Cei mai sinceri nativi din zodiac

Horoscop Special Cei mai sinceri nativi din zodiac Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, ...

Horoscopul zilnic de azi 02 Martie 2013

Written By NIKE B. on vineri, 1 martie 2013 | 14:29


Horoscopul zilei de azi 02 Martie 2013

Horoscopul zilnic de azi Berbec

Muncesti mult, dar merita efortul, pentru ca si roadele pe care le vei culege la final vor fi promitatoare. Cand esti bine motivat, nu mai conteaza cat de obosit vei fi la capatul acestei actiuni, ci va cantari mai mult satisfactia muncii implinite. Te ocupi de activitati profitabile, care duc la rezultate palpabile de care vei fi foarte mandru, si cu atat mai fericit vei fi cand vei citi in ochii celor carora ti-ai dedicat munca atata bucurie, multumire si respect pentru ceea ce ai facut pentru ei.


Pasul Fortunei Berbec saptamanal

Horoscop Berbec februarie 2013

Horoscop Berbec 2013


Horoscopul zilnic de azi Taur

Cand unele aspecte ale vietii devin mai apasatoare si obositoare, ia-ti tu singur o pauza ca sa te mai detasezi de tot stresul acumulat. Ai nevoie de o clipa de relaxare pe care numai lucrurile frumoase ale vietii o pot oferi, deci adu-ti aminte de natura, de arta, de muzica, de iubire, de tot ceea ce are asupra sufletului tau un efect binefacator. Nu-ti turna si mai mult cenusa in cap daca lucrurile merg defectuos, ci permite-ti o clipa de bucurie doar pentru tine!


Pasul Fortunei Taur saptamanal

Horoscop Taur februarie 2013

Horoscop Taur 2013




Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Esti fericit, pur si simplu, pentru ca toate merg de minune in plan sentimental. Poate abia acum te-ai indragostit cu adevarat si ti se citeste iubirea pe chip. Radiezi si simti nevoia sa arati tuturor cat esti de fericit pentru tot ceea ce ti se intampla. Este o zi dedicata sufletului tau si tot ce ti se ofera e motiv de bucurie si de sarbatoare. Poate auzi vesti legate de o casatorie sau de o nastere, si nu e exclus ca tu sa fii actorul principal al acestor evenimente deosebite.



Pasul Fortunei Gemeni saptamanal

Horoscop Gemeni februarie 2013

Horoscop Gemeni 2013


Horoscopul zilnic de azi Rac

Te simti abandonat in lupta cu un obstacol peste puterile tale, dar nu cumva esti prea pretentios si refuzi ajutorul celor care sunt langa tine? Nu astepta ca lumea sa sara in sprijinul tau si sa-ti rezolve problema, pentru ca nu e de datoria nimanui, dar poti cere ajutor la nevoie, aratand lumii ca-ti recunosti limitele si slabiciunile. Cu orgoliu nu rezolvi nimic, ca atare accepta faptul ca nu le stii chiar pe toate si ca uneori ceilalti detin solutia la problema care te apasa. Cere-le sfatul!


Pasul Fortunei Rac saptamanal

Horoscop Rac februarie 2013

Horoscop Rac 2013


Horoscopul zilnic de azi Leu

Oricat de greu ti-ar fiu sa recunosti uneori ca nu ai solutii la orice problema, trebuie sa accepti sfatul unui prieten care stie mai bine ce trebuie facut. Ai noroc ca ai la cine apela la nevoie, altfel ar fi si mai jenant pentru tine sa nici nu ai pe cine intreba cand ti-e mai greu. Raspunsul se afla la un coleg care poate interveni in favoarea ta astazi, totul e sa iti iei inima in dinti si sa-l intrebi ce sa faci. Nu ai cum sa le stii tu chiar pe toate…


Pasul Fortunei Leu saptaminal

Horoscop Leu februarie 2013

Horoscop Leu 2013


Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Daca pleci la drum, nu te astepta la calatorii iesite din comun. Poti trece prin locuri pe care le stii pe de rost, care nu mai au nimic nou de oferit, dar tocmai pentru ca le cunosti atat de bine, vei putea sa te orientezi extrem de usor si sa nu pierzi timpul pe cai laturalnice. Sunt deplasari in interes de serviciu, nu ai timp si pentru vizite turistice. Iti rezolvi sarcinile asumate la destinatie si te intorci repede acasa, pentru ca ai putine ore la dispozitie.


Pasul Fortunei Fecioara saptamanal

Horoscop Fecioara februarie 2013

Horoscop Fecioara 2013


Horoscopul zilnic de azi Balanta

Visezi frumos si simti ca scopul spre care iti indrepti acum toata energia te-ar face fericit. Daca fericirea ta depinde de capacitatea ta de a-ti implini marile vise, apuca-te serios de treaba. Revino cu picioarele pe pamant si cauta mijloacele concrete pentru a materializa ceea ce, deocamdata, este la nivel de planificare teoretica. Esti capabil sa-ti concretizezi singur visele si, la cat de mult suflet pui in ceea ce faci, rezultatele nu pot fi decat excelente. Gandeste pozitiv si nu astepta de la altii miracole!


Pasul Fortunei Balanta saptamanal

Horoscop Balanta februarie 2013

Horoscop Balanta 2013




Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Primesti o veste excelenta despre un eveniment care va avea loc in perioada urmatoare si nu mai ai rabdare pana la clipa respectiva. Atmosfera devine mult mai animata datorita acestei vesti si aduni in jurul tau si alti oameni care asteapta, la fel ca tine, numai lucruri bune de la acel moment deosebit. Simti nevoia sa transmiti si tu, mai departe, ceea ce auzi si te bucuri sa vezi ca si ceilalti primesc stirea cu la fel de mult entuziasm. Aveai nevoie de acest suflu nou!


Pasul Fortunei Scorpion saptamanal

Horoscop Scorpion februarie 2013

Horoscop Scorpion 2013


Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Greu sa te manifesti in deplinatatea personalitatii tale, pentru ca exista persoane sau blocaje in jurul tau care te obliga sa te comporti mult mai retinut decat de obicei. De felul tau, ai un dram de tupeu, suficient cat sa te pui in valoare, dar de data aceasta ori ai concurenti care reusesc sa se afirme mai usor decat tine, ori altii iti tot pun bete in roate si nu te lasa sa te prezinti la justa valoare. Ai in preajma ta si admiratori care te apreciaza sincer, dar si inamici care fac tot posibilul sa te eclipseze. Nu te lasa dat deoparte atat de usor!


Pasul Fortunei Sagetator saptamanal

Horoscop Sagetator februarie 2013

Horoscop Sagetator 2013


Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Viata de familie este foarte animata si totul graviteaza in jurul unor activitati domestice la care fiecare isi aduce contributia. Exista un schimb excelent de energii intre sot si sotie, intre copii si parinti, intre frate si sora, pentru ca ii uneste un scop comun pentru care fiecare incearca sa investeasca ce are mai bun. Atat timp cat interesul este acelasi, nimeni nu va fugi de raspundere sau de efort, ci va participa trup si suflet in realizarea acelui scop.


Pasul Fortunei Capricorn saptamanal

Horoscop Capricorn februarie 2013

Horoscop Capricorn 2013


Horoscopul zilnic de azi Varsator

Esti dornic de calatorii si, daca ai ocazia, urci in masina si pleci oriunde vezi cu ochii. Cea mai mare placere a ta e sa afli lucruri noi despre alte locuri, alte culturi, alte tari, ca atare, daca nu poti pleca efectiv spre acele destinatii, iti satisfaci nevoia de cunoastere prin studiu. Rasfoiesti ghiduri turistice, siteuri de specialitate si acumulezi o cantitate uriasa de informatii incitante. Devii o enciclopedie de date istorice sau informatii turistice pe care simti nevoia sa le impartasesti si altora.


Pasul Fortunei Varsator saptaminal

Horoscop Varsator februarie 2013

Horoscop Varsator 2013


Horoscopul zilnic de azi Pesti

Uneori ai nevoie de stimulente de pe margine pentru a merge mai departe si ai noroc de un prieten care se pricepe sa gaseasca cele mai percutante cuvinte pentru a te ambitiona si pe tine. Poate incurajarile sale suna mai degraba a ordine de sus, a comenzi autoritare, dar, daca le asculti, vei ajunge la rezultate care te vor multumi pe deplin. Pe cat de docil pari, ai si tu orgoliile tale, totuside data aceasta trebuie sa tii cont de indrumarile pe care le primesti de la altul care ti-e cu ceva superior: ca varsta, ca statut, ca experienta, ca putere.


Pasul Fortunei Pesti saptamanal

Horoscop Pesti februarie 2013

Horoscop Pesti 2013

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții