Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscopul zilnic de azi 06 Martie 2013

Written By NIKE B. on marți, 5 martie 2013 | 12:05


Horoscopul zilei de azi 06 Martie 2013

Horoscopul zilnic de azi Berbec

Te afli in compania unei persoane cu un efect stimulativ asupra ta, mai ales din punct de vedere mental. Discutiile pe care le purtati te motiveaza sa arati tot ce stii, de aceea iti pui in valoare toate calitatile intelectuale. Orice confruntare de idei sau de argumente pastrata in limite normale, fara a aluneca spre nervozitate si cearta, se poate solda cu rezultate excelente pentru toata lumea. Si tu ai multe de transmis altora, dar si tu ai foarte multe lucruri interesante de aflat din contactul cu lumea. Fii concis si explicit ca sa fii inteles corect!


Pasul Fortunei Berbec saptamanal

Horoscop Berbec februarie 2013

Horoscop Berbec 2013


Horoscopul zilnic de azi Taur

Esti coplesit de un esec in care ai fost atras de o alta persoana. Ti-a cerut insistent ajutorul si i te-ai alaturat, dar lucrurile au mers intr-o directie si mai proasta, incat acum suferiti impreuna consecintele. Nu ti-ai ales bine tovarasul, pentru ca acesta te influenteaza negativ. Mai bine te eliberezi de aceasta companie nefasta, pentru ca nu e omul cel mai adecvat pentru ceea ce ti-ai propus. Pesimismul sau, incapatanarea si in cele din urma si incompetenta in domeniul cu care se lauda vor strica tot!


Pasul Fortunei Taur saptamanal

Horoscop Taur februarie 2013

Horoscop Taur 2013




Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Arunca o privire inapoi in trecut deoarece a avut loc candva un eveniment care poate avea o insemnatate aparte si astazi. Ori este o veche amintire care are inca un efect foarte stimulativ asupra ta (un fost succes de care te mai poti folosi si astazi), ori te intalnesti cu o persoana care a detinut un rol important in viata ta odata si revederea poate avea conotatii cu totul speciale. Se poate spune ca trecutul te face inca fericit pentru ca te mai poti refugia, uneori, acolo pentru a retrai cu aceeasi intensitate momente de top!



Pasul Fortunei Gemeni saptamanal

Horoscop Gemeni februarie 2013

Horoscop Gemeni 2013


Horoscopul zilnic de azi Rac

Nu te astepta ca lucrurile sa evolueze foarte repede spre tinta pe care ti-ai propus-o. Trebuie sa aduni de partea ta un grup mai larg de persoane care sa vasleasca in aceeasi directie, dar e necesar ca fiecare sa inteleaga ca nu de graba sau viteza e nevoie aici, ci de o strategie lenta, bine gandita, in care fiecare etapa este calculata dinainte, pentru a nu lasa loc de erori din neglijenta. Trebuie sa-ti alegi cu atentie colaboratorii pentru ca fiecare are un rol la succesul comun spre care va indreptati umar la umar.


Pasul Fortunei Rac saptamanal

Horoscop Rac februarie 2013

Horoscop Rac 2013


Horoscopul zilnic de azi Leu

Elanul cu care ai pornit o actiune foarte incitanta scade brusc cand dai piept cu primul hop. Ar fi trebuit sa te gandesti ca pot aparea si obstacole, dar te-ai aprins prea tare din prima si acum te cam dezumfli. Nu renunta la pasiunea cu care ai pornit pe acest drum, pentru ca adeseori vor conta mai mult ambitia si forta de a trece peste obstacole, deci nu te lasa coplesit de o banala problema. Detii toate armele pentru a merge mai departe daca nu-ti pierzi entuziasmul si interesul initial!


Pasul Fortunei Leu saptaminal

Horoscop Leu februarie 2013

Horoscop Leu 2013


Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Privesti cu mult entuziasm etapele viitoare ale unui proiect pe care tocmai l-ai inceput si nerabdarea ta creste cu fiecare pas pe care-l faci mai aproape de tinta finala. Totusi, scapi din vedere unele aspecte, considerand totul floare la ureche, dar curand vor aparea si complicatiile. Nu te bucura inainte de vreme si nici nu subestima gravitatea situatiei, chiar daca acum, la inceput, ai tendinta de a spune ca totul e usor de atins. Nu e chiar atat de simplu cum ti se pare, deci nu privi totul in gluma.


Pasul Fortunei Fecioara saptamanal

Horoscop Fecioara februarie 2013

Horoscop Fecioara 2013


Horoscopul zilnic de azi Balanta

E o placere sa iesi in lume azi pentru ca te poti intalni cu oameni amuzanti cu care discuti extrem de usor. Nu e momentul sa aveti conversatii sobre, serioase, mature, ci glumele se potrivesc de minune atmosferei relaxate de azi. Ca iesiti la o cafea impreuna sau pierdeti vremea impreuna la televizor, e bine sa fii inconjurat de oameni cu o atitudine la fel de tonica si de optimista ca si a ta, ca sa va faceti unii altora placere. Ai o gluma la momentul potrivit si ti se raspunde la fel, pentru ca te simti excelent printre oameni care stiu sa manevreze bine umorul.


Pasul Fortunei Balanta saptamanal

Horoscop Balanta februarie 2013

Horoscop Balanta 2013




Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Ai descoperit urmarile unui gest incorect comis de un coleg in care ai avut incredere si suferi ca te-ai bazat pe el. Daca tot i-ai descoperit adevaratele intentii, macar te poti proteja de influentele sale nefaste. Esti dezamagit de caracterul dubios al celui din fata ta caruia i-ai acordat prea mult credit, dar poti lua masuri de acum incolo, ca sa nu-l mai lasi sa intre in intimitatea ta. Tine-i departe pe cei asupra carora intuitia trage un semnal de alarma ca ar avea ceva de ascuns, ca sa nu ai de pierdut din cauza lor.


Pasul Fortunei Scorpion saptamanal

Horoscop Scorpion februarie 2013

Horoscop Scorpion 2013


Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Visezi frumos si il atragi si pe cel drag in visele tale de viitor. Atat timp cat sperati amandoi la acelasi lucru si faceti tot ce va sta in putinta sa va impliniti unul altuia visele, relatia voastra se va mentine pe un nivel promitator. Atentie totusi la promisiunile pe care vi le faceti reciproc, pentru ca nu ajunge doar sa va luati angajamente reciproc, ci sa va ti tineti de cuvant fiecare in parte, altfel, in tot acest vis, s-ar putea infiltra si deziluzia. Nu promite decat ceea ce esti sigur ca poti onora!


Pasul Fortunei Sagetator saptamanal

Horoscop Sagetator februarie 2013

Horoscop Sagetator 2013


Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Presimti pericolul de la o posta, ceea ce e un avantaj pentru tine, deoarece poti lua masuri din timp ca sa nu fii atras in vreo cursa. Intuitia iti spune ca nu trebuie sa mergi mai departe, pentru ca in spatele unor aparente bune se poate afla un pericol din care ai putea avea multe de suferit. Posibil sa fie vorba de influenta negativa a unui rival care incearca sa te atraga intr-o afacere dubioasa, dar noroc ca vocea ta interioara iti spune sa n-o faci si te trage deoparte.


Pasul Fortunei Capricorn saptamanal

Horoscop Capricorn februarie 2013

Horoscop Capricorn 2013


Horoscopul zilnic de azi Varsator

Este o zi speciala in care poti gasi o idee geniala care poate schimba in bine o activitate careia ii acorzi o importanta aparte. Practic, dai din nou startul, cu alt tonus, in conditii net superioare, ca atare, ceea ce nu a iesit bine din prima incercare, acum poate primi o sansa mult mai buna care va duce la rezultate excelente. Primesti o veste minunata care deschide perspective mult mai optimiste asupra unui proiect pe care l-ai inceput de curand, dandu-i un impuls nou. Abia astepti sa ajungi la telul propus!


Pasul Fortunei Varsator saptaminal

Horoscop Varsator februarie 2013

Horoscop Varsator 2013


Horoscopul zilnic de azi Pesti

Esti prins intr-o activitate care nu mai vrea deloc sa inainteze de la o vreme, semn ca nu ai ales cele mai bune mijloace de a ajunge la ce ti-ai dorit. Trebuie sa profiti de aceasta zi linistita pentru a chibzui profund asupra nivelului la care ai ajuns si a gasi alte cai de mers de acum inainte. Pentru ca nu ai alte probleme pe parcursul zilei, te poti concentra foarte eficient la acea chestiune majora ca sa gasesti, cu calm si maturitate, cea mai buna solutie.


Pasul Fortunei Pesti saptamanal

Horoscop Pesti februarie 2013

Horoscop Pesti 2013

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții