Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Zodiacul Iubiri, Caracteristici Scorpion

Written By NIKE B. on luni, 25 februarie 2013 | 12:49


Caseta cu bijuterii a nativului din zodia Scorpion

1.Caracterul zodiei. Scorpionul, zodie aflată sub semnele toamnei depline, desfăşurată sub un cer înalt, clar şi calm, are caracterele apei, fiind ceea ce în mod obişnuit se numeşte o zodie de apă. Această zodie va purta cu ea ceva specific şi pregnant derivând din misterul şi bogăţia apei, element considerat de filosofi, cândva, ca fiind principiul univer­sal, temeiul a tot ce există pe pământ. Scorpionul va reprezenta apa în repaus, în linişte, sub forma ei de moment, de-o clipă, ce sugerează, fară îndoială, o posibilă eternitate. Această apă în repaus se va dovedi, în mod surprinzător, nu o dată, fierbinte, şi chiar foarte fierbinte. Dintre cele trei zodii ce poartă semnul apei - Rac, Scorpion şi Peşti - Scorpionul este semn fix, fiind unul dintre cele mai puternice semne din tot zodiacul. Nativul în această zodie este cu totul deosebit, remarcându-se printr-o tenacitate inimaginabilă, deoarece dispune de resurse fizice şi psihice imense. în dragostea sa, de exemplu, el va fi un perseverent şi va face, la modul cel mai natural cu putinţă, cu aerul cel mai firesc din lume, presi­uni incredibile, neoprindu-se decât atunci când cetatea va capitula.

2.Ziua norocoasă - marţi. E o zi când săptămâna se află în urcare, Scor­pionul fiind o zodie mobilizatoare. Marţea este ziua luptătorilor, dar şi a oamenilor capabili de mari surprize.

3.Cifra norocoasă - 9. Potrivit numerologilor, această cifră a misteru­lui va avea, deopotrivă, conotaţii pozitive şi negative, într-un amestec ingenios, fiind, de bună seamă, semnul unor iniţiative definitorii pentru întreaga existenţă, din fragedă pruncie şi până la adânci bătrâneţi. Putere asemănătoare vor avea, de asemenea, toate celelalte numere formate din cifra 9 sau divizibile cu 9. Iată, de pildă, o relatare din folclorul romanesc: “Nouă meşteri mari.” Oamenii cifrei 9 vor lupta cu toată convingerea, cu toată determinarea, pentru onoruri şi prestigiu. Sunt inşi foarte rezistenţi, fiind luptători ce dovedesc, nu o dată, un curaj nebun, instabili şi agitaţi, cinstiţi şi cu un neadormit spirit competitiv, dotaţi, totodată, şi cu o mare putere sexuală.

4. Piatra norocoasă. Două pietre vor aduce noroc nativului în Scorpi­on - topazul şi malachitul. Incolor, sau galben în mod obişnuit, topazul poate fi şi albastru, violet sau roşu, fiind cristalizat în sistem rombic. Când cristalele sunt mari şi limpezi, topazul este considerat piatră preţioasă. Folosit ca piatră de ornament, malachitul sau malahitul are o culoare verde sticloasă. în ceea ce priveşte metalul aflat în stăpânirea acestei zo­dii, este vorba despre fier, un simbol străvechi al forţei şi al tăriei, fizice şi sufleteşti. Fierul simbolizează lupta, nu neapărat cu alţi oameni, ci mai ales cu natura, cu timpul, cu mersul implacabil al universului. Este o luptă inegală, aparent fară sorţi de izbândă, dar sunt, iată, şi oameni care-şi iau drept aliat cutezanţa...

5.Culoarea norocoasă. Roşul este, fară doar şi poate, o culoare apropiată zodiei Scorpionului, mai ales dacă este vorba despre un roşu consis­tent, fie el aprins, puternic, sau întunecos, deci un colorit foarte-foarte dens, foarte persistent. De asemenea, toate celelalte culori în varianta lor strălucitoare, aprinsă, incendiară se vor dovedi favorabile norocului Scor­pionului.

6.Floarea norocoasă. Dintre flori, garoafa roşie va sluji cel mai bine norocul nativului în Scorpion. Este o floare fragilă, dar care impresionează prin aspectul ei, precum şi prin mirosul suav şi consistent. în general, flo­rile viu colorate vor contribui, ori de câte ori se va ivi ocazia, la înmulţirea norocului Scorpionului.

7.Parfumul norocos. Scorpionul va fi ajutat la viaţa sa de parfumuri- le grele, cu un miros aproape palpabil, cum ar fi cel de mosc, dar va fi susţinut în a-şi juca şansa şi de alte arome, cum ar fi cea de magnolie.

8.Muzica norocoasă. Nativul în Scorpion va fi inspirat în demersurile sale, în gândire şi în acţiune, de muzicile viguroase, cum sunt, de exem­plu, muzicile pe ritmuri de marş, muzica de fanfară, muzica de alămuri, muzica pe ritmuri cadenţate, muzica pe ritmuri robuste şi optimiste.

9.Calitatea umană admirată - fermitatea. Nativul în Scorpion are nos­talgia mâinii de fier, a vieţii în regim forte, şi va dori ca el însuşi să fie convingător şi eficient în acţiunile sale, fară însă a fi nevoit să dea prea multe explicaţii.

10.Calitatea umană detestată - milogeala. Nativului în Scorpion nu-i plac oamenii slabi de fire sau care se manifestă ca nişte oameni slabi, vul­nerabili, neajutoraţi, văicărindu-se, plângându-se mai mereu, milogindu- se, dându-se loviţi în aripă.

11.Ideal de viaţă - să ajungă bogat, adică să scape de obsesia zilei de mâine în ceea ce priveşte existenţa materială.

12.Dorinţa secretă - să aibă o viaţă socială armonioasă, bazată pe în­credere şi colaborare. Nativul în Scorpion va aprecia, în mod deosebit, oamenii de cuvânt.

13.Verbul specific - a dori. S-ar zice că nativul în Scorpion este un per­sonaj care pofteşte mult. Din acest motiv, este bine să i se reamintească, adesea, următoarea aserţiune: Să nu pofteşti la femeia şi bunurile aproape­lui!
Fiind un expansiv, un extravertit prin excelenţă, Scorpionul nu va ţine prea mult seama de această normă morală.

14.Zodii care se armonizează cu Scorpionul - Racul, Peştii şi, într-o măsură mai mică, Berbecul. Uneori, Scorpionul poate intra în rezonanţă afectivă şi cu Taurul, Fecioara sau Capricornul.

15.Zodii conflictuale cu Scorpionul. Această zodie, cu nativi foarte pu­ternici din toate punctele de vedere, poate intra în conflict cu oricare din­tre nativii celorlalte zodii. De notat faptul că nativul în Scorpion se poate confrunta cu oricine şi oriunde, având un mare potenţial de conflict, de agresivitate, dar şi de apărare.

16.Zodiile concubinajului şi ale căsătoriei Scorpionului. Racii şi Peştii par a fi cei mai potriviţi nativi pentru a convieţui cu Scorpionii. Şi celelalte zodii pot face casă bună cu Scorpionul, dar numai în cazuri anume, deci nu se poate generaliza. Astrologii afirmă despre Scorpion că, în privinţa mariajului, aceasta este cea mai liberă dintre zodii. Puternicul Scorpion poate lua în robia dragostei sale pe oricine pofteşte, indiferent de zodie. Va fi un mare egoist şi un hulpav, dorinţele sale fiind pe primul plan. în acest context, chiar şi partenerul cel mai iubit de un Scorpion este nevoit, în cele din urmă, să închine steagul în faţa voinţei năbădăiosului.

17.Trăsăturile personalităţii Scorpionului. Este cel mai puternic semn al zodiacului, fiind o adevărată forţă a naturii. Nativul în Scorpionul este îndrăzneţ, capabil de creaţie, curajos până în pânzele albe. în acţiunile sale manifestă ingeniozitate, originalitate, şiretenie. Poate fi agresiv. în viaţa cotidiană se manifestă nu numai ca un om cu inteligenţă ascuţită, ci şi ca un om suspicios, sceptic, rezervat, calculat. Iubeşte natura. Are sentimente şi convingeri (oricare ar fi ele) adânci şi puternice. Greu i se va putea ţine piept, în toate planurile. Va fi dificil de convins şi de adus pe drumul considerat bun, deoarece nu chiar întotdeauna va percepe reali­tatea aşa cum trebuie. Pentru a ne da seama de personalitatea Scorpionu­lui, trebuie să menţionăm aici faptul că acesta este singurul semn zodiacal cu trei simboluri: a) scorpionul umil şi terestru, dar mortal; b) şarpele ca simbol al păcatului, dar şi al înţelepciunii; c) vulturul care se avântă spre cerurile larg deschise, simbolizând înălţarea spirituală.

18.Călăuză astrală. Scorpionul este dirijat de două planete bine contu­rate: Marte şi Pluton. După cum se ştie, Marte nu este un semn tocmai bun, fiind o planetă fierbinte, planeta focului, a căldurii, a incisivităţii, a războiului. Chiar şi dragostea nativului Scorpion se prezintă, adesea, ca o luptă continuă, uneori omul acesta căutând lupta, chiar şi în amor, de ce nu, deoarece numai aşa simte că se poate mobiliza, că numai aşa poate trăi cu adevărat.

19.Simbol astrologie. Această zodie va fi identificată nu numai prin Scorpion, ci şi prin Şarpe şi Vultur, alte două animale cunoscute ca fiind foarte puternice, singuratice şi agresive. Unii nativi vor fi precum vulturii, şi vor respira aerul înălţimilor vieţii; ceilalţi vor fi personaje terestre, cu mare forţă, inclusiv prin venin, dar care vor rămâne, orice ar fi, la nivelul solului.

20.Guvernare asupra corpului omenesc. Semnele Scorpionului vor influenţa activitatea organelor de reproducere şi rectul. Nativii în Scor­pion se pot confrunta, destul de uşor, cu afecţiuni ale organelor de re­producere (inclusiv boli cu transmitere sexuală), ale prostatei sau ale intestinului gros. Scorpionul este o zodie puternică şi prin faptul că ea guvernează organele regeneratoare ale speciei umane, dar şi cele care îi pot asigura curăţirea de mizeria materială. în acest sens, s-ar putea spune despre Scorpion că este o zodie cu influenţe purificatoare.

21.Poziţia semnului zodiacal. Steaua cea mai strălucitoare a acestei zo­dii este Antares, o stea mare, de culoare roşietică, situată la 160 de ani- lumină de Soare. Puterea acestei stele este excepţională, fapt explicabil, de altfel, deoarece este de 300 de ori mai mare în diametru decât Soarele. Poate că aşa se şi explică de ce Scorpionul este atât de puternic. Constelaţia zodiacală a Scorpionului, a Scorpiei (Scorpius) este plasată între Balanţă şi Săgetător, în emisfera australă. Este o constelaţie foarte întinsă, semn că până şi stelele de pe cer se dau deoparte şi-i fac loc.

22.Zonele sensibile în dragoste. Sensibilitatea erotică a nativului în Scorpion nu va fi plasată pe undeva pe corp, ci exact în zona care tre­buie, adică în regiunea organelor genitale şi pe suprafaţa organelor geni­tale. Evident, nativul în Scorpion va putea deveni, în asemenea condiţii, neaşteptat de repede, un adevărat vulcan de iubire. Va da în clocot, cu uşurinţă, la primul semn!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții