Horoscopul zilei de 16 mai 2024

Horoscop Special zilei de 16 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni...

Horoscop Varsator martie 2013

Written By NIKE B. on miercuri, 6 martie 2013 | 09:49


Horoscop zodia Varsator, luna martie 2013

Luna martie îi aduce pe vărsători în postura de a înţelege că sunt şi ei oameni că au şi ei nevoi şi că oricât de mult ar căuta să se detaşeze de ceea ce au în jur, nu reuşesc, nu-i chip să poată fi atât de diferiţi pe cât şi-ar dori. Chiar de la început lunii vărsătorii îşi stabilesc repere, se gândesc la cum să se pună mai bine în valoare, spre ce zonă socială să se îndrepte şi prin ce mijloace să se apropie de ţintele pe care le au tot timpul cu ei. În acest stadiul nu vor reuşi decât să fie neobişnuiţi ori să stârnească o anume respingere în anturaj, atât de mult încât să le fie oferit “privilegiul” de a munci pentru tot ceea ce cer de la viaţă, pentru tot ceea ce ei invocă atât de insistent şi puternic. În realitate, nevoile lor sunt atât de stranii încât nici ei nu şi le înţeleg. Ba se doresc înconjuraţi de oameni, ba doresc să se retragă pe un vârf de munte, ba se distrează pe seama prostiei, ba se declară exasperaţi de ea. Pe acest fond, marcajul de pe peşti, pe care-l tot parcurg de ceva vreme, le aduce o formă de conduită care îi va ajuta să se regleze financiar, din punctul de vedere al sănătăţii, dar nu procedând într-un mod anume, ci din zbor, așa cum reuşesc ei de cele mai multe ori. Nu sunt însă calculaţi deloc, nu respectă ritmul vieţii, sunt dezordonaţi cu efortul pe care-l fac, cu mesele, cu procesul de asimilaţie, considerând că dacă le cere corpul, atunci corpul trebuie să-şi aibă de grijă pentru ce solicită. Dacă multora această reacţie le stârneşte râsul, ea este în mare parte o atitudine firească de depersonalizare aşa cum vor avea de multe ori de-a lungul acestui an.
Nu trebuie să se înţeleagă că dacă nu au un ritm cunoscut, sunt în afară normalităţii. Normalitatea lor creează acum valori şi le duce dincolo de puterea de înţelege a celor din jur. Până şi felia de mâine dacă o mănâncă o apucă altfel, o rupe în bucăţi, o aşează, îi vorbeşte şi apoi o înghite convingând-o că o trimite într-un loc mai bun. Nu este nicio surpriză ca procedând aşa, vărsătorii par nişte oameni nebuni, certaţi cu regulile şi care au un singur scop în viaţa să spună “Nu”, să caute lipsa de metoda ori tot ceea ce este ascuns.


Cei care îi vor vedea doar în aspectul acesta sunt ei înşişi certaţi cu progresul.
Aceasta trăsătură de caracter îi va face pe vărsători să treacă prin multe tensiuni şi conflicte, în primul rând cu ei înşişi chiar din 9 martie, de când Junon le va intra pe semnul lor făcându-i uşor de remarcat, plăcuţi în întâlniri, poate prea plăcuţi, prea deschizi. Din 14 martie le va intra şi Marte în casa comunicării şi de acum să vezi mesaje pe ei, de acum să vezi cât de multe au să spună şi cât de amplu. Martie este însă luna în care nu le va plăcea cum atrag atenţia, cum sunt remarcaţi, prin ce anume şi pentru ce finalitate. Mesajele pe care le lansează în această luna nu au adâncimea celor pe care le gândesc din timp ori care le vin ca urmare a inspiraţiei ori a genialităţii care îi însoţeşte.
Ei știu acest lucru şi cu cât sunt mai apreciaţi pentru ceea ce ei înşişi nu apreciază la ei, cu atât mai mult vor eticheta anturajul şi-l vor plasa pe un nivel inferior.
Momentul 22 martie anunţă o schismă în viaţa lor, momentul când în urma unei explozii temperamentale, ori a unei decizii categorice, o vor lua-o pe un alt drum. Iniţial, vor considera că totul va fi de scurtă durata, că vor face doar o buclă, că se vor îndepărta numai puţin de mulţime, însă evenimente neaşteptate, cele încărcate de un intens substrat afectiv, îi va învălui şi le va oferi privilegiul de a-şi construi o nouă viaţă. Pentru mulţi, acesta este începutul unei noi perioade, debutul unei noi etape a vieţii pe care o vor savura din plin, cel puţin până în iunie când o vor supune unei evaluări puternice şi când vor vedea dacă drumul pe care au pornit acum este scurt, adică se încheie atunci, sau se va continua şi în următorii ani.

Chiar dacă în cazul vărsătorilor nu se pate vorbi de regulă, finalul lui martie îi constrânge să se adapteze, să se integreze în ceea ce este stabilit deja, adică să respecte progresul de lucru, metodele oferite de alţii. O vor face, pentru că în mobilitatea lor, vărsătorii pot să accepte pentru o scurtă perioadă supunerea şi dominarea, până când îşi găsesc propriul traseu, chiar şi în asuprire, însă acesta pare să fie fitilul pe care un individ din anturaj, ori conjunctura, sau situaţia în sine, îl aprinde în cazul lor. Acum vor face ceea ce nu vor mai face niciodată aşa. Li se impune şi pentru că au fost luaţi pe nepregătite în timp ce ei îşi făceau planuri pentru viitor, Frăţia Inelului se va rupe şi la ipostaza aceasta nu se vor mai întoarce niciodată. Ceea ce îi învăluie acum, dacă nu-şi controlează bine şi adecvat impulsurile, le va afecta sănătatea şi imaginea socială. De altfel, nu prea îi interesează nici una nici cealaltă, însă experienţa lunii ianuarie, când ceva s-a mai zdruncinat odată în acest sector, ar putea să-i pună pe gânduri.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții