Horoscop Urania. Ce dorințe ascunse au zodiile

Dorințele ascunse ale fiecărui semn zodiacal Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. F...

Horoscop Pesti martie 2013

Written By NIKE B. on miercuri, 6 martie 2013 | 09:48


Horoscop zodia Pesti, luna martie 2013

Lună martie le aduce puterea personală în cota şi la nivelul maxim. Vor reuşi să facă o fuziune atât de corectă şi eficientă între rafinament şi relaţionare încât personalitatea pe care o vor afişa, modul cum îşi vor pune în valoare caracterul şi cunoştinţele vor fi luate drept etalon de comportare. Chiar dacă în general luna februarie este bună cam pentru toate semnele, ei sunt mai cu moţ, sunt altfel, apucă spre alte ape şi mulţi peşti vor spune că martie a fost luna cea mai bună a lor.
Probabil că aşa le va fi pentru că au un marcaj puternic pe casa I şi reuşesc acum să pună seminţele unor acţiuni pe care să nu le supravegheze atât de mult, ci care se vor desfăşura de la sine în raport cu necesitatea ambivalentă de o nouă formă de înţelegere ori de moralitate şi abilitatea de a aprecia pentru fiecare lucru cu care se întâlnesc, preţul corect.

Mulţi vor privi această lună ca pe una încărcată de efort în care au fost de prea multe ori scoşi din casă împotriva voinţei lor şi acesta este un element care chiar nu le place şi nici nu le va plăcea deloc nici în 2013, chiar dacă vor înţelege că nu au ieşit degeaba din casă.
Intrarea lui Junon în Vărsător şi a lui Marte în Berbec, îi va face mai puţin impresionabili, mai greu de manipulat, mai puţin vulnerabili la nevoile celor din jur. Nu înseamnă că devin prea reci, ci sunt mult mai practici, atât de practici încât cei din jur ar putea jura că sunt alţi oameni, perfect schimbaţi, calculaţi şi atenţi la fiecare detaliu, rezistenţi la efort, chiar la munca fizică şi cu un mare respect pentru rezultatele muncii lor. Până pe 26 martie vor fi şi disciplinaţi în a-şi coordona timpul, etapele de lucru, schemele de acţiune şi persoanele spre care să le îndrepte. Chiar dacă nu urmăresc cu îndrăzneală un beneficiu, ştiu care este valoarea muncii şi când se va pune problema remuneraţiei vor şti în cuvinte puţine să spună totul.

Momentul 22 martie este însă unul delicat pentru că în faţa unei provocări pot să piardă o valoare, să schimbe datele unui contract, să încheie chiar o colaborare, adică să se desprindă de o ramură socială alături de care au lucrat de la începutul anului. Nu este specific peştilor să se desprindă de ceea ce le-a aparţinut, pentru că îşi lipesc emoţiile de fiecare element care îi reprezintă, însă acum vor fi puternici şi iuţi, deciziile lor fiind foarte categorice. Ecoul acestora va fi un zdruncin interior, o întunecare a gândirii și dezvoltă primele raze de neîncredere în colaboratori, în oamenii spre care s-au dus cu inima deschisă. Acum consideră că cineva a fost păcălit, că adevărul parţial tot minciuna este și se plâng de asta, deşi uită că ei sunt maeştri în disimulări de genul acesta.

Pasul Fortunei b1 tv saptamanal

Horoscop zilnic 2013

Horoscop Pesti 2013

Horoscop Urania si ce şanse ai să-ţi găseşti jumătatea, în 2013

Horoscop Urania si Cumpenele anului 2013

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții