Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 28 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscopul zilnic de azi 01 Martie 2013

Written By NIKE B. on vineri, 1 martie 2013 | 14:28


Horoscopul zilei de azi 01 Martie 2013

Horoscopul zilnic de azi Berbec

Ai niste planuri marete pentru perioada urmatoare care vor necesita o mai mare concentrare de forte. Nu le lasa la voia intamplarii, reusita lor depinde numai de eforturile de care esti capabil. Daca iti si place ceea ce ai de facut, toate vor evolua repede si bine. Pui pasiune in actiunile care se prefigureaza la orizont si optimismul, combinat cu elanul si dorinta de a duce la capat ce ai inceput, vor da roade in cele din urma. Totul e sa nu obosesti!


Pasul Fortunei Berbec saptamanal

Horoscop Berbec februarie 2013

Horoscop Berbec 2013


Horoscopul zilnic de azi Taur

Persoana iubita va juca rolul eroului salvator al acestei zile, pentru ca va interveni in problemele tale cu spontaneitate. Stie cand ai nevoie de ajutorul sau si nu asteapta sa-l rogi, pentru ca nimeni nu te cunoaste mai bine ca el. Te va cuceri cu totul cand vei vedea ca participa trup si suflet la problemele care te preocupa iar ajutorul sau va fi unul de rasunet de vreme ce te scoate dintr-o situatie dificila exact la momentul potrivit. Daca asteptai dovezi maxime de iubire, le poti primi acum prin ceea ce e capabil sa faca doar de dragul tau!


Pasul Fortunei Taur saptamanal

Horoscop Taur februarie 2013

Horoscop Taur 2013




Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Ai alaturi de tine un grup de suport foarte puternic, care te sustine la greu si esti fericit ca nu esti singur in lupta ta cu obstacolele cele mai dificile. Ai la cine apela la nevoie, cineva spune imediat prezent atunci cand il soliciti, ceea ce o dovada clara ca sunt multe persoane care tin la tine cu adevarat. E modul lor de a-ti intoarce gesturile de prietenie, pentru ca adeseori tu ai fost cel care a facut totul pentru ei si nu au stiut cum sa-ti multumeasca. Iata ca o vor face acum, in acest fel!



Pasul Fortunei Gemeni saptamanal

Horoscop Gemeni februarie 2013

Horoscop Gemeni 2013


Horoscopul zilnic de azi Rac

Legea lucreaza azi in favoarea ta si iti ofera premisele necesare rezolvarii cu brio a unei probleme in care erai impotmolit. Ceea ce ieri nu aveai voie sa faci, astazi este posibil, pentru ca ai descoperit portita legala de a trece la etapa urmatoare. Cauti ca, in tot ce faci, sa respecti intocmai legile date de cei puternici, regulile stricte ale lumii in care traiesti, dar sa-ti faci si dreptate in cazul in care altul ti-a luat ce ti se cuvenea. Indrazneste sa apelezi la lege ori de cate ori ai nevoie!


Pasul Fortunei Rac saptamanal

Horoscop Rac februarie 2013

Horoscop Rac 2013


Horoscopul zilnic de azi Leu

Atitudinea suspicioasa cu care ii tratezi pe unii ii va enerva pe cei care nu te pot convinge sa faci precum si-ar dori ei. Consideri ca nu toti merita increderea ta si pui la indoiala ceea ce afli. Vei vedea ca e mai bine sa ramai lucid si sa verifici cu atentie toate detaliile, pentru ca unii emit pareri nedocumentate din care ai putea avea de pierdut. Vei verifica unele informatii din doua surse, dintre care una este incontestabila si te poti baza intru totul pe ea, ca atare, cea care se dovedeste a fi falsa, va fi respinsa.


Pasul Fortunei Leu saptaminal

Horoscop Leu februarie 2013

Horoscop Leu 2013


Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Nu te crampona de hopul in care te simti blocat, pentru ca nu merita atata atentie! E un fleac, un obstacol minor, fata de altele, tocmai de aceea trebuie sa ai doar putina rabdare pentru a reveni totul la normal. Daca te prinde intr-un moment in care ai tendinta de a exagera gravitatea tuturor lucrurilor, vei spune ca e cel mai complicat hop din viata ta, dar dupa ce va trece vei rade de tine ca ai fost atat de panicard. Totul are rezolvare, doar ca nu in clipa si in felul in care ai dori tu.


Pasul Fortunei Fecioara saptamanal

Horoscop Fecioara februarie 2013

Horoscop Fecioara 2013


Horoscopul zilnic de azi Balanta

Profita cat mai mult de linistea placuta care s-a instalat peste toate. Chiar daca n-ai ceva foarte interesant de facut, vei descoperi o reala satisfactie in odihna oferita. Distractia nu lipseste, chiar daca esti ceva mai sedentar decat ai dori, dar vei incheia ziua cu un sentiment de relaxare totala combinat cu satisfactia de a fi fost alaturi de persoane vesele. Posibil ca unele planuri facute pentru azi sa se modifice in ultima clipa, dar nu te crampona de o modificare de program, pentru ca ti se ofera altceva in loc, poate si mai amuzant.


Pasul Fortunei Balanta saptamanal

Horoscop Balanta februarie 2013

Horoscop Balanta 2013




Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Nu e momentul sa fii critic sau nervos, incearca sa-ti tii sub control pornirile cam agresive, chiar daca ai motiv sa sari la cearta. Fii tolerant, macar azi, si prefa-te ca nu observi inconvenientele pe unde treci. Aceasta capacitate de a te abtine in momentele tensionate va fi in beneficiul relatiei tale cu lumea, pentru ca, daca ai alaturi oameni sensibili sau si mai irascibili decat tine, e greu de crezut ca va scapa cineva nesifonat din confruntare. Taci si suporta cat poti, de dragul celorlalti!


Pasul Fortunei Scorpion saptamanal

Horoscop Scorpion februarie 2013

Horoscop Scorpion 2013


Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Numai de tine depinde sa depasesti cu bine starea de slabiciune care te incearca, pentru ca nu esti asa de obicei. Unde e autoritatea ta proverbiala? Unde e increderea absoluta in fortele tale? Te comporti de parca toate aceste trasaturi de erou au disparut si te lasi prea repede intimidat de stimuli afectivi negativi. Cu un efort de vointa, vei trece chiar si peste cel mai fragil moment al zilei, care atenteaza puternic la coarda ta sensibila, dar nu te lasi invins!


Pasul Fortunei Sagetator saptamanal

Horoscop Sagetator februarie 2013

Horoscop Sagetator 2013


Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Singuratatea are si ea o limita, deci nu fugi de lume tocmai acum! Chiar daca vei gasi ca scuza oboseala ca sa ascunzi de fapt dorinta de a te izola de oameni, iti poti relaxa sufletul si altfel, nu doar cu propria ta persoana. Ai o adevarata atractie spre locuri rupte de lume, cu liniste totala, ca atare un circuit al manastirilor s-ar potrivi de minune cu dorinta ta de calm si izolare. Greu vei lasa pe cineva in intimitatea ta, incat unii ar putea spune ca respingi dialogul, de parca ai fi un pic ostil.


Pasul Fortunei Capricorn saptamanal

Horoscop Capricorn februarie 2013

Horoscop Capricorn 2013


Horoscopul zilnic de azi Varsator

Oboseala nu te opreste din elan, chiar daca se vede ca nu mai dai acelasi randament ca altadata. Iti aduni fortele in ciuda epuizarii fizice si duci la capat ce ai inceput. Cu atat mai mare va fi satisfactia muncii implinite, cu cat va fi mai greu drumul pana la succes, pentru ca pe tine nu te sperie efortul. In ciuda starii tale mult mai sensibile in acest moment, reusesti sa duci la capat ce ai promis pentru ca esti un om de cuvant care nu se lasa doborat nici de oboseala, nici de piedici, ci isi depaseste conditia doar pentru a-si onora promisiunile.


Pasul Fortunei Varsator saptaminal

Horoscop Varsator februarie 2013

Horoscop Varsator 2013


Horoscopul zilnic de azi Pesti

Nu pune la suflet chiar tot ce auzi, pentru ca unele stiri nu sunt atat de sumbre pe cat par la prima vedere. Fii mai relaxat, chiar daca pe moment ai impresia ca-ti cade cerul pe umeri, pentru ca, dupa ce va trece tensiunea, vei rade ca te-ai stresat atat de tare. Un dram de indiferenta nu strica, de aceea ar fi bine sa mai faci si haz de necaz, sa mai tratezi si in gluma vestile proaste pentru ca sigur maine vei privi altfel lucrurile. Zambeste si glumeste, orice ar fi!



Pasul Fortunei Pesti saptamanal

Horoscop Pesti februarie 2013

Horoscop Pesti 2013

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții