Zodiacul Iubiri Balanta ~ Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual - 2021

LUNA NOIEMBRIE VINE CU SCHIMBĂRI MAJORE

Luna noiembrie vine cu schimbărilor majore pentru zodii Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrolo...

luni, 25 februarie 2013

Zodiacul Iubiri BalantaFemeia născută în zodia Balanta

Comportare - acasă şi afară.

Mare iubitoare a spaţiilor largi, cu multă lume, femei nativă în zodia Balanţei va găsi, totuşi, puterea pentru a se în­chide în casa ei şi a-şi face menirea pe de-a-ntregul, de la bucătărie şi până la patul conjugal. Grijulie cu tot ceea ce înseamnă propria gospodărie, fe­meia Balanţă o va amenaja cu mare gust, o va întreţine şi o va moderniza, neobosită şi mereu inventivă, ori de câte ori va fi nevoie. în casa femeii Balanţă totul va fi atrăgător, totul va însemna eleganţă şi bun gust. Orice amănunt, chiar lipsit de vreo semnificaţie, va dovedi că un ochi critic şi grijuliu a trecut pe acolo. în casa ei, în căsnicia ei, nativa în Balanţă va dovedi feminitate, înţelepciune, echilibru. Când este dezorientată, această femeie va avea neapărată nevoie de ajutor şi ar fi un mare păcat să nu fie sprijinită. Vorbele bune ale partenerului de viaţă o vor ajuta foarte mult şi, datorită firii ei ce trage mereu spre echilibru, va putea fi adusă pe linia de plutire fară prea mare efort.
în mod normal, casa femeii Balanţă este o cetate a armoniei şi a frumuseţii. Bună gospodină, soţie adesea exemplară şi care-şi înţelege responsabilităţile, nativa în Balanţă va suferi profund când i se vor face observaţii privind casa ei.
Se spune despre femeia Balanţă că este cu adevărat jumătatea bărbatului ei, cu o singură condiţie însă - acesta să remarce înfăptuirile ei şi, dacă se poate (şi trebuie să poată întotdeauna!), s-o aprecieze. Nimic altceva nu acţionează mai eficient asupra acestei native în Balanţă decât vorba dulce, în ceea ce priveşte poziţia, situaţia ei dincolo de perimetrul casei, fe­meia Balanţă va avea succes, fiind căutată atât pentru prietenia de care dă dovadă, cât şi pentru toleranţa ei, inclusiv faţă de celelalte femei, în afaceri sau la serviciu, femeia nativă sub semnele Balanţei se va com­porta întocmai ca şi acasă, adică va depune atâta zel încât totul va fi, mai mereu, fară reproş.
Suflet şi pasiune.

Exigentă cu sine, femeia Balanţă va fi, în schimb, mult mai îngăduitoare cu ceilalţi, ba chiar îi va consilia şi îi va ajuta, cu toată dezinvoltura şi priceperea, trecându-le cu vederea, nu o dată, unele lip­suri sau stângăcii. în tot ceea ce face, femeia aflată sub semnele Balanţei va fi văzută comportându-se fară nici un fel de fandoseală. Şi, deşi, dispune de un preaplin sufletesc, nu va fi, totuşi, în nici o împrejurare, vulnerabilă în faţa bărbaţilor. îi va plăcea însă, îi va plăcea mult să ofere cu generozitate din bogăţia sa sufletească, şi asta fără să ceară ceva în schimb şi, mai ales, fără să piardă dreapta măsură.
Sufletul femeii Balanţă nu va fi nicicând de vânzare, dar nici nu va sta sub semnele gratuităţii. Şi aici există, şi va exista, o necesară şi dreaptă măsură, o cumpănă specifică zodiei de care aparţine. De altfel, femeia Balanţă nu se va dovedi, niciodată, atât de treabă, încât să fie considerată, pur şi simplu, proastă. Proastă de bună, adică. E bine de ştiut faptul că nativa în Balanţă este şireată, în felul ei, şi va da doar impresia că este accesibilă, mai ales sentimental. In final, tot ea va fi cea care va alege, întotdeauna sau aproape întotdeauna.
Pasiunile femeii Balanţă, dincolo de cele artistice, sunt, totuşi, surprinzătoare prin modul lor de manifestare. Adică ard puternic la această femeie care pare, prin bunătatea ei în societate, amica tuturor, dar care nu este, de fapt, de foarte multe ori, decât amica nimănui, adică o însingurată care mai şi are obiceiul de a iubi în taină. Culmea este că, tocmai ea, cea care spune şi face atâtea, nu are curajul, nu are puterea să-şi mărturisească iubirea. Nativa în Balanţă, deşi pătimaşă, va cere cumpătare din partea bărbatului, dar îi va plăcea nespus dacă acest bărbat al ei este dotat, pe lângă alte cele, şi cu imaginaţie. Nativa în Balanţă are un respect deosebit pentru imaginaţie, pentru cei inventivi şi strălucitori.

Farmec şi dragoste.

Despre această fiică a lui Venus (zodia Balanţei este influenţată de planeta Venus) se spune, în lumea astrologilor, că este cea mai feminină dintre femei, fiind considerată, totodată, şi o mostră relevantă de farmec şi frumuseţe. Nativa în Balanţă nu va dori şi nu va iubi decât ceea ce i se pare ei frumos. Tot ce nu-i place ei, n-are nicio şansă să-i câştige inima nici măcar vremelnic, deoarece acestei doamne- domnişoare îi place să se dăruiască numai după propria-i evaluare şi scară de valori.
Femeia aflată sub semnele Balanţei este capabilă de multă vitalitate, de iniţiativă, de planuri şi înfăptuiri îndrăzneţe, în viaţa de zi cu zi, dar şi în iubirea ei. îşi va expune frumuseţea cu bucurie, convinsă că toţi trebuie s-o vadă şi s-o aprecieze. Primeşte complimentele cu aceeaşi plăcere cu care ar aduna florile ei favorite.
Se spune despre femeia Balanţă că îşi apreciază foarte mult corpul, acordându-i atenţie şi permanentă grijă. De altfel, ea va fi în stare să facă, adesea, chiar şi unele sacrificii, numai şi numai pentru a câştiga privirile celorlalţi, bărbaţi şi femei deopotrivă. în orice caz, femeia Balanţă va fi ea cea dintâi care-şi va admira corpul, hainele, pieptănătura şi se va studia cu maximum de atenţie, cu încântare şi chiar cu plăcere. Plăcându-i atât de mult de ea, normal că trebuie să placă, socoteşte dânsa, cel puţin tot atât de mult, şi celor din jur. Atât de plină de sine şi atât de convinsă de farmecele sale, nativa în Balanţă nu va fi, totuşi, prea detestată, bârfită sau invidiată de cei din jur, ci acceptată, de obicei, aşa cum este şi, de multe ori, chiar îndrăgită. Caracteristicile de om bun ale acestei femei Balanţă, i hiar dacă sunt învăluite în firescul orgoliu de femeie, se vor impune fară prea mare efort.

Atitudinea faţă de cei din jur.

Un inventar al defectelor zodiilor precizează că nativii în Balanţă pot suferi uneori de megalomanie, zgârce­nie, laşitate, iar în anumite împrejurări pot da dovadă de lene sau chiar de prostie. Se pare că aceste defecte majore nu prea sunt valabile în cazul fe­meii Balanţă decât foarte rar. Mult prea îngăduitoare în relaţiile cu ceilalţi, Balanţa-femeie va fi cât se poate de riguroasă cu ai săi, cu cei din familia ei în primul rând. De asemenea, ea va fi exigentă, chiar dură, aproape lipsită de scrupule, în relaţiile cu bărbaţii cu care are legături sentimentale. Se pare că bărbaţii cu care femeia Balanţă are legături de dragoste vor fi pen­tru ea, uneori, un fel de argument forte pentru siguranţa de sine, şi chiar pentru satisfacerea propriului orgoliu. Ataşamentul femeii Balanţă faţă de partenerii ei va fi, nu de puţine ori, la o cotă foarte joasă, uneori chiar sub semnele efemerului.
Relaţiile sociale ale femeii native în zodia Balanţei vor fi în mod firesc di­verse, dar vor avea prioritate cele din lumea artelor, aceasta manifestând un interes aparte pentru bărbaţii cu preocupări artistice. Cert este faptul că femeii Balanţă îi place să se poarte, mai ales atunci când iese în lume, ca o femeie de spirit. Altfel, va fi lacomă de relaţii sociale şi mereu va avea senzaţia că nu cunoaşte destulă lume, că e încă la marginea societăţii, deşi va străluci, adesea, pe la mijlocul sau chiar în vârful ei.

Feminitate.

Considerată în viaţa socială, dar şi în relaţiile ei de dragoste drept exhibiţionistă, dominată de instincte feminine accentuate şi de or­goliu, femeia Balanţă va face din feminitatea ei, adesea fără să vrea, un subiect de dezbatere. Fiind dominată în semnul ei zodiacal de Venus, fe­meia nativă în Balanţă va şti, ca de când lumea, ce înseamnă teoria şi practica dragostei, fiind mirată ea însăşi de câte poate şti, şi face, fără prea mare efort de imaginaţie. Zodiacele mai vechi, elaborate în perioade mai pudice ale societăţii omeneşti, considerau femeia Balanţă ca pe o femeie care se lasă iubită şi nu are nici o iniţiativă în dragostea ei. Se pare că, între timp, după începuturile erei s.xuale în anii ’60 ai secolului trecut, după lansarea mini-jupei şi a dezbaterilor deschise pe teme de s.x şi s.xua..tate, lucrurile au fost reevaluate. Aşa că face că acuzaţia adusă femeii Balanţă de vechile zodiace, cum că ar sta de lemn-Tănase în actele ei de dragoste, pare a fi, în vremurile noastre, întrutotul depăşită. în contextul acestor împrejurări, femeia Balanţă este prezentată acum, atât de astrologi, cât şi de s.xo.ogi, ca o femeie plină de iniţiativă şi chiar în expansiune, în viaţa ei amoroasă şi afectivă. Această constatare, ce pare a fi mai apropiată de realitatea „din teren”, vine, în mod logic, în continuarea a ceea ce se ştia
de multă vreme, adică faptul că trupul şi inima femeii Balanţă cer multă dragoste. Această dorinţă de dragoste se va completa foarte bine cu sufle­tul ei, care poate să rămână mereu senin, mereu luminos şi întotdeauna iubitor de frumos.
Sensibilă la mângâieri şi la cuvinte fierbinţi, nativa în Balanţă nu va dori, totuşi, ca pregătirea momentului de dragoste să dureze prea mult. Ea va dori să se intre direct în subiect, fară prea multe preparative care, pentru una ca ea, pot însemna pierdere de vreme.
în căsnicie, femeia nativă în zodia Balanţei va putea chiar să-şi surprindă soţul cu dăruirea ei în dragoste, asta poate şi ca o compensare a unei pre­supuse vieţi cenuşii, sau ca expresie a unei filosofii realmente optimiste, potrivit căreia viaţa trebuie trăită cât mai intens şi cât mai frumos.
Şi, totuşi, totuşi, femeii Balanţă încă i-a mai rămas ceva şi din vechile zo­diace. Este vorba despre comportamentul ei, să-i zicem specific, în actul iubirii, asemănător cu acela al unei virgine. Datorită acestui comporta­ment, femeia Balanţă va da impresia, cu toată graţia şi senzualitatea, că dragostea îi este, de fiecare dată, un început, că este o debutantă în dome­niu, iar bărbatul trebuie să se poarte cu ea, nu-i aşa, cu aceeaşi delicateţe cu care s-ar purta cu o începătoare.


Bărbatul născut în zodia Balanta

Comportare - în casă şi afară.

Sunt destule zodiace care afirmă despre bărbatul nativ în zodia Balanţei că este, în privinţa femeilor, un scep­tic niciodată vindecat. Faptul ar părea să surprindă, deoarece bărbatul Balanţă este cunoscut ca un om cu mari calităţi şi posibilităţi în a fi un personaj de referinţă printre ceilalţi oameni, mai ales datorită trăsăturilor conferite de zodia sa - spirit de echilibru, de negociere, de calm şi ac­ceptare, de armonie. Un bărbat născut sub semnele Balanţei va fi, de felul său, un soţ foarte bun şi va avea o căsătorie reuşită atunci când găseşte o femeie care va vrea să facă dragoste cu el cât mai des şi care să dorească să se perfecţioneze în amor. Lucrurile vor sta cu mult mai bine atunci când femeia bărbatului Balanţă va avea o concepţie cât se poate de modernă despre dragoste şi s.x. Deci, căsnicia bărbatului Balanţă va depinde mult de tot de acest element, adesea bărbatul Balanţă fiind considerat, în lumea specialiştilor astrologi şi s.xol.gi, ca incapabil de iubire. Ori, în asemenea caz, femeia poate fi tocmai motorul care să susţină această relaţie şi să-i dea dimensiunea specifică zodiei şi, desigur, eficienţa necesară. Consi­derat un bărbat dificil, nativul în Balanţă va deveni, însă, un partener de mare încredere pentru femeia care va reuşi să-l cucerească.
Din păcate, acest bărbat Balanţă va avea tendinţa, uneori, de a trata fe­meia ca pe o proprietate personală. în societatea modernă, o asemenea comportare, o asemenea concepţie poate pune capăt oricărei legături de dragoste şi chiar unui concubinaj sau unei căsnicii.
Vulnerabil, nativul în Balanţă va încerca, în permanenţă, să-şi regăsească echilibrul, asemenea acului unei busole care, oriunde ar fi, tot nordul va arăta. Fericirea nativului în zodia Balanţei va fi mare dacă în casă, în fami­lie, va fi armonie, va fi echilibru. Aceleaşi stări le va trăi acesta şi în raport cu situaţia sa de la serviciu sau din afaceri. Colegii sau chiar subordonaţii bărbatului Balanţă vor avea, în mod obişnuit, o colaborare foarte bună cu acesta. Se ştie că nativului în Balanţă nu-i place nicidecum confruntarea şi face tot ce-i stă în putinţă pentru a o evita. Nativul în Balanţă este, poate, cel mai mare iubitor de bună înţelegere de pe tot pământul. Din acest punct de vedere, o femeie sufletistă, pricepută la oameni, va şti să şi-l apropie pe acest bărbat aflat în zodia Cumpenei şi să-şi găsească, ast­fel, marele reazem al vieţii ei.

Suflet şi pasiune.

In ceea ce priveşte afectele, dragostea, relaţiile pa­sionale, nativul în zodia Balanţei este ca un tăciune aproape stins. Disponibilităţile sale afective şi s.xuale rămân, adesea, adânc ascunse, asemenea unui metal preţios, care se obţine, totuşi, dar în cantităţi infime, din multe tone de minereu . Se spune, totuşi, despre bărbatul Balanţă că este în stare, dacă posedă frumuseţe şi inteligenţă, să facă din femeie o sclavă a iubirii. Această performanţă i se poate întâmpla, ciudat, de necre­zut, tocmai unuia ca el, despre care se mai afirmă, mai în glumă, mai în serios, şi faptul că nu ştie niciodată ce-i femeia şi, mai ales, la ce-i bună fe­meia la casa omului. Adevărul este însă că bărbatul nativ în zodia Balanţei este, de felul său, ceva mai lucid decât trebuie în mod normal şi, poate că şi din acest motiv, el nu-şi pierde capul atât de uşor. Neavând un puternic foc interior şi dovedind şi o lentoare greu de acceptat la un bărbat când e vorba despre femei, nativul în Balanţă va putea stăpâni femeia, fie ea cât de focoasă, asemenea unui driver priceput care pilotează un automobil de teren într-o zonă accidentată. Practic, el nu va pierde în faţa femeii decât foarte rar, dar când va pierde, apoi acea pierdere va fi definitivă.
Altfel, nu trebuie uitat faptul că bărbatul Balanţă este iubitor de frumos şi, în consecinţă, va preţui femeile chiar şi din considerente artistice. Totuşi, în economia sa afectivă, bărbatul Balanţă va găsi cu uşurinţă, şi chiar cu bucurie, cu încântare, un loc şi pentru femeie, dar destul de rar, destul de rar un loc central. Poate că o frână, destul de puternică în exprima­rea acestui bărbat, în relaţiile sale de dragoste, este şi tendinţa sa spre perfecţiune. Nativul în zodia Balanţei va fi înclinat, parcă în mod natural, să găsească şi defecte femeii pe care şi-a propus s-o cucerească, iar când o va cuceri se va întreba, asemenea unui nătâng, de ce oare a cucerit-o şi ce trebuie să facă, totuşi, pentru a ieşi din încurcătură. Greu de spus, dificil de dat un sfat, deoarece relaţia a ajuns la un anumit punct de unde nu prea mai există întoarcere, iar de lăsat totul baltă nu se poate, nu-i stă în fire, el fiind Balanţă, adică omul armoniei, al echilibrului, al împăcării.

Farmec şi dragoste.

Dacă e frumos, capabil şi plin de energie, un na­tiv în zodia Balanţei poate fi considerat, pur şi simplu, o risipă a naturii, deoarece nu va bucura decât în mică măsura s.xul frumos, deci nu-şi va duce la îndeplinire menirea sa ca bărbat decât în anumite condiţii şi împrejurări.
Criticabil din punctul de vedere al retractilităţii sale s.xu.le, bărbatul Balanţă îşi va evidenţia, în schimb, prin discuţii de bun nivel intelectual, atât sensibilitatea sa, sufletul său iubitor de frumos, de armonie şi ordine, cât şi verticalitatea sa ca om de lume, ca bărbat în societate. Nativul în zo­dia Balanţei are, prin urmare, mult farmec personal, fapt ce-1 va propulsa, cu destulă uşurinţă, în societate.
în viaţa de zi cu zi, datorită comportamentului său de interior, lipsit a- desea de vlagă, de convingere, de idei clare, de voinţă, acest bărbat Balanţă va da bătăi de cap femeii care se va ataşa de el.
Se zice despre bărbatul aflat sub semnele Balanţei că este greu de cucerit, intuiţia sa trăgând, prompt, imediat, semnalul de alarmă, în orice îm­prejurare, dacă ceva nu este în regulă. Totuşi, în demersul său de apropiere de femei, căci există, totuşi, şi un asemenea impuls şi în cazul bărbatului Balanţă, acesta va face uz, fără scrupule, de farmecul personalităţii sale, de calităţile sale intelectuale şi spirituale, de limbajul său îngrijit, de bunele sale maniere. Nefiind nebun după dragostea fizică, bărbatul Balanţă va putea să-şi joace partenera pe degete, un joc destul de chinuitor pen­tru cea care i-a căzut în plasă. Energia, vitalitatea, buna dispoziţie, non- agresivitatea, calmul, preocupările pentru frumos ale nativului în Balanţă sunt tot atâtea tentaţii pentru femeile care nu vor prididi să-şi facă pla­nuri în legătură cu el. Numai că acest bărbat le va înşela aşteptările nu de puţine ori, purtându-se aproape ca un somnambul şi dând impresia că nu ştie pe ce lume se află. Se pare că acest gen de comportare face parte, totuşi, dintr-o anume strategie a bărbatului Balanţă, fiind un mijloc de a scăpa de insistenţele unor posibile partenere, el unul neavând nevoi atât de mari şi presante în ceea ce priveşte s.xul. Potrivit firii sale echilibrate, bărbatul din această zodie va evita, adesea, zbuciumul unei legături de iubire, agitaţia, supărările şi chiar şi bucuriile prea mari generate de ase­menea complicaţie care, după cum se ştie, este nu numai sentimentală, ci şi socială.

Atitudinea faţă de cei din jur.

In general, fermecătorul bărbat Balanţă va face tot posibilul ca echilibrul său interior să nu fie deloc tulburat sau, dacă va fi tulburat, acest fenomen nu va trebui să se propage prea în pro­funzimea fiinţei sale. Astrologii afirmă că, totuşi, echilibrul bărbatului nativ în Balanţă poate fi clătinat de un element foarte important în existenţa fiecăruia dintre noi, şi anume de bani. Nărăvindu-se la bani, bărbatul Balanţă, dar şi femeia Balanţă, îşi vor schimba comportamentul, înstrăinându-se de firea lor iubitoare de armonie, colaborare şi prietenie, jn acest condiţii, Balanţa poate trece în opusul ei, devenind un personaj arţăgos, necooperant, clevetitor, laş, gică-contra, labil psihic. Mai mult decât atât, beneficiind de capacitatea sa de a colabora cu oamenii, de a le câştiga încrederea şi de a şi-i apropia, bărbatul aflat sub semnele Balanţei va putea forma, la serviciu sau în afaceri, grupuri sau grupuleţe care pot deveni nocive, înşelând, uneori, chiar şi încrederea colaboratorilor. Evi­dent, asemenea comportare provoacă, mai întotdeauna, mari disfuncţii în echipa, în grupul de muncă. Dacă nu apar banii pe primul plan (şi, în general, bărbatul nativ în zodia Balanţei nu are patima, manifestă, a banilor şi nici a jocului de cărţi), acest om aflat sub semnele Cumpenei va şti mereu, în mod natural, dreapta măsură şi va fi, atât un şef de familie, cât şi un membru al societăţii demn de tot respectul.

Virilitate.

Deşi nu este o fire sportivă şi nu se prea omoară cu activitatea sportivă, placidul bărbat venit pe lume sub semnele Balanţei se va dovedi surprinzător de viguros în iubirile sale şi, totodată, ferm hotărât în a-şi face datoria în aşa fel încât toată lumea să fie cu adevărat mulţumită. Totuşi, unele zodiace susţin că bărbatul Balanţă este un om incapabil să iubească şi chiar incapabil să facă dragoste, fiind, atunci când este ca­zul, doar o maşină de făcut s.x şi nimic mai mult. Aceleaşi zodiace pesi­miste aruncă o lumină proastă asupra bărbatului Balanţă şi atunci când îl acuză că nu este în stare să vadă în femeie altceva decât un obiect s.x.al. Desigur, asemenea afirmaţii tranşante nu acoperă nicidecum realitatea atât de diversă a oamenilor trăitori sub semnele acestei zodii, multe dintre aspectele precizate de unele zodiace mai vechi fiind valabile, foarte posi­bil, doar în cazul unor personalităţi accentuate.
Caracteristicile luminoase ale zodiei - zodie ce afirmă o umanitate generoasă - nu pot să nu apară şi în comportamentul s.x.al al bărbatului nativ în Balanţă. Fireşte, nu e vorba să invocăm aici generozitatea s.x.ală a acestui nativ, care ar exista şi n-ar exista (depinde de astrologul care face interpretarea zodiei), ci funcţionarea sa, inclusiv în plan s.x.al, ca un om întreg şi nu ca un rătăcit printre oameni.
Defectul bărbatului Balanţă, prezent şi în relaţiile sale s.x.ale, este că exagerează cu pragmatismul. Şi apoi mai este şi faptul că analizează prea mult, mult prea mult. Ceea ce înseamnă ineficienţă şi, desigur, pierdere de vreme. întrebuinţându-se atât de puţin în dragoste, vigurosul bărbat nativ sub semnele Balanţei rămâne, şi din acest punct de vedere, un mister şi un ghem de contradicţii. Şi asta oricât ar analiza şi şi-ar da cu presupusul, atât astrologii, cât şi psihologii şi medicii. Cele mai cunoscute zodiace pariază, totuşi, pe bărbatul Balanţă, aducând în sprijinul său câteva argumente importante: are imaginaţie erotică, pasiunea lui durează, ştie, totuşi, să fie tandru atunci când face dragoste, îşi respectă partenera şi are grijă de nevoile şi plăcerile ei.
Prin urmare, atunci când bărbatul Balanţă se va deranja să facă dragoste, partenera sa poate fi sigură că, realmente, va avea parte de aşa ceva şi nicidecum de o simulare. E greu bărbatu-acesta de pornit, dar de-1 porneşti...

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Statistici T5

Horoscop Urania Facebook