor opere muzicale clasice îi vor fi, de asemenea, de ajutor Geamănului.

9. Calitatea umană preţuită, calitatea dorită - profunzimea în gândire. Unii astrologi afirmă că nativul Geamăn va preţui, la viaţa sa, dorinţa şi capacitatea de a face dragoste.

10. Calitatea umană detestată - lipsa de iniţiativă. Geamănului nu-i place nicidecum lentoarea în acţiune. El va dispreţui imobilismul, cu orice ocazie, în orice împrejurare.

11. Ideal de viaţă - să ajungă un om de spirit, să se cultive spiritual şi, dacă se poate, să creeze în domeniile spiritului, de exemplu să scrie, să ajungă scriitor, gazetar.

12. Dorinţa secretă - să-şi însuşească obiceiurile unei elite spirituale şi să trăiască precum acea elită. Este vorba, în primul rând, de lumea celor care creează prin scris.

13. Verbul specific - a gândi. Meditaţia va fi mereu preţuită de Geamăn, iar dorinţa lui este de a dispune de timp pentru a reflecta netulburat la marile probleme ale omului, una dintre acestea fiind dragostea.

14. Zodii care se armonizează cu Geamănul - Berbecul şi Vărsătorul. De asemenea, Geamănul poate fi uneori armonic şi cu nativul în Leu, dar nu în toate cazurile. Se spune că, în momentele de destindere şi nebunii, cea mai potrivită zodie i-ar fi Balanţa.

15. Zodii conflictuale cu Geamănul. Două sunt zodiile care pot să se opună, care nu „rimează" cu un tip atât de complex şi de disponibil, aşa cum este Geamănul: Fecioara şi Peştii. Ciudat este faptul că Peştii, conflic-tuali cu Geamănul, îl pot ajuta pe acesta în carieră.

16 Zodia favorabilă concubinajului şi căsătoriei Geamănului -Săgetătorul. Evident, există o simetrie aici, Geamănul de la începutul verii se va completa, benefic, cu Săgetătorul, zodia primei luni de iarnă, adică semnul solstiţiului de vară se va potrivi, mănuşă, cu semnul solstiţiului de iarnă. Se ştie că la finele zodiei Geamănului începe moartea luminii, în timp ce la finele zodiei Săgetătorului începe creşterea, renaşterea luminii. Mulţi astrologi consideră că şi Balanţa ar fi potrivită pentru intimitatea nativului în Gemeni, aceasta temperându-1 în elanurile sale care, uneori, pot da pe dinafară. Nu, nu i se vor recomanda nativului Geamăn parte­neri de viaţă din zodia Peştilor sau a Fecioarei.

17. Trăsăturile personalităţii Geamănului. Nativul în Geamăn va putea face, în mod obişnuit, o legătură bună, necesară şi eficientă, între inimă şi creier, între pasiune şi raţiune, între echilibru şi frumoasa nebunie (de obicei a tinereţii). în general, Geamănul este un om împătimit de dia­log, plăcându-i să dezbată, să converseze, să promoveze idei şi informaţii. Desigur, învaţă şi îi place foarte mult să-i înveţe şi pe alţii. Mobil de felul său, Geamănul poate juca, având acelaşi mare succes, în orice tabără. Se zice despre Geamăn că se prezintă aşa deoarece ar fi un fel de Ianus, având, în anumite împrejurări, două feţe. Geamănul este abil atât în relaţiile cu ceilalţi, cât şi cu spiritul şi spiritele societăţii. Din acest motiv, dintre Gemeni se vor recruta foarte buni profesori, scriitori, ziarişti. Concluzi­onând despre personalitatea Geamănului, putem remarca următoarele trăsături: mobilitate, capacitate intelectuală, capacitate de a stabili relaţii umane rapide şi convingătoare, capacitate de dedublare, adaptabilitate, uneori însingurare, multă, multă nelinişte.

18. Călăuză astrală - Mercur. Astrologii consideră că planeta Mercur este stăpâna scrisului, a expresiei artistice, a artelor cuvântului. Nativul în Gemeni va avea talent literar, va promova idei, va dezvolta teorii, va avea un discurs captivant. Mercur, mesagerul zeilor, înseamnă relaţii ample, inteligenţă, oratorie, afaceri inspirate.

19. Simbol astrologie - Gemenii. Doi copii identici, înlănţuiţi - o expre­sie străveche, şi încă misterioasă, a intelectului.

20. Guvernare asupra corpului omenesc. Plămânii, braţele, umerii se află în stăpânirea constelaţiei Gemenilor. Nativul în Gemeni va suferi de boli ale acestor zone ale corpului. Aparatul respirator al nativului în Gemeni va fi foarte sensibil. Pot apărea probleme şi la nivelul sistemu­lui nervos, acesta fiind destul de vulnerabil, precum şi la nivelul pielii, bolile dermatologice fiind întâlnite mai ales la Geamănul cu ten alb, cu păr blond. Li se recomandă Gemenilor să evite fumatul şi climatul umed Şi rece. Femeile blonde, native în Gemeni, trebuie să aibă grijă maximă pentru pielea lor.

21. Poziţia pe cer a semnului zodiacal. Constelaţia Gemenilor are peste 100 de stele şi se găseşte în emisfera boreală, atingând constelaţiile Vizitiului şi Orionului. Stelele principale sunt Castor şi Pollux, acestea reprezentând, de fapt, Gemenii. Potrivit mitologiei, Castor ţine lira lui Apollo, iar Pollux măciuca lui Hercules. Castor şi Pollux simbolizează na­tura dublă a acestei zodii şi a nativilor ei.

22. Zonele sensibile în dragoste - palmele, degetele şi braţele. Se afirmă despre femeia Geamăn că poate reacţiona emoţional chiar şi la sărutarea mâinii.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții