Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Zodiacul Iubiri, Caracteristici Fecioara

Written By NIKE B. on luni, 25 februarie 2013 | 06:45


Caseta cu bijuterii a nativului din zodia Fecioara

1.Caracterul. Fecioara este un semn zodiacal care va imprima soliditate de caracter, asemănându-se, nu de puţine ori, cu Taurul. Odată cu sem­nul Fecioarei, în hora zodiacală se instituie un fel de simetrie. Astfel, va fi lesne de observat faptul că unii oameni, deşi aflaţi la mare distanţă din punct de vedere al constelaţiilor care-i guvernează, ajung să se asemene în numeroase chestiuni pe care ei nici măcar nu le bănuiesc, dar care îi vor ajuta să colaboreze şi să convieţuiască în complicata societate omenească. Având măreţia secretă a pământului, nativul în Fecioară va împrumuta câte ceva din misterele unui ţinut enigmatic şi ciudat, niciodată îndeajuns de bine conturat, niciodată îndeajuns de bine cunoscut. Surprinzător de mobil aproape întotdeauna, semnul de pământ al Fecioarei sugerează, printre altele, şi faptul că nativul acestei zodii va fi condus, nu o dată la viaţa lui, de altcineva, şi se va circumscrie, astfel, voinţei altcuiva. Acest semn de pământ vesteşte pentru nativul în zodia Fecioarei spirit de muncă, de responsabilitate, de chibzuinţă, de chiverniseală.

2.Ziua norocoasă - miercuri. Este o zi plină de activităţi umane dintre cele mai diverse, fapt ce impune tuturor nativilor acestei zodii o stare de trăire intensă, cu toată fiinţa, cu toată fibra lor.

3.Cifra norocoasă - 5 şi tot ce se divide cu 5 sau este format din 5. După fiecare 5 cifre, omul are senzaţia cu face un pas important. Din acest mo­tiv, nativul în Fecioară se va dezvolta sau va avea senzaţia că se dezvoltă în salturi, el percepând cu greu propria sa evoluţie sau involuţie. Altfel, oamenii acestei cifre sunt blânzi, intuitivi, fragili şi vulnerabili sufleteşte şi, uneori, chiar şi trupeşte, dar capabili, fără îndoială, de a lua decizii rapide şi chiar de a acţiona.

4. Piatra norocoasă. în privinţa pietrelor aducătoare de noroc, de şansă si fericire, nativul în zodia Fecioarei are parte de două pietre mai puţin cunoscute: jaspul roz şi hiacintul. Jaspul este o piatră semipreţioasă, di- vt'i s colorată, având în compoziţie siliciul. Hiacintul se remarcă prin i nloarea sa foarte frumoasă, mobilizatoare, şi care bucură privirea. Este vorba despre galben roşietic, un compus coloristic aproape fără egal în natură. Alte pietre favorabile Fecioarei - topazul, smaraldul, agata, f lexibila şi adaptabila zodie a Fecioarei va avea în stăpânire mercurul, metalul lichid considerat, cândva, a fi miraculos în chestiuni de sănătate. Nu trebuie uitat nici faptul că mercurul era folosit, încă din vremurile vechi, şi în farmece, în vrăjitorie şi în ghicirea viitorului. De asemenea, sute de ani la rând, alchimiştii au fost realmente obsedaţi de ideea că pot transforma mercurul în aur.

5.Culoarea norocoasă, culoarea fericirii. După cum se ştie, culorile pot induce stări sufleteşti diverse, stări psihice variate, care nu sunt, însă, în­totdeauna uşor de înţeles şi de explicat. Mai mult decât atât, acestea pot fi dublate de comportamente uneori accentuate, alteori difuze. Pentru na­tivul în zodia Fecioarei, culoarea purtătoare de noroc şi de fericire este bleul deschis - culoarea cerului senin, netulburat de vreun nor . Potrivit unor zodiace mai vechi, în colierul de noroace al Fecioarei se înşiră şi alte culori, cea mai interesantă dintre acestea fiind albastrul de cobalt.

6.Floarea norocoasă. Se spune că norocul nativului în zodia Fecioarei poate fi provocat şi susţinut, în mod cotidian, şi de florile de levănţică. Levănţica este o floare modestă ca înfăţişare, dar cu personalitate pregnantă în ceea ce priveşte aromele pe care le răspândeşte. Nu trebuie uitat faptul că floarea de levănţică are certe calităţi medicinale, contri­buind la relaxarea sistemului nervos şi, mai ales, la tămăduirea inimii în afecţiunile ei pe fond nervos.

7.Parfumul norocos. Nativul în zodia Fecioarei va fi inspirat, mai ales atunci când se află în propria casă, în hotarele propriei gospodării, de mirosurile de flori de lămâi şi de liliac. Aceste miresme îl vor întări şi în alte împrejurări pe cel născut sub semnele Fecioarei, deci nu numai acasă, ci şi în societate, la muncă, în afaceri.

8.Muzica norocoasă. Nativul în Fecioară îşi va putea optimiza confor­tul spiritual şi în cazul în care îşi va administra zilnic o consistentă doză de muzică veche şi nemuritoare (aşa numitele evergreen-uri). Melodiile celebre, melodiile de neuitat şi care fac parte din zestrea omenirii şi, în general, ritmurile atinse de patina vremii îl vor bine dispune pe nativul în Fecioară, făcându-1, totodată, mai inspirat şi mai norocos.

9.Calitatea umană admirată, calitatea umană preţuită. Nativul în zo­dia Fecioarei va fi un personaj mereu obsedat de curăţenie. Va admira oamenii curaţi şi mereu ca scoşi din cutie, precum şi locurile curate.Curăţenia va fi, în mod obişnuit, normă de viaţă pentru nativul aflat sub zodia Fecioarei.

10.Calitatea umană detestată, calitatea umană nesuferită - timiditatea. Admirând personajele cu iniţiativă, cu tupeu, nativul în zodia Fecioarei va considera timiditatea ca pe o infirmitate, din pricina căreia poţi ajunge, în societatea concurenţială din ziua de azi, să mori de foame.

11. Ideal de viaţă. Să ajungă om independent, adică un om al cărui câştig şi a cărui viaţă, în general, să nu depindă de nimeni. Nativului în zodia Fecioarei îi va plăcea, mai mereu, să-şi caute de-ale sale. Se va ruga ce­rului să fie lăsat într-ale sale, să nu fie tulburat nici măcar de prieteni, şi, dacă se poate niciodată, de străini sau autorităţi.

12. Dorinţa secretă a nativului în Fecioară e una cât se poate de firească, de obişnuită - să-i fie drumul vieţii pavat cu succese.

13.Verbul specific - a analiza. Orientarea spre acest verb dovedeşte nu numai un spirit analitic, ci şi multă prevedere, precauţie, tact, discreţie. Nativul în Fecioară nu se va arunca nicicând cu capul înainte şi nu va tăia orbeşte niciodată, urmând, cum se spune, ca doar după aceea să vadă ce a tăiat sau să înceapă a număra.

14.Zodii care se armonizează cu Fecioara. Desigur, nativul în zodia Fe­cioarei se va armoniza, în primul rând, cu o altă zodie de pământ, cea a Taurului. Din punct de vedere spiritual, nativul în Fecioară va avea certe afinităţi cu nativii din Berbec şi Taur, dar mai ales cu cei născuţi în prima decadă a zodiei Taurului. O relaţie de bună colaborare va avea nativul în zodia Fecioarei şi cu nativii din Capricorn, dar numai în anumite mo­mente, cu precădere atunci când este vorba de momente de destindere, de distracţie, de relaxare.

15.Zodii conflictuale cu Fecioara. Nativul în Fecioară nu va trebui să cedeze niciodată chemărilor unui nativ în Gemeni, deoarece există peri­colul ca toată relaţia lor, nu numai de dragoste, dar chiar şi de afaceri, să se termine foarte prost.

16. Zodia concubinajului şi a căsătoriei nativului în Fecioară. Cel născut sub semnele Fecioarei îşi va putea împărţi, atât viaţa, cât şi senti­mentele, în mai mică sau în mai mare măsură, dar la un nivel acceptabil, cu nativi din toate celelalte zodii, excepţie făcând cea a Gemenilor. Orice reuşită într-o combinaţie cu un nativ în Geamăn nu va face, în cele din urmă, decât să confirme regula, adică să eşueze cumva. O relaţie a unei native în Fecioară cu un bărbat nativ în Taur va da rezultate bune şi foarte bune în 90 la sută din cazuri, ceea ce este un procentaj de compatibilitate foarte mare. Nativul în zodia Fecioarei va putea stabili o relaţie afectivă colorată, plină de originalitate, şi cu un nativ în Săgetător. Relaţia aceasta specifică, şi într-un fel unică, poate fi memorabilă, dar, din păcate, se va dovedi, mai întotdeauna, repede trecătoare.

17.Trăsăturile personalităţii Fecioarei. Se spune despre acest semn ca este zodia oamenilor fară de prihană. Cinstit până dincolo de limi­tele omului obişnuit, corect, onest, incapabil de a minţi chiar şi la mo­dul nevinovat, nativul în zodia Fecioarei poate avea, într-o societate concurenţială, o viaţă plină de dificultăţi, ştiut fiind faptul că, într-o astfel de societate, aşa cum e cea capitalistă, de pildă, fiecare îşi foloseşte, pentru a învinge, pentru a câştiga, tot arsenalul din dotarea fiinţei sale. Şi ca şi cum toate aceste “defecte” nu ar fi fost îndeajuns, nativul în zodia Fecioa­rei mai are, în plus, şi un suflet candid, un suflet să-l ungi pe pâine. La care se adaugă, precum un bonus, şi faptul că un asemenea nativ este, de felul său, calculat, meticulos, prevăzător, chiar temător. Din aceste multe mo­tive, reuşitele nativului în zodia Fecioarei vor fi îndeobşte puţine. Majoritatea astrologilor recomandă nativilor în Fecioară să facă apel, pen­tru a se împlini, pentru a izbândi, şi la destin, şi la noroc, chiar forţându-şi norocul.

18.Călăuză astrală - Mercur, planeta inteligenţei. Mercur înseamnă relaţii bune şi accesibilitate la cei din jur, mobilitate în afaceri, curaj şi inspiraţie în activităţi comerciale, capacitate de a vorbi convingător, existenţă echilibrată.

19.Simbol astrologie - o tânără, o fată cu aripi de înger. Această fată, simbol al purităţii, dar şi al rodirii viitoare, ţine în mână un spic de grâu. Astrologii sunt de părere că spicul de grâu reprezintă steaua cea mai strălucitoare a constelaţiei Fecioarei, stea cunoscută, încă din vechime, sub numele de Spica. Nativul în zodia Fecioarei se va afla, mereu, la confluenţa dintre spirit şi materie, încercând, se spune, o întrupare a celor două laturi. Datorită acestei orientări, nativii în Fecioară vor fi oamenii realităţii, ai imediatului, ai adaptării şi soluţionării oricărei chestiuni la faţa locului, indiferent de complexitatea ei.

20. Guvernare asupra corpului omenesc. Zodia Fecioarei va influenţa, în mod direct, abdomenul celor aflaţi sub semnele sale, adică intes­tinele, cu tot ce ţine de procesarea alimentelor şi hrănirea organismului omenesc. în ceea ce priveşte bolile, nativul în zodia Fecioarei va fi mai rar şi mai puţin deranjat de afecţiuni majore. Problemele cu intestinele vor fi accidentale, astfel că un nativ în zodia Fecioarei poate trăi, până la adânci bătrâneţi, fară să aibă prea mult de-a face cu bolile.

21.Poziţia pe cer a semnului zodiacal. Constelaţia zodiacală Fecioara (Virgo) se remarcă printr-un număr mare de stele şi nebuloase. Situată în regiunea ecuatorului ceresc, constelaţia Fecioarei cuprinde marea stea Spica, alte 7 stele ceva mai mici, circa 181 de stele mici, precum şi o serie întreagă de nebuloase.

22. Zonele sensibile în dragoste: abdomenul, mai ales în zona stomacu­lui. Această sensibilitate poate deveni maximă dacă, înainte de a face dragoste, cei doi parteneri au făcut o baie. Ritualul băii îl va face pe nativul în zodia Fecioarei să aibă pielea mult mai sensibilă decât de obicei, ca şi cum prin îmbăiere ar fi dat jos de pe fiinţa sa nu un posibil strat de transpiraţie, ci o dură, groasă şi nevăzută platoşă.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții